Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tez bede latal od 12

będę latać tak 13-16..jakoś tak

Jakieś konkretne cele/trasy ? Skąd startujecie, może uda się jakoś dogadać :smile:

Opublikowano

Też jutro chętnie skocze. Proponuje spała/zalew sulejowski

Opublikowano (edytowane)

Jakieś konkretne cele/trasy ? Skąd startujecie, może uda się jakoś dogadać :smile:

to moze kerakoll o 12? moge sie dostosowac do grupy....czekam na propozycje skad startujemy?/

Edytowane przez KACZY (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ja myślałem bardziej po 13 jakoś, np 13:30 bo tak się wyrobię po zajęciach dopiero :sad2: A co do miejsca startu to byłoby dobrze gdzieś gdzie wszyscy mają w miarę blisko jakiś MC Donald, Ikea albo pod samolotem na Politechniki. Co wy na to ? Na miejscu by się ustaliło jakąś trasę - ja myślałem coś do 100-150 km w 2 strony.

Opublikowano

Osobiście wolę się nie oddalać więcej niż 100km,13-13.30 odpowiada mi zupełnie i opcja "pod samolotem" również mile widziana.Może Łowicz/Kiernozia? z dobre 3h nas nie będzie w Łodzi :biggrin:

Opublikowano (edytowane)

Osobiście wolę się nie oddalać więcej niż 100km,13-13.30 odpowiada mi zupełnie i opcja "pod samolotem" również mile widziana.Może Łowicz/Kiernozia? z dobre 3h nas nie będzie w Łodzi :biggrin:

No i gitara, więc ostatecznie 13:15 pod samolotem na politechniki czekamy 15 minut i wyruszamy:) Trasę ustali się na miejscu. Mój nr telefonu jest w profilu. Do zobaczenia na miejscu :smile:

Edytowane przez MaDDoggY (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Jedziecie przez Głowno do Łowicza? jak tak to się przyłącze:) 

Opublikowano

dzięki za kawe w Spale miło było poznać...

Opublikowano

Dzięki za wycieczkę, chyba moją ostatnią w tym sezonie :smile:

Opublikowano

Również dzięki miło było wspólnie polatać.

A no i odnośnie dyskusji która się wywiązała w Spale odnośnie środka ciężkości i szerokości opony itd a konkretnie że niższy środek ciężkości to lepsze skręcanie. Nie byłem pewny więc odkopałem ten artykół (w sam raz na  wieczór bez moto:D) a w szczególności ten obrazek.

Do następnego!

Opublikowano

Trochę się rozjechaliśmy ale było fajnie ;) dzięki za wypad.

Opublikowano

Trochę się rozjechaliśmy ale było fajnie ;) dzięki za wypad.

Trochę??hahaha Zontey to nie było trochę

Ale wypad fajny :smile: Oby więcej takich przed zimą

Opublikowano

Ładnie i ciepło za oknem... Ktoś gdzieś coś?

...

Opublikowano

cześć 

Ja się zastanawiam nad jutrem hmm pogoda się całkiem ładna klaruje i może by jutro jakąś trasę zrobić ? 

Są chętni ???????????????????  

jak sie znajdą chętni to i sie trasa znajdzie więc czekam na propozycje 

Opublikowano

Jak pogoda jutro dopisze to bym się pisał na jakąś krótką trasę wokół komina.

Opublikowano

Jak pogoda jutro dopisze to bym się pisał na jakąś krótką trasę wokół komina.

no tak z 200 km  :riding:  po łodzi nie latam szkoda mi wachy hahaha 

Opublikowano

:laugh2: Raczej myślałem żeby się zmieścić w granicach 100km  :moto:

Opublikowano

Ja się chętnie dołączę. Ostatnia szansa w tym sezonie. Cieplutko i bezdeszczowo.

Honda

Opublikowano

Może w stronę Bełchatowa?-kawka na górze z wiatrakami :-)

Opublikowano

A ktoś się pisze na 300+ km?

Honda

Opublikowano

A ktoś się pisze na 300+ km?

jak wyliczyłem to 700 i mały + hahahaa