Dany Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 jakaś propozycja? to może 15:30 pod makiem na Widzewie, a cel na miejscu się ustali.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Może być. To jest ten na rogu Rokicińska/Puszkina? 0 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 tak:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 właśnie odkurzyłam fazera i ruszam gdzieś podrzućcie jakiś kierunek to chętnie dołączę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jak ktoś chce polatać to 19:30 na orlenie. wylot 19:45 TU https://www.google.pl/maps/place/Polski+Koncern+Naftowy+Orlen+S.A.+Stacja+paliw/@51.7343209,19.452204,17z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xe656574b1498e686 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 coś dziś się dzieje? :_) będę wracać z parku na zdrowiu ok. 21.30 ;_) pozdrawiam:_) 1 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@ Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) hejka, znajoma jutro organizuje grilla w domu dziecka koło ikei ( ul zuchów 4 ) tak po 17 - jak kto chętny motorkiem podskoczyć wsunąć kiełbaskę. Edytowane 2 Września 2014 przez Luk@ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Tzn kiełba tak za free, znaczy przyjazd moto? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@ Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Tzn kiełba tak za free, znaczy przyjazd moto? tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 ja dziś od 20.30 latam po retkini nie wiem czy na grillka już za późno nie będzie bo zanim się przemieszcze to ok. 21. będzie ktoś jeździ dzisiaj po mieście? :_) pozdrowionka;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Luk@ podaj więcej info odnośnie tego grilla 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@ Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Luk@ podaj więcej info odnośnie tego grilla Dokładnych szczegółów to nie znam - znajoma poprosiła mnie żeby zabrać głośniki i tam pograć muzyczkę dzieciakom, i poprosiła też żebym dał znaka znajomym motocyklistom żeby wpadli na kiełbaskę i ewentualnie zakładam żeby powozić dzieciaki po boisku czy coś takiego, jakieś tam farbki do twarzy też zabiera. Adres podany wyżej ja mam być na 16 żeby sprzęt rozstawić więc pewnie start od 17. Zapas kiełbasek chyba bierze większy żeby i dla dzieciaków i dla nas stykło. To tyle wiem na ten temat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Od 17 do? Od 17 do? Od 17 do? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@ Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 nie wiem zakładam że gdzieś do 20 - w końcu to dom dziecka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ja bede latal po prostu 20 z retkini to daj znac mozna by sie jakos ustawic 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 ma ktoś chęć się przejechać za kleszczów na zakręty? nie wiem dokładnie jak się zwie ta wioska wyjazd koło 16:30-17:00 z pabianic. dokładne miejsce i czas wyjazdu ustali się jak będą jacyś chętni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) To ja zgłaszam swoją chęć, skąd wyjeżdżasz? jak coś tel mam w profilu wiec daj znać Edytowane 3 Września 2014 przez Bartosz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 16:50 na parkingu na przeciwko hotelu włókniarz jeżeli ktoś ma chęć trzeba korzystać ze słoneczka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Przyjedzcie na grilla:-) kielba jest :-) a paliwa coraz mniej ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@ Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 dzięki za wizytę - dzieciaki zadowolone - LWG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Kurde, spoźniłem się... robotę skończyłem o 18 i cały wieczór człowiek kręci się sam jak smród po gaciach... Jak ktoś z P-ce ma ochotę to szybko pisać! Pozd. A właśnie Bartosz, miałeś napisać na numer który Ci podałęm jak spikneliśmy się na lewitynie i co? To ty mi powiedziałeś o tym forum Edytowane 3 Września 2014 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 ja też za późno się zorientowałam...o 21.30 to już chyba dzieci śpią:-p 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Fakt faktem, już było po dobranoce Swoją drogą, Rudzka pięknie się prezentuje w świetle późno wieczornego półmroku 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 jeszcze nie miałam okazji podziwiać tego widoczka, ale pewnie nadrobię zaległości ;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 leci dziś ktoś obaczyć przygotowania do red bulla? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi