Kapsel Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 To może na 11;00 pod halą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jak by ktoś później latał, to ja około 15 lecę na chwilę do Tomaszowa, później zalew sulejowski i powrót do łodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jeśli będzie pogoda to dziś (bo już po północy) 12:00 na miejscu spotkań czwartkowych 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Tez podjadę. Będę parę minut po 12. 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 No i plan poszedł w pip. Nawet z garażu nie wyjechałem. Żona mi tak przezimowala buty ze teraz nie może ich znaleźć 1 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Marcin sprawdź na allegro 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Znalazłem. PoD samolotem jestem 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 No ja byłem 12:05 pod halą... targi zagraciły cały parking. Czekałem ok 15 min po czym pojechałem z drugiej strony hali. Niestety nikogo nie zastałem, więc zrobiłem samotnie 25 km i wróciłem do domku 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala SV Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 niestety dzisiaj nie dałem rady dojechać po tym jak zatankowałem dzidę na stacji i zabrakło mi prądu Okazało się ze znikło ładowanie i regulator do wymiany, koleżka musiał podjechać z kablami do odpalenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Lata ktoś dzisiaj? Może czas wybudzić się ze snu zimowego. Już marzec mamy!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 No właśnie tak się zastanawiam czy dziś polatac, ale puki co u mnie tylko 4 stopnie na plusie :( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Słońce świeci ptaszek śpiewa a mnie w domu krew zalewa. U mnie 6 st,a termometr mam od zachodu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybaCBR Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 siema, jest ktos chetny skoczyc nad jeziorsko? ruszamy jakos 12 moze chwile po z kanzasu z galerii konstantynowskiej:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Słoneczko ładnie świeci aż korci aby wyciągnąć Hanie na spacer wczoraj było gorzej ale latałem więc dziś chyba też się przelecę 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 na jeziorsko to bym ruszył lecz do 14 siedzę w pracy buuuuu Nie, nie jestem księdzem ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Aga ty nie czytaj tylko wskakuj w kombiak i wyciągaj Hanie i lecimy na małą rundkę 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) To może o 13 pod samolotem widmo ? Edytowane 1 Marca 2015 przez X76 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Może o 14 pod samolotem to ja też bym zdążył bo bardzo chętnie bym gdzies polecial 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 panowie ja podjade o 13 pod samolot widmo, ocenie pogodę i sie zdecyduje 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Słonko zaczyna sie przebijać, temp dosyć przyjemna. Ja niestety w szkole siedze, także najlepsze mnie ominie:( może pod wieczór uda mi się wyskoczyć gdzieś na 2OO:d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ja skończyłem z ojcem i jego kumplem do Płocka.Jednak jest Jeszcze chłodno. Ale frajda jest niezła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 To ktos jedzie pod samolot? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 kusicie ale jeszcze trochę się wstrzymam , nowe moto trzeba się troszkę podszkolić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ja jestem juz 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Około 14 podjade może ktoś będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi