adek Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 jutro rano lecę na górę Kamieńsk ktoś chętny ewentualnie około 16 też może być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Mam dziś wolny czas aż do 16:00! Jakby co dawać znać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ja kolo 12 wylece sobie... Jeszcze nie wiem gdzie. Albo na gore kamiensk albo na arkadie 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Jeszcze nie wiem gdzie. Albo na gore kamiensk albo na arkadie Ma być nowe i ciekawe miejsce, to nie widzę problemu się podłączyć 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Too na Arkadie? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Gdzie i za ile mam być? Samolot punkt 12:00? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ok, moge byc z 10 po bo musze sie ogarnac 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 12:10 samolot widmo. Będę czekał 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Myle ze bede punkt 12 bo grzeje piec wlasnie 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Foty - są! Spalona wacha - jest! Fun - był Baterie - odładowane! Pykło mi 142 km 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 swietna przejazdzka... I naprawde super miejsce! Wziac tylko grilla i mozna siedziec 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Pokaz na googlach ta miejscowke. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Park w Arkadii http://goo.gl/maps/JntNb Prosze bardzo ii.. No naprawde polecam 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 No ciekawe. Nie znalem, i mówisz ze trzeba tam jechać z grillem ? Pojedziemy 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Jasne! Usiasc z grillem posiedziec, naprawde jest gdzie masz sciezki jeziorko, tylko ladna pogode zamowic ii czego chciec wiecej? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 fajny jest pałac w nieborowie - rzut beretem od Arkadii - czyli pałac pana kleksa a Arkadia chyba jeszcze darmowa? bodajże od kwietnia albo maja robi się płatna. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 fajny jest pałac w nieborowie - rzut beretem od Arkadii - czyli pałac pana kleksa Mijaliśmy Nieborów i nawet zastanawiałem się czy skręcić... jednak czas naglił więc pocisnąłem prosto 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 fajny jest pałac w nieborowie - rzut beretem od Arkadii - czyli pałac pana kleksa a Arkadia chyba jeszcze darmowa? bodajże od kwietnia albo maja robi się płatna. Weszlismy za free Aidekk: Potwierdzam, za free jest na razie 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klemens1910 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Lata ktoś jakąś 50 lub 125? Jeśli tak to można gdzieś wyskoczyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waderos Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Gdyby cos bylo pozniej to bym sie zalapal, zaraz zacmienie slonca ^ ^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 spontan \ leci ktoś dziś zaraz wbić kilka km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ok 17 będę na dellu. Może ktoś podjedzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ja będę gdzieś około 18.00 na Kościuszki 3 u Goni na firmie na moto jak co zapraszam 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Nadella podjade na 17.30 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Tak zwana Ekipa z pod Ikei przebudza się na wiosnę ;DJutro, 13:30 Spotkanie pod ikeą (Port Łódz) Wyjazd najpóźniej 13:45Dokładnie to IKEA zatoczka przy załadunku towarów.Będę ja + Madddogy + (prawdopodobnie) Skucha.Chetnych zapraszam na latanko maks 250 km (nie prędkość tylko dystans). Przelotowa to około 100-110 tak na spokojnie. Propozycje to zalew Jeziorsko, zalew Sulejowski, Spała, lub coś innego w okolicy, dogadamy na miejscu wedle uznania. 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi