Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok.19.30-20.00 będę ready na moto dzisiaj, jakby ktoś był chętny to pisać sms (nr mam w profilu)  :riding: Nie pisać mi w tym temacie, gdzie się spotykamy itd. gdyż nie będę miał wglądu.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

może jednak zmienił zdanie :P

Opublikowano

Czekamy na relację... był czy nie był?

Był, ale jeździł gdy było już po deszczu  :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Mnie dziś spotkała jazda przed w trakcie i po deszczu :smile:.

Opublikowano

Ktoś gdzieś dzisiaj się wybiera popołudniu/wieczorem :smile: ?

Opublikowano

Zawsze można się ubrać poza ty myślałem o jakiejś 17/18 bardziej niż np 21 ;)

Opublikowano

to może ja bym się śmignęła gdzieś też póki taka piękna pogoda... tylko 17-18 to wszędzie duży ruch i korki..

„Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi”

Opublikowano

Ano lekko nie będzie bo piątek weekendu początek dzisiaj :sad2: ale za to pogoda dopisuje 

Opublikowano

to co 17? może kierunek Pęczniew nad Jeziorskiem? tam jak odbijemy w Lutomiersku i polecimy bocznymi drogami może być droga ok.

„Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi”

Opublikowano

hmm może być Jeziorsko, bardziej by mi pasowała 17:15 i gdzieś się można spotkać na stacji na orlenie w Konstantynowie. Może ktoś się jeszcze skusi :smile:

https://goo.gl/maps/S2T2k

Opublikowano

oki. to do zobaczenia.

Opublikowano

hmm może być Jeziorsko, bardziej by mi pasowała 17:15 i gdzieś się można spotkać na stacji na orlenie w Konstantynowie. Może ktoś się jeszcze skusi :smile:

https://goo.gl/maps/S2T2k

Ja bym się skusiła ale moge być dopiero na 18 chyba ze pojedziemy w kierunku Tomaszowa Maz to wyrobie sie na 17.40. Co Wy na to?

Opublikowano

Ja jednak bym wolał wcześniej niż później, plus Ramona nie wiadomo czy tu już wejdzie a ustawiliśmy się na 17:15 :sad2:

Opublikowano

Ja jednak bym wolał wcześniej niż później, plus Ramona nie wiadomo czy tu już wejdzie a ustawiliśmy się na 17:15 :sad2:

oki moze innym razem :smile:

Opublikowano

Polecam winkle kolo lidzbarka warmińskiego

Opublikowano

qrde było dzwonić, siedziałem już w garażu... (nr w profilu)

Opublikowano

Czy ktoś gdzieś dziś, jakąś wycieczkę ?

Opublikowano

Chętnie się przyłączę.

Gdzie i o której start?

echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc