Tomek71 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 A czy zakrętasy to są na tych traskach????? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Hmmm, coś tam sie znajdzie zaiste nie sztuka jest odkręcić manete na prostej a czerpać przyjemność z zakrętów. O to w tym chodzi. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Ciężko powiedzieć na głównych trasach w naszym rejonie ciężko o zakręty interesujące a znowu trasa przez Widawę to taka trasa "testowa", nie wiadomo jaki tam asfalt jest, ale zakrętów pewnie kilka się znajdzie (tak na to wskazuje mapa). W sumie to jestem ciekaw gdzie w okolicy są ciekawe zakręty z niezłym asfaltem, z tego co ja wiem to tylko przez las w kierunku Jeziorska i Żłobnica ale tam można natknąć się na piasek na drodze. Edytowane 18 Października 2014 przez MaDDoggY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Jakby było ciut wcześniej to bym pojechał Edytowane 19 Października 2014 przez Kapsel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Kapsel, przestaw sobie zegarek do tyłu i jedź z nimi 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Nie siej zamętu kolego ktoś pomyśleć ze zmiana czasu jest dziś, a jest 26 dopiero 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 czy ktoś koło 13-14 ma ochotę trochę polatać? nie wiem dokładnie jeszcze o której, bo muszę najpierw moto złożyć do kupy, a nie mam pojęcia ile mi to zajmie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waderos Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Tak ;d blizej 14 Edytowane 19 Października 2014 przez waderos (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 W sumie to jestem ciekaw gdzie w okolicy są ciekawe zakręty z niezłym asfaltem Polecam trasę Brzeziny Skierniewice drogą 70 w kierunku krajowej 8, za***iste winkle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 14 14.15 Dell rondo jozefiaka od rokiecinskiej 1 duże rondo wyjazd Spale sulejow tel w profilu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) o 14 planuje jechać do kleszczowa na punkt widokowy i pozniej zlobnica. ktos chetny? Edytowane 19 Października 2014 przez Lusia (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 o 14 planuje jechać do kleszczowa na punkt widokowy i pozniej zlobnica. ktos chetny? My jesteśmy chętni. Gdzie się spotykamy? 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 hmm wiesz gdzie jest w sdh w pabianicach? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 tak wiem możemy tam być o 14:30 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 luzik będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 ok do zobaczenia 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Było naprawdę fajnie! Dzięki za tak liczne stawienie sie Maddogy, wrzuć proszę jakieś fociaszki Edytowane 19 Października 2014 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Sobek dojechaliście szczęśliwie do domu? Dobrze, że z wami nie zostałam, bo jak wracałam, to już strasznie zmarzłam :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ktoś dziś jeszcze nie latał i ma ochotę? Ja z Bułgarem wylatujemy za ok 30-40 min 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek71 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Wyprawa naprawdę fajna dzięki wszystkim z którymi jechałem. Trzeba by te zakręty skombinować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol-77 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Dzięki za fajną jazdę. Teraz córka chce na sanki. Do następnego! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Było naprawdę fajnie! Dzięki za tak liczne stawienie sie Maddogy, wrzuć proszę jakieś fociaszki Ja też dziękuję za wypadzik Mam nadzieję, że mój debiut jako kierownik nie był taki zły. Co do trasy to mogliśmy olać tą Widawę... ale cóż mea culpa. Prośba o zdjęcia była więc są i zdjęcia: 1. Ekipa 2. Kontemplacja 3. Główna atrakcja (specjalny kadr dla Rogal i Szwed ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek71 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Mam nadzieję, że mój debiut jako kierownik nie był taki zły. Nie bądź taki skromny spisałeś się!!!! Traska pod koniec była trochę ... pofalowana ale nowe tereny trzeba badać!!! Było OK! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Trzeba nam było zostać na DW483 na Buczek tam byłby chyba lepsze z tego co kojarzę, a i parę zakrętów tam było niezłych. Trzeba będzie się wybrać tam jeszcze w przyszłym sezonie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek71 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Nad trasą nie ma co rozmyślać. Moim zdaniem grupę powinniśmy inaczej uformować, aby inni nie musieli gonić. Mocniejsze moto na sam koniec. Myślę że trochę za bardzo goniliśmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi