Skocz do zawartości
W ciągu najbliższych tygodni ta strona zmieni swój wygląd. Przygotuj się na aktualizację skryptu oprogramowania. ×

Zapraszamy do galerii zdjęć z Rozpoczęcia Sezonu Motocyklowego w Łodzi; - więcej informacji tutaj.

banner_galeria.png

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam wczoraj trochę polatałem , a później  moja miła koleżanka i mili  koledzy pomogli mi powkurzać trochę sąsiadów . Trochę im podnieśliśmy ciśnienie warcząc pod oknami :hihi: .

Opublikowano

Zawsze powarczymy tylko musi być ten smaczniutki bigosik. :biggrin:

Opublikowano

Zawsze powarczymy tylko musi być ten smaczniutki bigosik. :biggrin:

Bigosik jeszcze jest , a najlepszy odgrzewany. A zresztą zaraz zacznę gotować nowy by na dłużej starczyło :hihi:

Opublikowano (edytowane)

Siemka tak około 12 wyjeżdżam obczaić skansen Lokomotyw w Zduńskiej Woli, może ktoś chętny dołączyć? Mój vmax na trasie to 80 km/h, żeby potem nie było ;)

No ja już po wycieczce i mogę tylko powiedzieć, że bardzo się udała! Super gość który oprowadzał po skansenie, z pasją. Ciężko trochę było dojechać z powodu budowy trasy, ale GPS pomógł. 

Zdjęcie0041

Lokomotywy robią duże wrażenie. 
Edytowane przez nildur (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Jedziemy na (inspekcje/wypróbować jak się jedzie po betonie) ze Rzgowa przez Dobroń do Portu...

Jakby co to ok. 18.15 Kerakolem.

http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/s8-czyli-poludniowa-obwodnica-lodzi-wreszcie-jest-gotowa,2232222,t,id.html

Edytowane przez Bulba (wyświetl historię edycji)

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

już niedługo będę mógł od Łasku Śmigać s8 :smile: praca wre a po nowym kawałku już jechałem i muszę powiedzieć że aż miło !

Opublikowano

Ktos moze chetny na objazd Łódź->brzeziny->rawa->chociw->lubochnia->skrzynki->ujazd->łódź??(ok 150km) startuje z kumplem o 12, jak cos to telefon w profilu!

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png

Opublikowano

już niedługo będę mógł od Łasku Śmigać s8 :smile: praca wre a po nowym kawałku już jechałem i muszę powiedzieć że aż miło !

Ja dziś testowałem nowy odcinek S8 (Rzgów - Dobroń). Musze stwierdzić, że po takim równym betonie jeszcze w Polsce nie jechałem.

Opublikowano

Ja dziś testowałem nowy odcinek S8 (Rzgów - Dobroń). Musze stwierdzić, że po takim równym betonie jeszcze w Polsce nie jechałem.

Trza się będzie wybrać i sprawdzić , bo nie wiadomo jak długo będzie taki równy  :riding:

Opublikowano

to co?.. w czwartek testujemy?  :whistling:

Opublikowano

Moze ktos dzisiaj ma wolne i chce sie przejechac gdzies po tej blizszej lub dalszej okolicy?

Opublikowano

Ktoś coś dzisiaj? Koło 21 mogę wyruszyć ;)

Honda

Opublikowano

W dodatku  pusto totalnie. Można troszkę podzidować :-)

Live slow!!!

Opublikowano

ktos dzis jezdzi?

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png

Opublikowano

Ktoś ma chęć zrobić rundę wokół komina? Ok.10.30-11.00 wyruszam póki pogoda  :riding:

Masylant – Marketing dla Motoryzacji
Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.
📍 Cała Polska | 📧 biuro@masylant.pl | 🌐 www.masylant.pl
Opublikowano

Jakby ktoś latał, dać cynk bo zaraz wyruszam  :riding:

Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.
Opublikowano

Ja polatam..

I żeś nie dzwonił ani nic :whip:  :biggrin:

Odwiedziliśmy Sebola przy pucowaniu moto i trochę się zeszło, ale już w domu  :riding:

Opublikowano

My też polatane :smile: Na Włókniarzy minięty jeździec w białym kombinezonie(?) :smile:

kamaras

ccm250.png

Opublikowano

A dzisiaj ktoś będzie latał popołudniu ? Oczywiście jak pogoda dopisze.

Opublikowano

Polatam Dzisiaj! chętnie! jak coś to pisać dzwonić itp :biggrin:  :moto:

Opublikowano

ja polatam dzisiaj dzwonić/ pisać tel w profilu !

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png