s2nter Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Walimy jutro z Waderm na Czarnocin leci ktoś?;-))) Co tam jest? 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Nazywają to jeziorem sztuczne zbiorniki z wodą spoko można nawet tyłek pomoczyć 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 My dziś byliśmy za Ślesinem, woda krystaliczna do 5 m można zobaczyć dno 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Skorzęcin super jeziorko polecam 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Byliśmy bliżej - Jezioro Powidzkie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Walimy jutro z Waderm na Czarnocin leci ktoś?;-))) O której planujecie wyjazd? 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Podpisuje sie pod pytaniem : ) o której i skąd ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waderos Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Właśnie o której planujemy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Siemka kto chetny na wypad w niedziele na della polatac i zobaczyc jak tyraja autka start 18:30 spod mc na retkini chętni pisac na gg 1908429 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 O której planujecie wyjazd? Podpisuje sie pod pytaniem : ) o której i skąd ? o 12-13 jestem wolny o każdej godzinie Czekam tylko na Wadera i mozemy jechac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) o 12-13 jestem wolny o każdej godzinie Czekam tylko na Wadera i mozemy jechacKur...de.. Właśnie mi się przypomniało, że o 16:00 moja kuzynka i zarazem chrześnica robi urodziny... No nic, może w ten weekend miałem się utopić i los jednak tego nie chce Chyba, że uda się wyjechać o 12 to mógłbym się na urodziny spóźnić W godzinę uda się dojechać na miejsce? Siemka kto chetny na wypad w niedziele na della polatac i zobaczyc jak tyraja autka start 18:30 spod mc na retkini chętni pisac na gg 1908429W związku z powyższym chętnie się przejadę na Della, ale to jeszcze później potwierdzę. Edytowane 20 Lipca 2014 przez s2nter (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 To w takim razie gdzie się ustawiamy (ja nie znam tras do ptaka mogę dojechać a poźniej lipa ;P) i ostatecznie o której ja proponuje 13:00 może 13:30 może żebyśmy się tylko nie ugotowali w drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 spoko pasuje mi ta godzina 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Jefzie ktos do Leszczynka?ja juz tam jestem:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 spoko pasuje mi ta godzina To ja proponuje o tej godzinie spotkać się w KFC na ptaku albo an tej stacji benzynowej koło outletu, bo dalej nie znam trasy . Nie wiem który punkt będzie bardziej wygodny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) Dzis godz 17:00 pod makiem na retkini i lecimy na della Kto będzie Edytowane 20 Lipca 2014 przez Mechanik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Płomień Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Przygarniecie nas na wypad do Czarnocina? Podłączylibyśmy się z DobrymWujem jeśli nikomu to nie będzie przeszkadzało. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryWujo Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 My z Płomieniem będziemy na Ptaku na ten wypad na Czarnocin Tylko pytanie czy KFC czy stacja XD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Shell outlet 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Dzis godz 17:00 pod makiem na retkini i lecimy na della Kto będzie Na 17 nie mam szans Odpuszczam na dziś wypady dalsze, bo nie da się. Idę teraz pojeździć wkoło komina Do następnego razu. 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Roger that bede tam 13:15 ale jakbym sie chwiele spożnił to dajcie nam dojechac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 poczekamy chłopaki my jedziemy autem bo już rano po piwku trzeba było dać :-) mam nadzieje że nie będziecie źli. Będziemy czekać do 13:30 na stacji po stronie kotleta. Zielony punciak ala przecinak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Płomień Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Dzięki za wypad, sory że musieliśmy się szybciej zebrać. Długo siedzieliście? Nie zmoczyło Was? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Dzięki za wypad, sory że musieliśmy się szybciej zebrać. Długo siedzieliście? Nie zmoczyło Was? Powiem Wam że wyjechaliście w pore, siedzieliśmy jeszcze 2-3 godzinki ale na trasie za Tuszynem tak przylało że co drugi samochód stawał na poboczu a ludzie jeździli na awaryjnych. Myślałem że zostaniecie dłużej to skoczylibyśmy po maszyny i ruszyli na Młyn:-) miło było Was poznać. P.S. tak szczerze jak miejscówka? Szału niema ale blisko i w miare czysto LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Miejscówka jest dobra, pewnie w tygodniu większy luz. Jak dojechałem pod dom to zaczęło lać. Idealnie wyliczyliśmy ten powrót . Na Młyn się jeszcze skoczy, sezon się nie kończy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi