MaDDoggY Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Panie, panowie, sobota zapowiada sie ciepło i słonecznie. Czy standardowa grupka z pod ikei ma ochotę na jakiś wypad? Tama jeziorsko? Tama Włocławek? Tama Sulejów? Albo inny obiekt o znaczeniu mniej hydrologicznym ? Ja bym skoczył nad Jeziorsko, nie jest daleko aż tak także nawet po 15 bezstresowo się przed nocą wyrobi no i na plus są tam fajne zakręty A co kościelnych tematów to w niedziele się ekipa do Częstochowy zbiera można skoczyć zawsze i msze zaliczyć, tak 2 w 1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 a dzis po 18 ? 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Sovteq dzięki że mnie wyciągnąłeś z domu, co prawda trasa odpadła ale miło było wasze mordki zobaczyć Pozdrawiam ekipe z pl. Wolności 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 b3dnar moge z tobą polatac jakas Traska? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Proponuję zatem, tym co mają ochotę, ustawić się dziś o 15 pod halą sportową. Na miejscu ustalimy kierunek (może być Jeziorsko). I o 15:30 wyruszyć w traskę . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ja dziś wybywam do Wrocławia i niestety nie motongiem, także życzę pięknej pogody i szerokiej drogi. A chętnie pojeździłbym z wami 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Hala 15 10 ja bedę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Proponuję zatem, tym co mają ochotę, ustawić się dziś o 15 pod halą sportową. Na miejscu ustalimy kierunek (może być Jeziorsko). I o 15:30 wyruszyć w traskę . wypas będę, ustalenia w sprawie traski też mi pasują byle nie przez widzew. Tam stoi patrol, który poluje na mnie od dłuższego czasu :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 ja podjadę na wrak rejs do łasku, a potem może się zjawię też o 15 pod "samolotem" zobaczę co i jak 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Panie, panowie, sobota zapowiada sie ciepło i słonecznie. Czy standardowa grupka z pod ikei ma ochotę na jakiś wypad? Tama jeziorsko? Tama Włocławek? Tama Sulejów? Albo inny obiekt o znaczeniu mniej hydrologicznym ? Ja bym skoczył nad Jeziorsko, nie jest daleko aż tak także nawet po 15 bezstresowo się przed nocą wyrobi no i na plus są tam fajne zakręty A co kościelnych tematów to w niedziele się ekipa do Częstochowy zbiera można skoczyć zawsze i msze zaliczyć, tak 2 w 1 Cel nie ma znaczenia, byle by trasa fajna była. Godzina 15 będzie dobra. Jeszcze tylko miejsce startu: ikea jak zwykle, czy pod samolotem? 0 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Kaczy jakies kolko wieczorkiem podesle propozycje :-) 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 jednak d*pa muszę w domu zostać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 ok b3dnar tak do 15 moge polatac na oobiad niedzilny musze zjechac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jeszcze Trójmiasto na ten sezon! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 A może jutro ktoś chętny na dłuższy wypad ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 No dzięki dzisiejszej ekipie z pod ikei. Fajne latanie! Powiem Ci Szwed, tak mnie jakoś nosi, ze chyba ta niedziela może być na taka wycieczkę. Ale nie wiem czy wytrzymam taka trasę. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 No dzięki dzisiejszej ekipie z pod ikei. Fajne latanie! Powiem Ci Szwed, tak mnie jakoś nosi, ze chyba ta niedziela może być na taka wycieczkę. Ale nie wiem czy wytrzymam taka trasę. No latanie się udało, szkoda tylko że nie dotarliśmy do celu, trzeba będzie się tam kiedyś wybrać ponownie już bez sprzątania w planach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Oj, chyba przyszły sezon na te plany Ps. Fajne motoGP lecie euro sporcie. Ps2. Ładna pogoda, wiec jak coś LwG na trasie 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Na lotnisku w rossoszycy az gesto 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 A na Żłobnicy masakra, po jednym przejeździe wycofałem się... niezbyt bezpiecznie się tam robi jak jest 20 riderów i praktycznie każdy jeździ innym tempem. 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Robię dziś przejażdżkę do Bełchatowa na serwis, trasa ładna więc polecieć można. Jeśli znajdzie się ktoś kto nie ma co robić i chce mi towarzyszyć to zapraszam. Z góry uprzedzam, że pewnie serwisantom trochę zejdzie (z godzinę) więc albo poczekamy razem albo ja pauzuję a reszta sobie lata Start 15:10 z okolic Górniaka (parking strzeżony na pabianickiej), jeśli są chętni dajcie znać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skucha Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Ktoś coś dzisiaj jeździ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Zbliża się podobno ostatni ciepły weekend moze zorganizujemy jakąś wycieczkę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitermen Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ale gdzie proponujesz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Zbliża się podobno ostatni ciepły weekend moze zorganizujemy jakąś wycieczkę? Bardzo chętnie się gdzieś wybiorę. Jakieś propozycje co do celu? 0 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi