carusek Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Również dzięki. Weekend nad morze mi pasuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Panowie dziękuję za mini traske hahaha jak na zakonczenie to obiad na mazurach był wysmienity 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 My jeszcze 100 km mamy. Mazury są za***iste! 1 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Dzięki za wspólny wypad. I jeszcze foty PS. Pozdrowienia dla kolegi z XJR 1300 Musiałem rano wyjechać i nie czytałem,że tylu chętnych było.Uderzyłem więc w inne kierunki,ale też było spoko...Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Zino, widzę ze jesteś z P-ce, ostatnie twoje zdjęcia w galeri wskazują udoskonalanie techniki na dohazdowkach przy obwodnicy Pabianic wiec jak byś sie nudził i nie mal z kim polatac w koło, daj cynę. Acha... Na "kocham pabianice" wszystkie te dziewczynki aż piszczały podczas przejażdżek pod echo 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Dzięki fixman i marcin76 za udaną wycieczkę do Mikołajek. Wszyscy wrócili szczęśliwie do domu. Mam nadzieję, że to nie ostatni taki spontan. Nakręcone dzisiaj 790km. Pozdrowionka i do zobaczonka! 1 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 U mnie 821km. I to jest nowy wymiar mini traski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krzychoslav Opublikowano 12 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 no a myśmy Warszawę zaliczyli 5 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Musiałem rano wyjechać i nie czytałem,że tylu chętnych było.Uderzyłem więc w inne kierunki,ale też było spoko... Pozdrawiam Widzieliśmy Cię jak skręcaleś przy Włókniarzu w kierunku centrum ok. 12.30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Trzeba było dzwonić albo goonić... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Widzieliśmy Cię jak skręcaleś przy Włókniarzu w kierunku centrum ok. 12.30 Potwierdzam, tak było Trzeba było dzwonić albo goonić... Yyy, Nie dało rady, bo trzymałem red bull`a Po za tym, kto by Cię tam na tej torpedzie dogonił... 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ktoś jeszcze nie zazimował motonga i chce pojeździć? Bo jest 2,5 C w cieniu i 4 na słoneczku... a temp wciąż rośnie. Jeździmy? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Też tak mnie naszło ,ale byłem z psem na spacerku ,oczywiście w garażu tak tylko sobie spojrzeć ,może moto krzywo stoi to bym przestawił .ale ogólnie to jeszcze troszkę zmrożony ten asfalcik i kosteczka śliska .Rano żonkę do pracy puszką wiozłem to abs się załączał .Nosi mnie już od rana ale chyba bym sobie w łeb strzelił jakbym moto położył Edytowane 2 Stycznia 2015 przez sebol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Kurna! Uwierzcie mi, dobre 3 tygodnie liczyłem że ktoś tu napisze! Liczyłem na to jak cholera. Aidekk, nie zawiodłeś mnie!Tylko że niektórzy muszą pracować, żeby inni mieli wolne i ja niestety jestem w pracy Bardzo chętnie pośmigam w koło komina z wami i może jakiś przystanek w knajpce, tylko nie dziś. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ja dziś też nie pojechałem... nosiło mnie ale jak się zbierałem to deszcz zaczął padać i olałem temat. 3.5 godz pucowałem moto... szkoda mi było tej pracy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitermen Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Nie ma co kusić losu ... O wywrotkę latwo. Chyba ze enduro i w las 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Nio po lasku bym polatał,ale jeśli dzisiaj deszczyk zmyje ten syfik i będzie sucho,to nawet jak będzie na minusie ,idę po moto. Jakieś małelatanko trzeba cyknąć :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 A ja idę sprawdzić czy sie do ubranka wcisne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Mnie tez nosi wczoraj liczyłem na to że jak się wszystko rozpuści i odparuje to wieczorkiem przegonie czarnulkę. Ale jak wracałem o 20 tej to mimo, że komp. w samochodzie pokazywał 2 stopnie to jezdnie aż się szkliły i zamarznięte kałuże jeszcze można było trafić także średnia przyjemność. Na razie nie zimuje moto bo jestem z mechanikiem umówiony na serwis i zaraz go zabierze więc puki co stoi sprawny i gotowy. Jednak czasu brak, a jeszcze żeby się wstrzelić w moment gdzie akurat i pogoda jest sprzyjająca to już szczęśliwy traf. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 tak tak już dawno nikt tu nie pisał ale widzę że nie jedna osoba w gotowości do startu hahaha ja sobie daruje tą jazdę ślisko zimno i ujjj nie przyjemność więc czekam do wiosny ps: wszystkiego najlepszego w nowym roku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ktoś coś dziś gdzieś? Cokolwiek gdziekolwiek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitermen Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Raczej nikt nic nigdzie .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Temperatura ujdzie, asfalt na głównych drogach suchy, tylko wiatr daje ostro w d*pę. Ale jak się uspokoi, to po 15 chyba silnik rozgrzeję. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ja chętnie bym śmignął ale jestem uziemiony tacierzyństwem przez najbliższe dni . Może w następnym oknie pogodowym się uda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jak tak sobie jeżdżę po mieście to jest elegancko, droga sucha, w miarę ciepło. Tylko wiatr mnie po pasach rzuca. jeszcze w styczniu pewnie będzie pogoda do jazdy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi