makuSS Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 No i gitara. Ustalmy tylko gdzie i o której? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek1985 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Skad jestes? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Sikorek latasz gdzieś dziś 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek1985 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 makuSS podaj konkretnie miejsce spotkania i lecimy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuSS Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 miejsce spota: 12.15-12.30. Al. politechniki pod samolotem którego już nie ma;) Zapraszam wszystkich chętnych, ewentualnie podaje namiary: 533.126.129. piszcie ni dzwońcie bo i tak ni usłyszę) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuSS Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Dzięki Sławku za spota. Kibel z tą pogodą Ciekawe jak będzie wieczorem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek1985 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Mam nadzieje ze pogoda sie naprawi i wieczorkiem polatamy. Kupiles srubke? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek1985 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 I jak tam makuSS latamy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Sikorek latasz gdzieś dziś Dzisiaj nie dam rady. Jak coś to jutro chętnie polatam :-) a wam się udało gdzieś śmignąć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuSS Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ja chyba dzisiaj odpadne. Pilnuje dzieciaka póki co bo moja ma wychodne. Jak coś się zmieni dam znać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek1985 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 No spoko to ja ide jakis przelocik zrobie a potem na piwko. Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 http://www.plasterlodzki.pl/kalendarz-imprez/details/70691-parada-motocykli Ktos cos wie ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Pierwsze słyszę o jakiejś paradzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 również pierwsze słyszę jedzie ktoś? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Wycieczka do Ojcowskiego Parku Narodowego Pogoda na grila mocno srednia (z naciskiem na mocno)Za to na zwiedzanie idealnie (nie strzeli termostat w ciuchach)http://pogoda.onet.p...rakow,9202.htmlLecimy zatem jutro z samega rana do Ojcowskiego Parku Narodowegohttp://goo.gl/maps/ByJKnPrzejazd przepiekna droga 773 (na youtubie jest pelno filmikow z tej trasy)https://www.youtube....query=droga 773Zwiedzanie zamku gdzie krecili Janosika (Pieskowa Skała)https://www.google.p...iw=1600&bih=720Na miejscu w Ojcowie bedzie od 10 do 20 km z butaw zaleznosci na co kto sie zdecyduje.https://www.google.p...fe=off&tbm=ischSzczegolow powrotu brak. Moze Złoty Potok i rybka z lodami http://goo.gl/maps/vp0tj Ale to wszystko bedzie ustalane w trakcie.Wylot standardowo8:00 pod Kerakolem https://www.google.pl/maps/myplaces?hl=pl&ll=51.643783,19.492661&spn=0.000027,0.026157&ctz=-120&t=m&z=16&layer=c&cbll=51.643783,19.492661&panoid=WS0suyHEEWmqjYl_zq5e1A&cbp=12,302.1,,0,-0.31Zatankowani i wysikani.Kwadrans na fajke i dzida.Przedkosc przelotowa 100-120 i nikuta grama wiecejbo dystans nie duzy a widokow szkoda.Oczywiscie znajac plan konspekt co wyrywniejsi moga szybciej i poczekaja na nas na miejscu.To tyle. Do zobaczenia jutro o 8 z tymi co sie zdecyduja Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek1985 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Siema ma ktos ochote polatac. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Sławek możemy polatać . Kto chciałby polatać to podbijajcie na della o 19.00 to się zgadamy gdzie polatać . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 http://www.plasterlodzki.pl/kalendarz-imprez/details/70691-parada-motocykli Ktos cos wie ? Z tego co się orientuję, to miała być nie parada tylko wystawa i nie motocykli tylko Vesp. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Przez zrytą sąsiadkę,plany na dziś szlak trafił ,ale chwilkę polatane ,na Dellu spotkanko ze znajomymi ,szybkie ustawienia w zawieszeniu ,zamknięcie oponki ,kontrola decybeli (dzięki rooland,wildeyed,pafcio) .zwiniecie na kwadrat w deszczyku ,i pod garażem sms z zaproszeniem ,więc odwrót i ker.Radogoszcz ,Jorima dzięki za Kawkę w gronie z Suchym i Kwaśną .Koniec dzionka uważam za udany Stwierdzam również ,że moja Sunia nie lubi deszczu ,odwdzięczyła się zwarciem i przepalaniem bezpiecznika od kierunków i stopu Edytowane 21 Czerwca 2014 przez sebol (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuSS Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 No szlak by trafił pojechalbym na taką wycieczkę... Szkoda że muszę kwitnąć w Ustce (samochodem) Także podnoszę temat: kto chciałby polecieć tam (tj. Parku ojcowskiego) w następny weekend? Dodam tylko na zachętę... że pogoda powinna być super Pzdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) No i polatane troszkę problemów z elektryką ale daliśmy radę.Po RED BULL-ku tak odleciałem że zaliczyłem glebę ,(parkingówka ) Spontany są rewelacyjne i zajebiaszcze,pozdrawiam ekipę Edytowane 22 Czerwca 2014 przez sebol (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) No i polatane troszkę problemów z elektryką ale daliśmy radę.Po RED BULL-ku tak odleciałem że zaliczyłem glebę ,(parkingówka ) Spontany są rewelacyjne i zajebiaszcze,pozdrawiam ekipę Chociaż wiesz że blokadę masz mocną i ten widok lezącego śmiejącego się motocyklisty bezcenny Edytowane 23 Czerwca 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jakieś latanku ktoś dzisiaj uskuteczniacie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek94 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 jesli ktos jest z okolic tuszyna i mial by chec po latac to niech daje znac ja jestem codziennie dyspozycyjny od godz 18/19 tel506 zero piec piec 013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Czy, w związku z dzisiejszą piękną pogodą, ktoś jest chętny zrobić jakieś kółko. Można wybrać się nawet gdzieś kawałek dalej Jak coś ja będę dostępny koło godziny 19. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi