Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może dziś jakiś wypad?, :decayed: to dokończymy temat dwururki

dokończymy znaczy wciśniemy się w rurki ?? czy co ??a i ja jadę dzisiaj nad jeziorko i tam zostaję to jeśli ktoś chce to może mnie odeskortowaćhttp://maps.google.pl/maps?saddr=Aleja+Tadeusza+Ko%C5%9Bciuszki&daddr=19+Stycznia%2FE75&hl=pl&ie=UTF8&ll=52.37518,19.206848&spn=0.319002,0.617294&sll=51.781011,19.434128&sspn=0.323276,0.617294&geocode=FcjTFQMdHN0oAQ%3BFbyUHwMdQIYkAQ&vpsrc=6&mra=me&mrsp=0,1&sz=11&t=h&z=11
Opublikowano

Powiem szczerze, że "zdziwko" mnie złapało, jak zobaczyłem ok. 12 maszyn - zazwyczaj 5-6 to standard w tygodniu Dołączona grafika Jednak ostatnio coraz mniej lubię szybką jazdę po mieście i wymijanie aut, gdzie się da, także odechciało mi się jechać do Kruszowa - a najbardziej ograniczał mnie czas, bo o 20 zaplanowałem powrót Dołączona grafika

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Powiem szczerze, że "zdziwko" mnie złapało, jak zobaczyłem ok. 12 maszyn - zazwyczaj 5-6 to standard w tygodniu Dołączona grafika Jednak ostatnio coraz mniej lubię szybką jazdę po mieście i wymijanie aut, gdzie się da, także odechciało mi się jechać do Kruszowa - a najbardziej ograniczał mnie czas, bo o 20 zaplanowałem powrót Dołączona grafika

to się nazywa starość :P
icon3.png
Opublikowano

A no było się na boskim kebabie, mogłaś zajrzeć.

Opublikowano

No ja was podziwialam z ogródka z piwkiem :biggrin::cheers:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

no no boski jest spoko chyba chlopaki potwierdza a mocy wczoraj to chyba mi najbardziej brakowalo ;/// no ale coz dzis gdzies latamy ??? ja po 20 moge gdzies posmigac ;]

Opublikowano

Na chętnych wrażeń czekam o 19:00 na dellu a Ty xj600 masz do mnie numer to dzwoń

Opublikowano

tel mam zablokowany moge tylko odbierac połaczenia ;] :Pale miedzy 18 a 20 nie dzwon :P jakos troche po 20 wybiore sie gdzies pojezdzic to sie jakos moze skontaktuje z Toba ;] wiec dozo

Opublikowano

to o 20:15 dzwonie do Ciebie tylko napisz mi na priva na który numer

Opublikowano

spotkanie na szybko na łagiewnickim kaloryferze okolo 15:00 - 15:30 ktos jest chętny na małą przejażdzke

Opublikowano

hej ja moge po 16 co wy na to?

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Opublikowano

jutro proponuje spotkanko na dellu kolo 20 ktos chetny ???

Opublikowano

CZY KTOŚ MA OCHOTĘ NA LATANIE PO MIEŚCIE?

Opublikowano

ja moge polatac o 20 na deluu:P

Opublikowano

del spoko bo godzina mi odpowiada jednak zajrze tu jeszcze (kolo 17) i potwierdze bo na 100% w tym momencie odpowiedzi nie daje. PZDR

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Opublikowano

No ja dzisiaj na totalnym lajcie, godzinkę polatałem - byłem koło 20.00 na dellu przejazdem. Widziałem kilka motorów, był ktoś od nas? Swoją drogą poza 2 grupkami motocyklistów, które mijałem, na rondzie tym od ulicy Rokicińskiej stało w cholerę gapiów przy samochodach i motorach - niczym scena z szybkich i wściekłych :)Tylko patrzeć jak policja zacznie odwiedzać częściej okolicę, tak jak to miało kiedyś miejsce przy Profi...

Opublikowano

ja bylem i jeszcze kilka osob ;]

Opublikowano

zdrapko, takie sceny są na Dell'u co tydzień w niedziele :smile: Dziś była żółta Corvetta :smile: i policja ją złapała :P Póżniej wybrałem się na spacer, na selgrosie drifotwało dużo osób z BMW, widziałem także srebrną Honde s2000 która ścigała się z GSX-R 1000. Generalnie Olechów to ciekawa dzielnica pod tym wzgledem :smile:

Opublikowano

z tego co widzialem to nie zolta a biala stara corvette zlapali nastepnie wszystko sie przenioslo na zakret dąblowskiego /puszkina ;]

Opublikowano

dzis ktos chetny na jakis spocik wlasnie tam na zakrecie puszkina a dąbrowskiego kolo 20 ??

Opublikowano

ja dzisiaj będę na zakręcie pewnie samochodem;p

Opublikowano

ja sie jeszcze zastanowie czym przyjade ;] zalezy od pogody;]

Opublikowano

Ja tez dzisiaj wyskocze ok 17 :smile: ale gdzie mnie poniesie to juz nie wiem :biggrin:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile: