MaDDoggY Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 tez bede latal od 12 będę latać tak 13-16..jakoś tak Jakieś konkretne cele/trasy ? Skąd startujecie, może uda się jakoś dogadać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Też jutro chętnie skocze. Proponuje spała/zalew sulejowski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Zontey miało być wokół komina 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Jakieś konkretne cele/trasy ? Skąd startujecie, może uda się jakoś dogadać to moze kerakoll o 12? moge sie dostosowac do grupy....czekam na propozycje skad startujemy?/ Edytowane 4 Listopada 2014 przez KACZY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ja myślałem bardziej po 13 jakoś, np 13:30 bo tak się wyrobię po zajęciach dopiero A co do miejsca startu to byłoby dobrze gdzieś gdzie wszyscy mają w miarę blisko jakiś MC Donald, Ikea albo pod samolotem na Politechniki. Co wy na to ? Na miejscu by się ustaliło jakąś trasę - ja myślałem coś do 100-150 km w 2 strony. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Gleba mi to obojętnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Osobiście wolę się nie oddalać więcej niż 100km,13-13.30 odpowiada mi zupełnie i opcja "pod samolotem" również mile widziana.Może Łowicz/Kiernozia? z dobre 3h nas nie będzie w Łodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Osobiście wolę się nie oddalać więcej niż 100km,13-13.30 odpowiada mi zupełnie i opcja "pod samolotem" również mile widziana.Może Łowicz/Kiernozia? z dobre 3h nas nie będzie w Łodzi No i gitara, więc ostatecznie 13:15 pod samolotem na politechniki czekamy 15 minut i wyruszamy:) Trasę ustali się na miejscu. Mój nr telefonu jest w profilu. Do zobaczenia na miejscu Edytowane 5 Listopada 2014 przez MaDDoggY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ale pogoda. Chyba też wpadnę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ale pogoda. Chyba też wpadne no i to krucgalopem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbr 600 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Osobiście wolę się nie oddalać więcej niż 100km,13-13.30 odpowiada mi zupełnie i opcja "pod samolotem" również mile widziana.Może Łowicz/Kiernozia? z dobre 3h nas nie będzie w Łodzi Jedziecie przez Głowno do Łowicza? jak tak to się przyłącze:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 dzięki za kawe w Spale miło było poznać... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Dzięki za wycieczkę, chyba moją ostatnią w tym sezonie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Również dzięki miło było wspólnie polatać. A no i odnośnie dyskusji która się wywiązała w Spale odnośnie środka ciężkości i szerokości opony itd a konkretnie że niższy środek ciężkości to lepsze skręcanie. Nie byłem pewny więc odkopałem ten artykół (w sam raz na wieczór bez moto:D) a w szczególności ten obrazek. Do następnego! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Trochę się rozjechaliśmy ale było fajnie dzięki za wypad. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Trochę się rozjechaliśmy ale było fajnie dzięki za wypad. Trochę??hahaha Zontey to nie było trochę Ale wypad fajny Oby więcej takich przed zimą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ładnie i ciepło za oknem... Ktoś gdzieś coś? 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 cześć Ja się zastanawiam nad jutrem hmm pogoda się całkiem ładna klaruje i może by jutro jakąś trasę zrobić ? Są chętni ??????????????????? jak sie znajdą chętni to i sie trasa znajdzie więc czekam na propozycje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Jak pogoda jutro dopisze to bym się pisał na jakąś krótką trasę wokół komina. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Jak pogoda jutro dopisze to bym się pisał na jakąś krótką trasę wokół komina. no tak z 200 km po łodzi nie latam szkoda mi wachy hahaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Raczej myślałem żeby się zmieścić w granicach 100km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ja się chętnie dołączę. Ostatnia szansa w tym sezonie. Cieplutko i bezdeszczowo. 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Może w stronę Bełchatowa?-kawka na górze z wiatrakami :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 A ktoś się pisze na 300+ km? 1 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 A ktoś się pisze na 300+ km? jak wyliczyłem to 700 i mały + hahahaa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi