Aidekk Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Zbliża się podobno ostatni ciepły weekend moze zorganizujemy jakąś wycieczkę? Proponuję czwartkowe latanie. Info w odpowiednim dziale. Sam też chętnie polecę w weekend, bo wyszło, że jednak będę w Łodzi. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Mam dwie propozycję. Na szybkie latanie: Tama Włocławek => Większość Autostradą, przelotowa prędkość 140... później kawałek miastem i do tamy. Mała posiadówka, chwila zadumy nad miejscem śmierci Księdza Popiełuszki może jakieś szamanko po drodze. Na wolne latanie: Tama na Jeziorsku => Spokojna traska z przelotową 100-110. Na średnie latanie: Tama na Sulejowie => (byliśmy ostatnio) Czyli mieszana, bo trochę drogą szybkiego ruchu, trochę plenery. Ew. Proszę o inną propozycję. 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 w ten weekend jest zakończenie sezonu w miejscowości Koszelówka, koło Płocka, ośrodek zacisze bis nad samym jeziorkiem :_) http://www.zaciszebis.pl/ impreza trwa cały weekend, ale planuję ze znajomymi wyskoczyć w niedzielę ok. 12. z Łodzi. Jeśli ktoś zainteresowany proszę o kontakt co do miejsca zbióreczki ;_) plan : zrobić rozeznanie co się tam dzieje, potem ewentualnie podskoczyć do Płocka ...też trochę wody:_) pozdr. :_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Mam dwie propozycję. Na szybkie latanie: Tama Włocławek => Większość Autostradą, przelotowa prędkość 140... później kawałek miastem i do tamy. Mała posiadówka, chwila zadumy nad miejscem śmierci Księdza Popiełuszki może jakieś szamanko po drodze. Na wolne latanie: Tama na Jeziorsku => Spokojna traska z przelotową 100-110. Na średnie latanie: Tama na Sulejowie => (byliśmy ostatnio) Czyli mieszana, bo trochę drogą szybkiego ruchu, trochę plenery. Ew. Proszę o inną propozycję. Ja wstępnie się pisze na Jeziorsko bo jest blisko i tam na pewno dojedziemy, a nie będziemy w połowie drogi zawracać tak jak ostatnio później można podjechać do Uniejowa/Aleksadrowa Ł czy gdzieś indziej na jakieś jedzenie i gadanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 też trochę wody:_) Wiem że z moich propozycji to wyszedłem na jakiegoś wodnika-szuwarka Ale środowisko mniej wodne też mi odpowiada 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 w ten weekend jest zakończenie sezonu w miejscowości Koszelówka, koło Płocka, ośrodek zacisze bis nad samym jeziorkiem :_) http://www.zaciszebis.pl/ impreza trwa cały weekend, ale planuję ze znajomymi wyskoczyć w niedzielę ok. 12. z Łodzi. Jeśli ktoś zainteresowany proszę o kontakt co do miejsca zbióreczki ;_) plan : zrobić rozeznanie co się tam dzieje, potem ewentualnie podskoczyć do Płocka ...też trochę wody:_) pozdr. :_) dobry pomysł proponuje zebrać sie chwile wcześniej zeby wyjechać o 12 napisz prosze z jaką prędkością bedziecie jechać? Proponuję czwartkowe latanie. Info w odpowiednim dziale. Sam też chętnie polecę w weekend, bo wyszło, że jednak będę w Łodzi. Ja dziś nie dam rady ustalcie coś na sobote i napiszczie Jezeli można to proponuje zbiórkę ok 12 w pt jest festiwal światła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Moze ktos cos jutro? np.sulejów.....wyjazd ok. 11 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 W sobotę obstawka ślubna u kolegi Scyzera (oczywiście motocyklisty a nie weselnego lansera). Można też się przelecieć na http://www.baltowskiebezdroza.pl/. Ja raczej na bank będę leciał w Niedzielę. Chętni? Jezeli można to proponuje zbiórkę ok 12 w pt jest festiwal światła Można wbić na 50 maszyn... w końcu trochę świateł mamy 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Znów SPAM ale sorra Ktoś chętny na wyskok jutro do radomia na tor ? Mam wolne miejsce na lawecie. Idealne miejsce na doszkolenie techniki jazdy ! Jeden wyjazd daje wiecej niż rok smigania po ulicy Więcej tutaj : http://motocykle-lodz.pl/topic/4582-tor-radom/page-35#entry180060 zapraszam ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Wiem że z moich propozycji to wyszedłem na jakiegoś wodnika-szuwarka Ale środowisko mniej wodne też mi odpowiada ja jestem jak najbardziej za wodą:_))) w końcu mój znak to wodnik ;_) hehe zawsze jest miło popatrzeć na inny krajobraz niż ten co otacza nas w Łodzi :_) dobry pomysł proponuje zebrać sie chwile wcześniej zeby wyjechać o 12 napisz prosze z jaką prędkością bedziecie jechać? Kasiu ustalmy zatem , że na niedzielę spotkamy się na stacji Lukoil na ul. Strykowskiej 13 od razu za Wojska Polskiego po prawej stronie, http://mapa.targeo.pl/lukoil-strykowska-13-lodz~4444667/lukoil-stacja-paliw/adres zbiórka na 11.45. wyjazd o 12. kto chętny zapraszamy, :_) tempo spokojne...bez szaleństwa, ale też zróżnicowane, ciut autostrady, drogi krajowe, powiatowe, lokalne, każdy nadąży, kto będzie chciał przycisnąć to na autostradzie będzie okazja ..potem poczeka za resztą:_) zakończenie sezonu w miejscowości Koszelówka dobrze się zapowiada i wody trochę ..lasu ... dla każdego coś dobrego :_) potem chciałabym podskoczyć do Płocka ;_) bo to niedaleko , na wieczór ładnie jest ten most oświetlony;_) pozdrawiam ;_) LwG ;_))) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 dobry pomysł proponuje zebrać sie chwile wcześniej zeby wyjechać o 12 napisz prosze z jaką prędkością bedziecie jechać? Ja dziś nie dam rady ustalcie coś na sobote i napiszczie Jezeli można to proponuje zbiórkę ok 12 w pt jest festiwal światła a moze godzine wczesniej Drogie Panie to bym podpiął??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 @KACZY Robimy co w niedziele? 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 W takim razie niedziela zaplanowana a co z sobotą? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 b3dnar no ten Płock chyba...... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Śmiga ktoś, gdzieś, dziś? Zapowiada sie piękny ciepły wieczór. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 ja jestem jak najbardziej za wodą:_))) w końcu mój znak to wodnik ;_) hehe zawsze jest miło popatrzeć na inny krajobraz niż ten co otacza nas w Łodzi :_) Który ten Orlen, przy cmentarzu czy przed wycieczkową ? niedziela 11:45 sorka lukoil na strykowskiej, gdzie to ? Już sprawdziłem, ale gapa jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek1985 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Siema ma ktos ochote na polatanie kolo 11? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuSS Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 dobry pomysł proponuje zebrać sie chwile wcześniej zeby wyjechać o 12 napisz prosze z jaką prędkością bedziecie jechać? Ja dziś nie dam rady ustalcie coś na sobote i napiszczie Jezeli można to proponuje zbiórkę ok 12 w pt jest festiwal światła Dokładnie:) ...festwial światła więc w domu będziemy późno w związku z czym trzeba będzie trochę odpocząć Ja z kumplem planujemy właśnie, wylot w sobotę w tzw. "bliższo-dalaszą, jeszcze nie do końca ustaloną trasę" wyskoczyć właśnie w okolicach południa. Jeżeli się ktoś pisze lub ma jakieś ciekawe propozycje to czekam na info. Wstępnie mysleliśmy o wypadzie w okolice świetokrzyskiego na jakieś zwiedzanko, latanko po winkalach i sesję zdjęciową w plenerze;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Dokładnie:) ...festwial światła więc w domu będziemy późno w związku z czym trzeba będzie trochę odpocząć Ja z kumplem planujemy właśnie, wylot w sobotę w tzw. "bliższo-dalaszą, jeszcze nie do końca ustaloną trasę" wyskoczyć właśnie w okolicach południa. Jeżeli się ktoś pisze lub ma jakieś ciekawe propozycje to czekam na info. Wstępnie mysleliśmy o wypadzie w okolice świetokrzyskiego na jakieś zwiedzanko, latanko po winkalach i sesję zdjęciową w plenerze;) Chętnie tylko czy ja za wami zdąze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Który ten Orlen, przy cmentarzu czy przed wycieczkową ? niedziela 11:45 sorka lukoil na strykowskiej, gdzie to ? Już sprawdziłem, ale gapa jestem dobre:_))) hehe na jakieś imprezie byłeś;_)) hehe mapkę umieściłam ;_) ul. Strykowska 13 jak miniesz Wojska Polskiego to po prawej stronie od razu;_) tempo spokojne, nie jak ostatnio nad zalew Sulejowski ...:-p hehe 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ekipo ruszająca na Jeziorsko. Ustalenia są takie, że pogoda zapowiada się w pytkę ładnie. Ruszymy sobie z pod Ikei. Godzina 12:00 Łącznie trasa wyjdzie około 150 km. Standardowo gdzieś staniemy na szamę Osoby: Bartosz, Szwed, Szpieg, Maddogy, Skucha o obecność nie pytam Jak ktoś jeszcze chętny to szczegóły wyżej. 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Acha, mowa o niedzieli. Znów SPAM ale sorra Ktoś chętny na wyskok jutro do radomia na tor ? Mam wolne miejsce na lawecie. Idealne miejsce na doszkolenie techniki jazdy ! Jeden wyjazd daje wiecej niż rok smigania po ulicy Więcej tutaj : http://motocykle-lodz.pl/topic/4582-tor-radom/page-35#entry180060 zapraszam ! Może powiniem dać to do działu upolowany/upolowana, ale tak sie składa ze dziś jechałem do radomia sluzbowym Doblo i nie wiem czy to nie ciebie mijałem przed Spałą. Srebrny partner, na lawecie dwa moto z czego jeden na rejestracji bełchatowskiej ? Jak to ty to ładny biały sweterek masz Edytowane 10 Października 2014 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Za ponad godzinę wyjeżdżam nad tamę Jeziorsko. Rozsądna jazda. Jeśli ktoś chętny, proszę dzwonić 695 144 711. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuSS Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Chętnie tylko czy ja za wami zdąze? Hej. Myśle że spokojnie dasz rade:) Planujemy prędkość przelotową w okolicach max. 100-120 km/h. Punkt zbiórki to parking koło Lidl-a i stacji BP (róg Włókniarzy i Drewnowskiej) Godzina zbiórki to 11.45 - 12.00. Zapraszamy wszystkich chętnych. Na razie akces zgłosilo 3 osoby ale wiadomo... Im więcej tym lepiej:) W razie co, proszę dzwonić na 533-126-129. Pzdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Acha, mowa o niedzieli. Może powiniem dać to do działu upolowany/upolowana, ale tak sie składa ze dziś jechałem do radomia sluzbowym Doblo i nie wiem czy to nie ciebie mijałem przed Spałą. Srebrny partner, na lawecie dwa moto z czego jeden na rejestracji bełchatowskiej ? Jak to ty to ładny biały sweterek masz heheh... to moj partner a na lawecie moja kawa 636 i CBRa kwito, tak jechalismy do radomia i bylo naprawde za***iscie :):):):) polecam wszystkim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi