Banita666 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 A może spotkanie w Manu na meczu Polska - Rosja ??? 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 w sumie nie głupi pomysł:_) jak tyle moto pod manu się zjedzie:_))) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Może być fajnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Trzeba teraz bardziej uważać, bo dziczyzna się uaktywniła.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 dziękuje za wycieczkę dobrze ze trzecia sie wstrzymała i wróciła do lasu bo jak przejechałam miedzy nimi to sie zastanawiałam czy nie wyskoczy na któryś motocykl za mną. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 to może jutro na spokojnie podejmiemy decyzję ;_) bo pewnie zbierze się kilka grupek, które będą mieć różne pomysły;_) ale propozycja do rozważenia, żeby do manu podjechać :_) i ciut hałasu porobić :_) hehe 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 na dellu też się pojawiają...i to nawet jak jest widno... byłby dzwon :-p 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Chętnie się wybiorę na wycieczkę, ale oglądanie meczu zupełnie mnie nie kręci... p.s. to będzie moje pierwsze czwartkowe spotkanie z wami... 0 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Może jest jakiś pomysł na dziś chętnie się podłącze ??? w razie pomysłów 668033508 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Dziś zwiedzanie EC IV [Ciepła sobota], po południu lecimy na Skierniewice [Święto kwiatów i owoców]... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Dziś zwiedzanie EC IV [Ciepła sobota], po południu lecimy na Skierniewice [Święto kwiatów i owoców]... a o której i gdzie spotkanie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 napisz coś dokładniej o tych SKIERKACH 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Nie potrafię Ci podać dokładnej godziny, bo po EC część z nas jedzie do domu przebrać się, na pewno nie wcześniej jak 15,30 a 16,00, prawdopodobnie będziemy ruszać z pizzerii Peperoncini ul. Rokicińska 228/230 http://swietokwiatow.pl/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Czy w dniu jutrzejszym ktoś by reflektował na trasę 200km+ jeśli by pogoda na to pozwoliła? Start godz 14 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Może ktoś jest chętny na niedzielną wycieczkę? Wyjazd ok 11 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 W niedzielę to wszyscy będą na Maratońskiej dlatego zaproponowałem sobotę, chyba że w niedzielę po imprezie na Maratońskiej zebrać się jakaś ekipą i pojechać w trasę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 ja z 2 motongami gdzies moge smignac, a dzis ktos pojezdzi? 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 W niedzielę jest Fłm Day, więc może być problem z chętnymi... W sobotę można by się gdzieś wybrać... Masz jakiś sprecyzowany cel? 0 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Bartosz, z tobą zawsze! Ale 200+ to trochę za dużo. W piotrkowie na lotnisku jakieś zakończenie sezonu sie szykuje. Oooo koleżanko Kasiu, my znamy te twoje wycieczki. Najpierw scigaczka na obwodnicy Pabianic a pózniej sie gubimy Nie wiem nie wiem 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Oj tam trzeba dać człowiekowi 2 szanse poza tym ja też się kiedyś zgubiłem a co do wycieczki też bym się chętnie przejechał gdzieś, trzeba łapać ostatnie promienie słońca, tylko nie wiadomo jak z czasem u mnie będzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Bartosz, szpieg, maddogy... Zacne towarzystwo! To co, jutro pod ikea i do piotrkowa? 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 o ktorej byscie startowali? 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 No względnie było by tak o 10:30 co wy na to? 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Ja bym wolał delikatnym popołudniem, bo wtedy odbiorę kombiak skórzany z naprawy,a w tekstylnym to nie to samo Po za tym zakończenie w Piotrkowie startuje o 15 Edytowane 26 Września 2014 przez Bartosz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skucha Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ja wstępnie też się piszę! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi