X76 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Ale własnie jest po zachodzie 22:55 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan79 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Zimy juz nie będzie:) A w maju to spadł ale dwa lata temu albo trzy:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 w zeszłym roku jeszcze w kwietniu/maju leżał śnieg.. dwa razy Matka Natura nam takiego numeru nie wywinie 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 ktoś ma ochotę polatać dziś ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 ja właśnie się wybieram 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan79 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ja juz pośmigałem tą swoja mala maszynką było extra a teraz impreza:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Jutro o 10.30? I weź tu się wyśpij Na dalsze wypady jeszcze chwile poczekam, więc jutro przelecę się wokół komina, ale bliżej 12 - jakby byli chętni, można jebnąć na Malinkę posiedzieć. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Jestem za, może wstanę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Moja propozycja ......spotykamy sie o 10:30 max o 11:30 lecimy do autostrady na Piotrków i z piotrkowa lecimy na Sulejow ..... proszę o propozycję i co o tym myślicie ???? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Dla mnie może być Sulejów bądz Spała, a ze Spały rzut beretem do Konewki. Odległość podobna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Będę 10,30 i zobaczymy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Panowie, jaka przelotowa bo na taką trasę to nie wiem czy jest sens z wami jechać Jeśli do 120-130 to bym się pisał 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Jestem 10.30 - zaraz po mszy. Samolot? Edytowane 1 Marca 2014 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 też przyjadę,zobaczymy i uzgodnimy,co jak i gdzie,jaką prędkością itp;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Jak byście lecieli na południe to z chęcią bym się dołączył, ale dopiero około 13 będę dostępny w okolicach karczmy 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Jestem 10.30 - zaraz po mszy. Samolot? oczywiscie samolot Panowie, jaka przelotowa bo na taką trasę to nie wiem czy jest sens z wami jechać :)Jeśli do 120-130 to bym się pisał nie jedziemy na wyscigi wiec nie pekaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A można dołączyć się do was np.sulejów ? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Moja propozycja ......spotykamy sie o 10:30 max o 11:30 lecimy do autostrady na Piotrków i z piotrkowa lecimy na Sulejow ..... proszę o propozycję i co o tym myślicie ???? propozycja jak najbardziej tylko ta godz mnie przeraża 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 My z Aleksa z Orlenu myślę że około południa czyli 12 ta ruszymy na obiadek do Kruszowa potem może na Dell troszke dalszych planów nie znam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 może jest ktoś chętny żeby mnie obudzić rano ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 My z Aleksa z Orlenu myślę że około południa czyli 12 ta ruszymy na obiadek do Kruszowa potem może na Dell troszke dalszych planów nie znam Dzwońta do Suchego, podłączę się ok.12 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 może jest ktoś chętny żeby mnie obudzić rano ?? podaj adres a obudzę pół Łeczycy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 podaj adres a obudzę pół Łeczycy oś. Waliszew ul. Słowackiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 podaj adres a obudzę pół Łeczycy nie jestem pewnien a czy to nie twoja dzis xjr-a latała po Ozorkowie ? czerwona z owiewką ufoludka 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 nie jestem pewnien a czy to nie twoja dzis xjr-a latała po Ozorkowie ? czerwona z owiewką ufoludka moja jest czarna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi