Lili Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Zanim my kupimy to może trochę wody upłynąć ;)Lepiej wpadaj na zloty, jak będzie ten kolega, to myślę że bez problemu cię przewiezieKiedy ja się Was boję w dużych ilościach... Mniej ludzi mniejszy stres xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Jeżeli macie konkretniejsze plany, to chętnie wpadnę nawet na tą 20'stą jeżeli będziecie. Jednak znając życie z Della uderzycie na Piotrkowską ... 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Kiedy ja się Was boję w dużych ilościach... Mniej ludzi mniejszy stres xDale właśnie w kupie raźniej (i cieplej) ;)a z reguły jest 5-10 osób, to chyba nie tak dużoDziś może być wstępnie 19.00 na krańcówce pod Dellem,a potem się zobaczy... 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 ja moge podjechac ale tak 20.00 - 30 mnie by tak najbardziej pasowalo:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Będę w okolicach krańcówki MPK o tej 19'stej. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabłona-e30 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 kufa byłem i nikogo nie było/nie widziałem !Przejeżdżałem koło krańcówki, byłem na końcu na rondzie i uj 0 Cytuj Admin: Nie przesadzaj z wielkością sygnatury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 kufa byłem i nikogo nie było/nie widziałem !Przejeżdżałem koło krańcówki, byłem na końcu na rondzie i ujO której byłeś? Od 19'stej był Mario i podobno 5 osób. Ja niestety nie zdążyłem i ok.19.30 byłem u Byka koło Dell'a. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 zapytam nie śmiało, o co kaman z tym "parapetem", wyczytałem że to miejsce spotkań motocyklistów na pietrynie..... gdzie to jest i czemu "parapet"??? 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 tak sie jakos przyjelo a jest to kolo saspolu konkretnie kolo YEMA ......... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 kufa byłem i nikogo nie było/nie widziałem !Przejeżdżałem koło krańcówki, byłem na końcu na rondzie i ujbyliśmy tak do 19.25 na krańcówce, potem na parapet,potem się kilka ekip zmieniało i lataliśmy bezcelowo po mieścieby przed 2 zahaczyć o domek...a słyszałem że ktoś zgubił niewiastę w drodze z Della,oj nieładnie Panowie, jak się jedzie w grupie, to nie zostawia się nikogo samego 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Nikt nikogo nie zgubił. Po prostu się nie dogadaliśmy i tyle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Czesc jakby ktos mial chec to ja, Michal, Dario i xj600 jedziemy rekreacyjnie do sielpi. Odleglosc ok 100km od lodzi.zbiorka 15.00 w kruszowie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 moze jakies spotkanko dzis miedzy 19 a 20 na dellu na radzie ;] ??? ktos chetny ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 wracam dziś z urlopu, jeśli się ogarnę to chętnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 a reszta co taka cisza ostatnie dni do jezdzenia to wszyscy powinni sie stawic !!!! i chyba czas powoli pomyslec o jakims wspolnym zakoczeniu sezonu ?? moze jakis forumowy grill czy cos ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 a dziś nigdzie nie jedziecie na spacer? jakieś bunkry w konewce, czy stara willa gierka, czy może jakiś zalew? właśnie wróciłem z giełdy samochodowej, i pogoda nam się klaruje od samego rana, więc człowiek by się gdzieś przespacerował http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 a reszta co taka cisza ostatnie dni do jezdzenia to wszyscy powinni sie stawic !!!!Faktycznie, spotykanie się na wieczór po zachodzie słońca jest najlepszym rozwiązaniem w taki ładny dzień.... a dziś nigdzie nie jedziecie na spacer? jakieś bunkry w konewce, czy stara willa gierka, czy może jakiś zalew? Za mało chętnych ostatnio na takie wypady, jak jest wyjazd poza Łódź, to może 5 motocykli przyjeżdża, także jeszcze w tym sezonie przeboleję te dalsze wypady, ale w następnym od wiosny będą grubsze trasy. PS: Było kilka wypadów nad jeziora - za późno się obudziłeś 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 sam jeździłem (tzn. ze znajomymi z innego forum), bo jak patrzyłem, albo się widzieliście pod DELL'em (a tam bywam codzień, bo tam robię, więc średnio lubię widzieć miejsce pracy w czasie wolnym ), albo na pietrynie (nie bardzo mi pasuje jazda po piotrynie.. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/censored.png ). Nie bardzo widziałem, co by były organizowane jakieś wycieczki (a jeśli były, czasem czas nie pozwolił)... stąd dzisiejsze pytanie. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Ja za jakas godzinke sie wybieram z plecaczkiem nad jezioro Okret - jak cos, to zapraszam Przejechac, poopalac sie, jak sie da, to i wykąpac sie i potem powrot, jak bedziemy miec dosc ;p Okolo 40km z Lodzi, w kierunku Lowicza 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 ja sie wybieram z dziewczyna na mlynek za tuszynem kolo 15 ktos jedzie ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 ja około 19-20, jak coś to pisać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 xj, ja się właśnie zwijam powoli (również z plecaczkiem), jeszcze posiedzę chwilę w garażu, i jadę zobaczyć co tam na młynku. pewnie będę około 15 na miejscu. nuż się złapiemy. Edit: wróciłem, nie spotkałem, na młynku sympatycznie, szkoda, że wszystko pozamykane i nawet coli nie można kupić http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif dlatego też warto było zawitać do kruszowa na lody (nie mylić z .. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif ) widziałem jakąś yamaszkę pod wejściem (oprócz gold winga), to przypadkiem nie ty xj byłeś nią? no i jeszcze honde cbrke z "sprzedam" na szybce, przyjechała nią chyba para - koleżanka b.sympatyczna z wyglądu (wysoka, dłuuugie czarne włoski) http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif , szkoda, że była z kolegą 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 ja właśnie idę na parking, ktoś chętny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Jak coś to ja jestem razem z Kamilem koło 20.30-21 na dellu srebrna i czarna faza jak coś Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Młynek za Tuszynem... co tam jest? Możecie mnie uświadomić, bo nigdy chyba tam nie byłem? Dzisiaj chciałem pojeździć o 20tej na Dellu ale okazało się, że aku mi padł do zera :/ Coś z instalacją czuję... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi