Skocz do zawartości
W ciągu najbliższych tygodni ta strona zmieni swój wygląd. Przygotuj się na aktualizację skryptu oprogramowania. ×

Zapraszamy do galerii zdjęć z Rozpoczęcia Sezonu Motocyklowego w Łodzi; - więcej informacji tutaj.

banner_galeria.png

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może spotkanie w Manu na meczu Polska - Rosja ???

You don' t know the power of the dark side

Opublikowano

w sumie nie głupi pomysł:_) jak tyle moto pod manu się zjedzie:_)))

speed means freedom of your soul :-)

Opublikowano

Może być fajnie... :smile:

128330.png
Opublikowano

Trzeba teraz bardziej uważać, bo dziczyzna się uaktywniła....

128330.png
Opublikowano

dziękuje za wycieczkę dobrze ze trzecia sie wstrzymała i wróciła do lasu bo jak przejechałam miedzy nimi to sie zastanawiałam czy nie wyskoczy na któryś motocykl za mną.

Opublikowano

to może jutro na spokojnie podejmiemy decyzję ;_) bo pewnie zbierze się kilka grupek, które będą mieć różne pomysły;_) ale propozycja do rozważenia, żeby do manu podjechać :_) i ciut hałasu porobić :_) hehe 

Opublikowano

na dellu też się pojawiają...i to nawet jak jest widno... byłby dzwon :-p 

Opublikowano

Chętnie się wybiorę na wycieczkę, ale oglądanie meczu zupełnie mnie nie kręci...

p.s. to będzie moje pierwsze czwartkowe spotkanie z wami...

echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc

Opublikowano

Może jest jakiś pomysł na dziś chętnie się podłącze ???

w razie pomysłów 668033508 

Opublikowano

Dziś zwiedzanie EC IV [Ciepła sobota], po południu lecimy na Skierniewice [Święto kwiatów i owoców]...

Opublikowano

Dziś zwiedzanie EC IV [Ciepła sobota], po południu lecimy na Skierniewice [Święto kwiatów i owoców]...

a o której  i gdzie spotkanie ?  :smile:

Opublikowano

Nie potrafię Ci podać dokładnej godziny, bo po EC część z nas jedzie do domu przebrać się, na pewno nie wcześniej jak 15,30 a 16,00, prawdopodobnie będziemy ruszać z pizzerii Peperoncini ul. Rokicińska 228/230 http://swietokwiatow.pl/

Opublikowano

Czy w dniu jutrzejszym ktoś by reflektował na trasę 200km+ jeśli by pogoda na to pozwoliła? Start godz 14

Opublikowano

W niedzielę to wszyscy będą na Maratońskiej dlatego zaproponowałem sobotę, chyba że w niedzielę po imprezie na Maratońskiej zebrać się jakaś ekipą i pojechać w trasę

Opublikowano

ja z 2 motongami gdzies moge smignac, a dzis ktos pojezdzi?

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png

Opublikowano

W niedzielę jest Fłm Day, więc może być problem z chętnymi...

W sobotę można by się gdzieś wybrać...

Masz jakiś sprecyzowany cel?

echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc

Opublikowano

Bartosz, z tobą zawsze! Ale 200+ to trochę za dużo. W piotrkowie na lotnisku jakieś zakończenie sezonu sie szykuje.

Oooo koleżanko Kasiu, my znamy te twoje wycieczki. Najpierw scigaczka na obwodnicy Pabianic a pózniej sie gubimy :P

Nie wiem nie wiem :biggrin:

...

Opublikowano

Oj tam trzeba dać człowiekowi 2 szanse :smile: poza tym ja też się kiedyś zgubiłem :sad2: a co do wycieczki też bym się chętnie przejechał gdzieś, trzeba łapać ostatnie promienie słońca, tylko nie wiadomo jak z czasem u mnie będzie.

Opublikowano

Bartosz, szpieg, maddogy... Zacne towarzystwo! To co, jutro pod ikea i do piotrkowa?

...

Opublikowano

o ktorej byscie startowali?

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png

Opublikowano

No względnie było by tak o 10:30 co wy na to?

...

Opublikowano (edytowane)

Ja bym wolał delikatnym popołudniem, bo wtedy odbiorę kombiak skórzany z naprawy,a w tekstylnym to nie to samo :P

Po za tym zakończenie w Piotrkowie startuje o 15

Edytowane przez Bartosz (wyświetl historię edycji)