crosiak Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 no w sumie pozniej to godzina mi nie robi znaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 to na delu sie umawiamy czy gdzies na miescie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Dla mnie wszystko jedno. Mozemy na Dellu i polatac jak juz ciemno bedzie po miescie :)No i po pogodzie jezeli bedzie wieczorem ladnie to mozna polatac ale troche watpie:( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 pogooda sie poprawila wiec mozna by polatac kolo 20 ktos chetny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ja mogę wpaść, ale na 19'stą. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 mnie tak jak mowilem wczesniej pasuje godzina 20 krancowka na DELLU !! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 no ja tez dam rade na 19 a gdzie? ;)Edit: pojawie sie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 A my byłyśmy na Dellu xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 beze mnie/ ;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Kotek jak będziesz od rana pracować to będziemy z tobą jeździć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 będziemy uczyły się jazdy na jednym kole 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 tez bylem meczylem ronda ale przed 20 zaczelo padac i musialem uciekac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 My byłyśmy chyba koło 21 i nie padało xD Dorka ja i Mała bedziemy Ci kibicować xD Czarnej też bo ona lubi takie klimaty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 to czuje co się będzie działo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 hmm, to się musiało dziać ;)też byłem z kilkoma osobami po 22.00, trochę gumowania i powrót na parapet...wreszcie trafiłem na kogoś z hayką, mogłem się przymierzyći mimo obiegowych opinii - ma bardzo fajną pozycję, średnio pochyloną,jak się wymieni szybkę na wyższą to można będzie się chować za nią :)siedzenie trochę niższe niż u mnie, i dłuższe moto, waga niedużo większa,więc prowadzenie nie powinno być trudniejszea najlepsze było jak wchodził na dowolnym biegu na gumę, bez zbytniego wysiłku,fakt umiejętności też nie do pogardzenia.ehh, zawsze człowiek narobi sobie apetytu ;( 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Masz apetyt - masz kolejny cel Lepsze to, niz jego brak 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Bo hayka to nie typowy sport a raczej sprawny turysta, też siedziałem na hayce i mam podobne spostrzeżenia, długi, sprawia wrażenie wygodnego (nie wiem dokładnie bo nie jeździłem).Chociaż zdecydowanie wolałbym Blackbird'a;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 a ja tez bede docelowo za hayka sie rozgladac ;] co prawda nie predko ale cel bedzoe osiagniety ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 A ja trzymam za was kciuki A dacie posiedzieć chociaż na hayce jak już kupicie? Albo przewieziecie jako plecaczek? Pliiiiiz ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Może jakieś spotkanie na Dellu lub innym znanym miejscu? Preferuję 18-19. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Suchy nie dobijaj :/ ja siedze w robocie do 21 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ja będę na dellu. Tylko później tak koło 20.00-30. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 A ja trzymam za was kciuki A dacie posiedzieć chociaż na hayce jak już kupicie? Albo przewieziecie jako plecaczek? Pliiiiiz ;pZanim my kupimy to może trochę wody upłynąć ;)Lepiej wpadaj na zloty, jak będzie ten kolega, to myślę że bez problemu cię przewieziea co do dzisiaj, to ja wieczorkiem się gdzieś wybiorę, ale na pewno po 19.00to na SB jakiś temat można zarzucić... 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Rozumiem, ale ja nie lubię jeździć późnym wieczorem, z różnych względów. Pewnie wyjdzie na to, że sam zrobię rundę po mieście 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 takie życie, ja wracam z pracy po 18.00,to nic innego nie wymyślę 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi