Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To może na 11;00 pod halą

Opublikowano

Jak by ktoś później latał, to ja około 15 lecę na chwilę do Tomaszowa, później zalew sulejowski i powrót do łodzi

Opublikowano

Jeśli będzie pogoda to dziś (bo już po północy) 12:00 na miejscu spotkań czwartkowych :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Tez podjadę. Będę parę minut po 12.

Honda

Opublikowano

No i plan poszedł w pip. Nawet z garażu nie wyjechałem. Żona mi tak przezimowala buty ze teraz nie może ich znaleźć :sad2:

Honda

Opublikowano

Znalazłem. PoD samolotem jestem :smile:

Honda

Opublikowano

No ja byłem 12:05 pod halą... targi zagraciły cały parking. Czekałem ok 15 min po czym pojechałem z drugiej strony hali. Niestety nikogo nie zastałem, więc zrobiłem samotnie 25 km i wróciłem do domku :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

niestety dzisiaj nie dałem rady dojechać po tym jak zatankowałem dzidę na stacji i zabrakło mi prądu :sad2: Okazało się ze znikło ładowanie i regulator do wymiany, koleżka musiał podjechać z kablami do odpalenia

Opublikowano

Lata ktoś dzisiaj? Może czas wybudzić się ze snu zimowego. Już marzec mamy!!!

Opublikowano

No właśnie tak się zastanawiam czy dziś polatac, ale puki co u mnie tylko 4 stopnie na plusie :sad2: :(

Opublikowano

Słońce świeci ptaszek śpiewa a mnie w domu krew zalewa. U mnie 6 st,a termometr mam od zachodu.

Opublikowano

siema, jest ktos chetny skoczyc nad jeziorsko? ruszamy jakos 12 moze chwile po z kanzasu z galerii konstantynowskiej:D

Opublikowano

na jeziorsko to bym ruszył lecz do 14 siedzę w pracy buuuuu

Nie, nie jestem księdzem ;-)

Opublikowano

Może o 14 pod samolotem to ja też bym zdążył :smile: bo bardzo chętnie bym gdzies polecial :P

Opublikowano

panowie ja podjade o 13 pod samolot widmo, ocenie pogodę i sie zdecyduje

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png

Opublikowano

Słonko zaczyna sie przebijać, temp dosyć przyjemna. Ja niestety w szkole siedze, także najlepsze mnie ominie:( może pod wieczór uda mi się wyskoczyć gdzieś na 2OO:d

Opublikowano

Ja skończyłem z ojcem i jego kumplem do Płocka.Jednak jest Jeszcze chłodno. Ale frajda jest niezła

Opublikowano

To ktos jedzie pod samolot?

Opublikowano

kusicie ale jeszcze trochę się wstrzymam , nowe moto trzeba się troszkę podszkolić  :smile:

Opublikowano

Ja jestem juz

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png

Opublikowano

Około 14 podjade może ktoś będzie :moto: