KACZY Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Dzieki za mały wypadzik..szkoda ze musialem wczesniej zjechać na chate..... Edytowane 19 Października 2014 przez KACZY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Nad trasą nie ma co rozmyślać. Moim zdaniem grupę powinniśmy inaczej uformować, aby inni nie musieli gonić. Mocniejsze moto na sam koniec. Myślę że trochę za bardzo goniliśmy E tam chyba nie było tragicznie, a ja zawsze myślałem że nikt mi nigdy nie powie że gonię W sumie to mam tempo chyba emeryckie w porównaniu do innych Edytowane 19 Października 2014 przez MaDDoggY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Szykuje się słoneczny (bo nie koniecznie ciepły) weekend.Planuje ktoś gdzieś coś? Bo nie wiem czy z powrotem wkręcać akumulator 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek94 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 patrzac za to co jest za oknem nie jestem przekonany ze ten weekend bedzie sloneczny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Sugerowałem się prognozą pogody z przedwczoraj. Ale co prawda to prawda... nie warto 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ja tam swoje aku wykrecam :-P 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 A jeszcze może was listopad zaskoczy i pogoda się znajdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 nie no, na wykręcanie aku to za wcześnie powyżej 5 stopni spokojnie przecież można jeździć - podpina do kurtki i spodni, cieplejsze rękawice, kominiara pod kask i w drogę jak wyżej, liczę na to, że jeszcze listopad nas zaskoczy 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 moze jeszcze sie troche polata:p http://pogoda.interia.pl/wiadomosci/news-dlugoterminowe-prognozy-na-poczatek-listopada,nId,1541631#iwa_item=8&iwa_img=0&iwa_hash=38784&iwa_block=facts_news_small 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 jak wyżej, liczę na to, że jeszcze listopad nas zaskoczy Tiaaa, żeby przypadkiem drogowców nie zaskoczył 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Sobek dojechaliście szczęśliwie do domu? Dobrze, że z wami nie zostałam, bo jak wracałam, to już strasznie zmarzłam :/ Piszę rychło w czas:P, ale nie widziałem tego posta. Tak dotarliśmy cało a zimno to się zrobiło trzeba przyznać. 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 hehe zimno to było wczoraj w nocy...na minusie, palców nie czuć i przewiało mnie że hoho, ale i tak fajnie...banan na mordeczce;_))) hehe LwG:_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Cos gdzies dzisiaj ? Pogoda zapowiada sie zajefajna 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 tez sie pisze!!! 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Jeśli ktoś z okolic Pabianic ma ochotę, to ja będę sobie śmigał => kerakol przed tuszynem => obwodnica Pabianic do łasku => krajowa 12 z łasku na Piotrków i tu może do piotrkowa, albo de Bełchatowa, sie zobaczy. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 o której pod kerakolem?? 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) A wiesz, nie planowałem dokładnie. Jem śniadanie, ogóle sie, montuje aku, tankowanko i w drogę jak chcesz, to sie dostosuje, zawsze fajnie poznać nowego kolegę. Edytowane 2 Listopada 2014 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 herbatki sie napije i tez sie ubieram, Takze ok 12 pod kerakolem 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Ok, to pod brama wjazdową. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 No fajnie było, mała traska wkoło komina. Dzięki 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbr 600 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Jeździ ktoś teraz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Czy jest ktoś chętny pośmigać jutro w nietypowej porze 13-15 ? Wiem że to środek dnia ale jutro ma być jeden z ostatnich (chyba) takich ciepłych dni, więc jakieś kółko wokół komina można zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 tez bede latal od 12 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 będę latać tak 13-16..jakoś tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ktoś dzisiaj po 19 ma ochotę gdzieś skoczyć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi