barteklodz Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) dzięki również za wypad nie spodziewałem się takiej ekipy, kółeczko zacne(ponad 300km) i najważniejsze trasa bez powtórek sorki za spowalnianie tempa, mocy "trochę" mało do wyprzedzania, może uda mi się oddławić babcie jeszcze w tym sezonie to się szybciej pośmiga pod zamkiem miszmasz wyszedł, mam nadzieję że wszyscy odnaleźli drogę do domu Edytowane 14 Września 2014 przez barteklodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 No co ty! Moim zdaniem za***iscie dawałeś radę. To nie sztuka wyprzedzać 107-mioma koniami, a ty miałeś poprostu sporo zdolności, bo dawałeś radę 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Dzięki za dzisiejsze zdobywanie zamku wypad był super oby takich więcej i w takim towarzystwie. Też przepraszam za to że gdzieś po drodze do domu się zgubiłem z kolegą z Suzuki GS. Coś nam się logistyka popsuła na sam koniec ale prowadzenie wycieczki było wypas! tempo ok akurat dla mnie. Mam nadzieje że długo na nas nie czekaliście niepotrzebnie. Wstawiam jedyne zdjęcie które dokumentuje naszą wycieczkę (mówiłem że da się popsuć zdjęcia nawet przy takiej pogodzie):PS. Udało wam się dotrzeć na Kamieńsk ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Szkoda że Ciebie nie ma na zdjęciu :/ A, no i reszty Za radomskiem się rozdzieliliśmy i częśc popędziła na Łódź.Na Kamieńśk dotarliśmy, spotkaliśmy innych motobraci, popatrzyliśmy jak zotawiają 150 metrową czarną kreskę na asfalcie, albo jadą na gume 200 metrów a inni potrafili na zakrętach mnie i bartosza, mimo prętkości tak 130 km/h, wypie***ić że ja to myślałem że stoję a nie jadę. Po tym wszystkim rozstaliśmy się w P-ce. (tak z grupsza wyglądał nasz powrót ) 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 No to dobrze że jednak większości powrót się udał. Na zakręty może uda się jeszcze skoczyć kiedyś jak będzie pogoda, a mi uda się nie zbłądzić. Od teraz będę brał zawsze nr telefonu do kierownika wycieczki, będzie trochę łatwiej się komunikować w razie trudności z orientacją w terenie:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Wycieczka była świetna. Szkoda, że na początku koleżanka nam się zgubiła. Końcówka pod zamkiem też się lekko rozmyła... co nie zmienia faktu, że zabawa była dobra. Z tym telefonem do kierownika wycieczki, to dobry pomysł. 0 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Pokazałem Pani ze Smarta, że pas prawy jest lepszy dla jej auta od pasa lewego. Ale chyba kulturalnie.Co do samego wyjazdu uważam, że każdy kolejny może być już tylko lepszy i jak się grupa trochę dotrze to jest dobra baza do weekendowej turystyki. Parę rzeczy trzeba ustalić żeby się nie gubić na skrzyżoaniach, ale do samego tempa i trzymania na trasie nie mam zastrzeżeń i przede wszystkim grupa z którą jest o czym pogadać przy pizzy, bo nie sztuką jest tylko gonić na moto, a potem siedzieć bez słowa. pozdro! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 I tankowanie 36 litrów do 1 moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishu_pike Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Wasza ekipa zatrzymała się w Piotrkowie na kebabie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ehhh, śliczna ta R-ka.... Potwierdzam, licznik dopiero zatrzymał się na 197 złotych Wasza ekipa zatrzymała się w Piotrkowie na kebabie? Nie, my jedliśmy pod zamkiem w Olsztynie pizzałkę. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Dzięki bzikenzzz za wspólną wycieczkę, było krótko ale treściwie:) spoko też mi się podobało bez zbędnych ceregieli, jazda bez głupstw i popisywania się to lubię. Mam nadzieję, że jeszcze gdzieś polecimy ? w tą sobotę zakończenie sezonu Bełchatów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 w tą sobotę zakończenie sezonu Bełchatów. w niedzielę 21. września;_) zatem do miłego :_) 1 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 w niedzielę 21. września;_) zatem do miłego :_) acha w niedzielę, jakaś zbiórka na ten wypad czy coś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 wiesz może coś w temacie, który umieściłam odnośnie "zakończenia sezonu w Bełchatowie" będzie :_) bo jeszcze jest sporo czasu to może jakaś zbióreczka będzie;_) dam ci znać :_) bo pewnie kilka grupek się potworzy:_) pozdrowionka;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ktoś reflektuje dziś na jakąś trasę z okazji idealnej pogody? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ktoś reflektuje dziś na jakąś trasę z okazji idealnej pogody? o której? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 start 17-18, jestem w stanie się dostosować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 do 17 musze być w pracy wiec na 18 mozemy sie umówić tylko gdzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) stacja BP na Jana Pawła postaram sie na przeciwko castoramy 18 Edytowane 16 Września 2014 przez Bartosz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 oki bede Jakby ktoś chciał się dołączyć zapraszam:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 hmmm a dlaczego by nie trzeba czerpać z pogody BĘDĘ !!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 dzięki za wspólne latanko z sarenkami z lasu hahaha i z jedną sarenką w siodle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 dobrze że te sarenki się bliżej nie poznały 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 hahaha wydaje mi się że tylko sobie w oczy popatrzyły 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 o mały włos byłaby dziczyzna do kebaba 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi