dorka2307 Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 My z dziewczynami byłyśmy na Dellu było http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Ajajaj... no wiedział akumulator kiedy paść... :/ Damn it! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Byłyśmy byłyśmy A potem był lans pod mc donaldem xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 tak dokladnie bylem najpierw w kruszowie na obiadku to moja yamaha stala to sie teoretycznie widzielismy bylem z dziewczyna:) potem dopiero bylismy na mlynku do jakiejs 18 a od 20 na dellu dzis bardzo duzo moto sie zjechalo ogolnie bardzo sympatycznie wyszlo ;]a co do młynka to jest tam kawalek fajnej wody i plazy ogolnie polecam bardzo fajne miejsce:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 tez bylem na dellu ale was dziewczyny nie widzialem tylko Matiego na FAZ 600 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 A gdzie wy się na tym dellu spotykacie? Bo my stałyśmy w takiej zatoczce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 @Lili - Na krańcówce MPK Może dzisiaj jakieś małe spotkanie na Dellu ok.19'stej? Później nie dam rady. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 ktoś jeździ dzisiaj koło 20tej? Aku naładowane więc jestem ready! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ja zrobiłem rundę na Wycieczkową i wróciłem koło Ronda Solidarności - 30 minut miłego latania 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ja byłem na Dell'u koło 20.00 i nikogo dziś nie widziałem :)Wczoraj za to polataliśmy z kolegą XJ600, ale dziewczyn z forum nie widziałem:PByła zdaje się jedna dziewczyna na CBR 125 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 a po 22 ktoś nie ma chęci się spotkać? tyram do 22 w dellu, aczkolwiek z powodu braku czasu wpadłem do robty dziś autem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif bywa, wiem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif zawsze jednak mogę po robocie skoczyć do garażu i wsiąść na 2oo 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 jaquzie...teraz piszesz jak mnie w Łodzi nie ma ?? a jak jestem w Łodzi to nic się nie dzieje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 A czy patrząc w perspektywie dalszej niż najbliższe 3h, planuje się ktoś pokręcić w środę wieczorem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 ja bede sie w srode napewno krecic w okolicach della ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 pasi, w środę pracuję do 16, więc i ja mogę się pokręcić pod dellem potem.a tak o 18-19 w środę może pod profi skoczymy na róg włókniarzy/teresy co by się spotkać z innymi łodziakami na 2oo - reflektujecie? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 ja to nie wczesniej niz o 20 moge polatac:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatcartman Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 ja bede sie w srode napewno krecic w okolicach della ;]ja też ok. 20.30 pewnie tam dolece. Dzisiaj pewnie tez wieczorem sie pojade powygłupiać - trzeba sezon łapać póki trwa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ja pod profi mam blisko, więc mogę się tam stawić koło 19 w środę (jeśli wtedy już się tam ktoś w ogóle pojawia) a później można jechać dalej na spotkania z ludźmi, np. pod Dell'a 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ja jutro zawożę owiewki do klejenia... Jak je odbiorę w środę to się na dellu pojawię. Bez owiewek się z domu nie ruszam bo to głupio tak... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 byliśmy tak do 19.25 na krańcówce, potem na parapet,potem się kilka ekip zmieniało i lataliśmy bezcelowo po mieścieby przed 2 zahaczyć o domek...a słyszałem że ktoś zgubił niewiastę w drodze z Della,oj nieładnie Panowie, jak się jedzie w grupie, to nie zostawia się nikogo samego a ja byłem na dellu o 19.30 i na krańcówce MPK były tylko 2 moto w towarzystwie 1 samochodu, ale nikogo znajmoego nie spotkałem...peszek.Pzdr.ANo jeśli pogoda dopisze, również jutro planuję polatać - w takim razie zjawiam się o 19.00 pod Profi.Edit: A tak z innej beczki - przy okazji sobotniej ustawki z okazji ślubu rozmawiałem z moimi kolegami (zjawili się na Macu). Ponoć w miejscu gdzie mieści się Gillette (trzeba objechać fabrykę od tyłu) wybudowano kilka fajnych prostych i jakieś rondka - coś ala dell. Czy był tam ktoś, możecie potwierdzić? Ja próbowałem się tam pokręcić, ale w niedziele wieczorem na retkini panowały egipskie ciemności i jakoś dziwnie się tam jeździło...PzdrA. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiet Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 A czy dzisiaj jest szansa kogoś spotkać po południu na mieście ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 ja jestem dzisiaj ok 19 wolny wyruszam z polesia i jade w strone widzewa jak cos 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Jest ktoś kto by mogł mnie podrzucic po moto z bałut na retke tak po 17 bo zależy mi na czasie a to jednak kawalek zeby tłuc sie autobusem ? 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 chetnie bym pomogl ale moge tylko przed 19 bo wczesniej jestem zajety:( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 hmm a o ktorej przed 19 dałbys rade podbic do mnie konkretnie ? 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi