OutToDie Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Chętnie bym się przyłączył ale 10:30 to zdecydowanie za wcześnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Bartosz, zapodaj porę, to sie dostosuje. Albo ktoś inny 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Jutro 14 pod Ikeą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ok, jestem. Będę z plecakiem :/ 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Edytowane 26 Września 2014 przez dorka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ok, jestem. Będę z plecakiem :/ Też się dołączę jak można 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 dziś niestety nie mogłam Ale jutro wybieram sie na kawke do Sieradza jakby ktoś chciał się dołączyć o 11 ruszam z pod ikei moze któras z dziweczyn miałaby ochotę na ploteczki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Jutro planuje sie przejechac motongiem, kołeczko ok 300 km. Bede startował o 9.30 z BP kolo matki polki na tuszyn po 2 innych uczestników. Jak ktos byłby chetny to prosze o kontakt telefoniczny, nr w profilu. ewentualna zbiórka na BP o 9 godzinie. Traska do spontanicznego opracowania na miejscu:D 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Powrót na Marstonska ? 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) powrót to wiesz kazdy jak chce moze jechac, jezeli o mnie chodzi to zalezy o której wrocimy.. wstepna propozycja trasy. łódź-> tuszyn -> smardzewice-> spała->inowłódz->rawa maz-> brzeziny->łódź to tylko propozycja, jestem w stanie pojechac wszedzie tam gdzie jest dobry asfalt Edytowane 27 Września 2014 przez Królu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jeśli pogoda dopisze ktoś coś we wtorek od 13 ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) dziś niestety nie mogłam Ale jutro wybieram sie na kawke do Sieradza jakby ktoś chciał się dołączyć o 11 ruszam z pod ikei moze któras z dziweczyn miałaby ochotę na ploteczki Dzięki za wspólną przejażdżkę. Sprawdź priv. Edytowane 2 Października 2014 przez Szpieg (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Jeśli w dniu dzisiejszym ktoś miałby ochotę zobaczyć jak wygląda Żłobnica w słoneczny dzień jeszcze w tym sezonie, to dawać znać wylot koło 17 miejsce do ustalenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Jeśli w dniu dzisiejszym ktoś miałby ochotę zobaczyć jak wygląda Żłobnica w słoneczny dzień jeszcze w tym sezonie, to dawać znać wylot koło 17 miejsce do ustalenia Ciut późno, tak godzinka wcześniej byłby lepiej 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Kurde, Bartosz, akurat dziś do 18 pracuję :/ A pogoda przednia! Może środa jak pogoda dopisze? 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Pogoda bardzo ładna. Chetnie się przejadę. Godzina wcześniej była by dużo lepsza... 0 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 16:20 pod Ikea 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Bawcie się dzieciaki Zazdroszczę 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 lata ktos teraz ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 ja od 8. na moto latam.... ale teraz do pracy poleciałam...do 19. potem kierunek traska? .... Płock mi chodzi po głowie...:-p ciekawe jak z pogodą będzie, pozdr.:_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Panie, panowie, sobota zapowiada sie ciepło i słonecznie. Czy standardowa grupka z pod ikei ma ochotę na jakiś wypad? Tama jeziorsko? Tama Włocławek? Tama Sulejów? Albo inny obiekt o znaczeniu mniej hydrologicznym ? 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 A ktoś jakies sensowne plany na dzielę od 10? 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Panie, panowie, sobota zapowiada sie ciepło i słonecznie. Czy standardowa grupka z pod ikei ma ochotę na jakiś wypad? Tama jeziorsko? Tama Włocławek? Tama Sulejów? Albo inny obiekt o znaczeniu mniej hydrologicznym ? ja na sobotę chętny ale mogę od 15stej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitermen Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Chyba kościół ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Generalnie to i ja między 15-18 w sobotę chętnie bym zrobił jakąś traskę ok. 200km. Także jak są chętni to można się jakoś ustawić i wyruszyć w którymś kierunku . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi