Królu Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ok zrobie runde i o 14 jestem 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Jakby co to jestem pod samolotem ale są jakieś targi kibli i parking jest pełen 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 wychodzi może ktoś teraz na moto ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 jak pogoda pozwoli to ruszam jutro z aparatem i motongiem na jeziorsko rekreacyjnie może ktoś ma ochotę sie przyłączyć ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jakby co to jestem pod samolotem ale są jakieś targi kibli i parking jest pełen Targi Interbud... gniłem na nich cały weekend :/ Nie znoszę tej pracy Powiem Ci Adek że pogoda ma być kiepska, chodzi mi o temperaturę odczuwalną... po niżej zerwa :/ Tego i deszczu boję się najbardziej... 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 no wiem ale co ma być to będzie :-) najwyżej wycieczka się skróci 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Wlasnie wpadl mi w lapki pewien mandat W ubieglym roku w marcu juz ostro latalismy 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Jak tam Adek? Bo na Tymienieckiego w łodzi pada śnieg a jestem ciekaw czy na Jeziorsku też 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 he he siedzę w domu lipa straszna aż mnie ściska, że nie mogę pośmigać ( był deszcz, grad a teraz śnieg ) ARMAGEDON ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Oj tam oj tam... jeszcze nie jeden komplet opon się zetrze Od najbliższego poniedziałku do następnego weekendu ma być od 9 do 14 stopni to się najeździmy 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Wlasnie wpadl mi w lapki pewien mandat W ubieglym roku w marcu juz ostro latalismy Jak dobrze pamiętam, to już wtedy zdążyłem szlifa za***ać i jechałem z Tobą na plecaku heheh 2 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Na niedziele zapowiadają około 12st, może czas zorganizować jakiś wypad ??? :riding: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala SV Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Tez napewno podjadę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Jak nie sypnie śniegiem, to jestem za 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 jak coś to na jutro jestem chętny :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ja tez sie pisze na jutro panowie 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Możliwe, że uda mi się też podjechać Na bank będę latał w poniedziałek i wtorek po pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Więc o 11 pod "samolotem" ??? :riding: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Może dziś o 18 pod hala? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Zaawariowało mi się moto:/ jak z rana na giełdzie nie dostanę świec to bedę zmuszony jutro odpuścić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 no to 11 :-) znając życie znów każdemu coś wypadnie i se sam polatam... całe szczęście, że to lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ja się zrywam na nogi o 7 i lecę kombinować . Jak uda mi się upalić moto to będę na 100%, ale dokładnie dam znać pewnie jakoś ok. 10 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ja sie melduje 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 i jak kto ostatecznie bedzie pod samolotem widmo o 11? 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Ja odpadam:( moto nie pali 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi