Cwiet Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Może dziś jakiś wypad?, to dokończymy temat dwururkidokończymy znaczy wciśniemy się w rurki ?? czy co ??a i ja jadę dzisiaj nad jeziorko i tam zostaję to jeśli ktoś chce to może mnie odeskortowaćhttp://maps.google.pl/maps?saddr=Aleja+Tadeusza+Ko%C5%9Bciuszki&daddr=19+Stycznia%2FE75&hl=pl&ie=UTF8&ll=52.37518,19.206848&spn=0.319002,0.617294&sll=51.781011,19.434128&sspn=0.323276,0.617294&geocode=FcjTFQMdHN0oAQ%3BFbyUHwMdQIYkAQ&vpsrc=6&mra=me&mrsp=0,1&sz=11&t=h&z=11 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Powiem szczerze, że "zdziwko" mnie złapało, jak zobaczyłem ok. 12 maszyn - zazwyczaj 5-6 to standard w tygodniu Jednak ostatnio coraz mniej lubię szybką jazdę po mieście i wymijanie aut, gdzie się da, także odechciało mi się jechać do Kruszowa - a najbardziej ograniczał mnie czas, bo o 20 zaplanowałem powrót 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Powiem szczerze, że "zdziwko" mnie złapało, jak zobaczyłem ok. 12 maszyn - zazwyczaj 5-6 to standard w tygodniu Jednak ostatnio coraz mniej lubię szybką jazdę po mieście i wymijanie aut, gdzie się da, także odechciało mi się jechać do Kruszowa - a najbardziej ograniczał mnie czas, bo o 20 zaplanowałem powrót to się nazywa starość 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 A no było się na boskim kebabie, mogłaś zajrzeć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 No ja was podziwialam z ogródka z piwkiem 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 nie, nie, to nie pietryna, boski kebab jest na rzgowskiej... więc chyba pomyliłaś nas z jakimiś lanserami http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 no no boski jest spoko chyba chlopaki potwierdza a mocy wczoraj to chyba mi najbardziej brakowalo ;/// no ale coz dzis gdzies latamy ??? ja po 20 moge gdzies posmigac ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Na chętnych wrażeń czekam o 19:00 na dellu a Ty xj600 masz do mnie numer to dzwoń 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 tel mam zablokowany moge tylko odbierac połaczenia ;] :Pale miedzy 18 a 20 nie dzwon jakos troche po 20 wybiore sie gdzies pojezdzic to sie jakos moze skontaktuje z Toba ;] wiec dozo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 to o 20:15 dzwonie do Ciebie tylko napisz mi na priva na który numer 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motormania_team Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 spotkanie na szybko na łagiewnickim kaloryferze okolo 15:00 - 15:30 ktos jest chętny na małą przejażdzke 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 hej ja moge po 16 co wy na to? 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 jutro proponuje spotkanko na dellu kolo 20 ktos chetny ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 CZY KTOŚ MA OCHOTĘ NA LATANIE PO MIEŚCIE? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 ja moge polatac o 20 na deluu:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 del spoko bo godzina mi odpowiada jednak zajrze tu jeszcze (kolo 17) i potwierdze bo na 100% w tym momencie odpowiedzi nie daje. PZDR 1 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 No ja dzisiaj na totalnym lajcie, godzinkę polatałem - byłem koło 20.00 na dellu przejazdem. Widziałem kilka motorów, był ktoś od nas? Swoją drogą poza 2 grupkami motocyklistów, które mijałem, na rondzie tym od ulicy Rokicińskiej stało w cholerę gapiów przy samochodach i motorach - niczym scena z szybkich i wściekłych :)Tylko patrzeć jak policja zacznie odwiedzać częściej okolicę, tak jak to miało kiedyś miejsce przy Profi... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 ja bylem i jeszcze kilka osob ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 zdrapko, takie sceny są na Dell'u co tydzień w niedziele Dziś była żółta Corvetta i policja ją złapała Póżniej wybrałem się na spacer, na selgrosie drifotwało dużo osób z BMW, widziałem także srebrną Honde s2000 która ścigała się z GSX-R 1000. Generalnie Olechów to ciekawa dzielnica pod tym wzgledem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 z tego co widzialem to nie zolta a biala stara corvette zlapali nastepnie wszystko sie przenioslo na zakret dąblowskiego /puszkina ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiet Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 też mi się tak wydaje ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 dzis ktos chetny na jakis spocik wlasnie tam na zakrecie puszkina a dąbrowskiego kolo 20 ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiet Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 ja dzisiaj będę na zakręcie pewnie samochodem;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 ja sie jeszcze zastanowie czym przyjade ;] zalezy od pogody;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Ja tez dzisiaj wyskocze ok 17 ale gdzie mnie poniesie to juz nie wiem 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi