crosiak Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 powiedzmy ze tak 18:40-45 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 No spoko jeśli bys byl na bank to pasuje daj mi numer to ci adres podam 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiet Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 mam ten sam problem ;p focus Rs u lakiernika ;p a po moto nie wiem czym pojadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 ja bede jezdzic w okolicach della i andrzejowa kolo godziny 20 ; ] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżerry Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ja też bym dzisiaj polatał... może ustawmy się na konkretną godzinę i miejsce? Np na Dell'u o 20 ??Ja dziś latam tak czy tak bo jestem na głodzie- nie jeździłem tak porządnie z 2 tygodnie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crm Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ja też bym dzisiaj polatał... może ustawmy się na konkretną godzinę i miejsce? Np na Dell'u o 20 ??Ja dziś latam tak czy tak bo jestem na głodzie- nie jeździłem tak porządnie z 2 tygodnie... może być dziś na Dellu o 20a jutro koło 19 np pod Profi a potem Dell albo coś innego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 wstepnie pisze sie na dzis na 20 - dell 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianjst Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Jak sie wyrobie do 20 to też podlece 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiet Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 20 Dell jest ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 trochę posiedzimy na dellu wiec śmiało przyjeżdżajcie - nawet trochę po 20 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 No ja siedze w pracy do 21 :/ wiec mnie tym razem nie bedzie .... 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 ja bede na dellu juz ok 19:30 wiec jak cos to bede;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Dołączę do Ciebie @Crosiak, zaś ok.20-20.30 zawijam do domu. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiet Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 mogę być 19.30 ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crm Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 trochę posiedzimy na dellu wiec śmiało przyjeżdżajcie - nawet trochę po 20dokładnie,i tak zazwyczaj pierwsi pojawiają się parę minut po umówionym czasie ^_^a i żeby nie było że ktoś pierwszy raz podjechał idealnie o czasie i nikogo nie zastał ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianjst Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Krzysiek skąd wyjeżdżasz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 z polesia akurat wiec zobaczymy sie na miejscu;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 pewnie do 22 nikogo nie będzie już, a wtedy kończę robotę i dziś na 2oo 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Owszem z Della zmyliśmy się przed godziną 21. Natomiast chłopaki polecieli na Aleksandrów z tego co słyszałem, także warto mieć numery do kilku osób i się dowiadywać, gdzie są i gdzie jadą 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 podjechalem na della kolo 21.30 to tylko motory z poza forum byly ale i tak polatalismy ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczo Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 A mi się udało dojechać w ostatniej chwili wycieczka super niestety moja maszyna nie ukończyła tego rajdu.. Odłączyłem się w Pabianicach po 12 tyś km smigania bez 2 biegu wkońcu stało się skrzynka się posypała. Powrót do domu 1bieg-30km/h po czym 6 bieg-prędkość zblokowanego skutera http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif rewelacja. Mimo to śmie stwierdzić iż suzuki maszyna nie do zdarcia zawsze dojedzie do celu Jutro się zabieram za rozkładanie co by jeszcze z wami śmignąć w tym sezonie Pozdrawiam Kamil 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Uff, dobrze że dałeś radę, bo kolega mówił o jakimś strzale, myślał że w tłumiku... Dziś ładnie się zaczęło, 18 maszyn na początku, potem 2 odjechały, pod wiaduktem przy Włókniarzy kolejne 5 moto się zgubiło, z trasy na Aleksandrów, nagle gdzieś w osiedla ktoś poprowadził, doczepiło się przed Aleksandrowem jakiś 2 nieznajomych, potem 4 odjechało, i w 8 jechaliśmy do Pabianic, gdzie Panczo strzelił bieg, i w 7 dotarliśmy do Kruszowa Ogólnie strasznie zakręcona jazda, cały czas oczy dookoła głowy żeby nie wjechać komuś w diupe i samemu nie być tym uszczęśliwonym http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Jednak w takim tłumie wychodzi brak zorganizowania i doświadczenia, ktoś daje czadu, a reszta za nim, trochę bezmyślnie, 3 pasy - a i tak ciasno Chyba trzeba jakieś zasady odświeżyć, gdzieś był taki fajny artykuł... 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Chyba trzeba jakieś zasady odświeżyć, gdzieś był taki fajny artykuł... Tutaj 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Niby wszystko fajnie,tylko po mieście ciężko jeździć w takim szyku.Chyba trzeba umawiać się konkretnie na miejsca postojowe,i nawet jak się ktoś zgubi to zawsze wszyscy dojadą... 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Niby wszystko fajnie,tylko po mieście ciężko jeździć w takim szyku.Chyba trzeba umawiać się konkretnie na miejsca postojowe,i nawet jak się ktoś zgubi to zawsze wszyscy dojadą...Właśnie A nie szukać później was po całym województwie łódzkim 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi