quki Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Jeśli ktoś/coś w weekend to skrobać tu. <b> konkrety: maciupeńka traska tzn. Parapet/Dell/Kruszów lub wariacje na temat... termin: południe sobota lub niedziela prędkość: nie powodująca odmrożenia (4Liter) ale i nie przepisowa warunek: temp. powyżej 5 st i brak deszczu miejsce spotkania: do ustalenia <e> chyba wejdę w to jak nie zleje z nieba 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan79 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Mam nadzieje ze nie bedzie juz zimy ma sie robic cieplej i cos czuje, że w Niedzielę pojadę po moto i zacznę sezon ale mam nauczkę z poprzedniego roku 27 lutego zacząłem jezdzić potem do 8 Marca spadła zima moto stal na dworze juz przykryty i przez dłużej niz miesiąc stal na dworze bo juz nie zgarzaowalem go teraz coś czuję, że nie będzie zimy i można już jezdzić, jeszcze nie widziałem moto na ulicach ale skuterki spotkałem Jak myślicie zacząć Pozdro cygan Edytowane 14 Lutego 2014 przez Suchy-wolk nie ma potrzeby tworzyć osobnego wątku (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 stary dawaj , kurde gdzie ustawka....... spoko jest , mozna juz chulac ,zaczynaj smialo , ja widzialem dzis juz 8smiu kolesi , dajemy zaczac cygan zaczac na maxa moze dzis po 23 bede wolny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan79 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 ja dopiero w niedziele pojade bo nie mam go w łodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 ktoś dziś lata ? jak by co to dwa motorki będą w okolicach Teofilowa o 17 :00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 gdzie dokladnie? 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ja pierdziele na miescie dzisiaj gesto. Siedzialem w puszcze i na przemian ocierałem nos i lzy )) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 okolice Traktorowa teofilek 501 432 017 jak coś to dzwonić i czekac jak nie odbieram oddzwonię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 okolice Traktorowa teofilek O, to koło mnie prawie, robiliście te dwa winkielki przy małym Carrefour'ze ? łączące Traktorową z Kaczeńcową 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 O, to koło mnie prawie, robiliście te dwa winkielki przy małym Carrefour'ze ? łączące Traktorową z Kaczeńcową jeszcze guma nie klei ale faktycznie latem można się pochylić ładnie dzieki wszystkim przybyłym na spocik jak widac nie tylko mnie juz nosi hahaha do zobaczyska w niedziele oby nam pogoda dopisala 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Jutro słonecznie 13-17 wyciągajcie maszyny! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Coś chmury widzę..ale nie wytrzymam dłużej i udaję się do garażu, czas już wyjąć maszynę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ech te prognozy nawet na 12 godzin się nie sprawdzają. Ale idę wyciągać maszynę! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ja już się dziś przeleciałem. Ciepło, przyjemnie, nie pada. W każdym razie nosi mnie dalej, więc jeśli są chętni gdzieś się wybrać to pisać! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 więc skoro jeszcze nikt nie pisał co do niedzieli to moja propozycja 10:30 zbieramy sie na parkingu pod SAMOLOTEM 11:00 wypad w trase .........i proszę nie szukajcie innej miejscowki bo zawsze sie trafi ktos kto ma dalej ....zbieramy sie i 11 :00 wypad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 10:30 zbieramy sie na parkingu pod SAMOLOTEM 11:00 łożesz ty tak wcześnie > 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 szkoda dnia nie marudzić hahahah 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Jakbyście tak 13/14 to oki ale z rana to mam robotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 a jaka traska ? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ja melduję się w wyznaczonym miejscu i czasie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 ....zbieramy sie i 11 :00 wypad A dokąd? 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 A dokąd?Myślę, że na miejscu zbiórki możemy to ustalić. Jak ustalimy dziś to połowa nie przyjedzie bo za blisko a druga połowa bo za daleko i nikomu nie dogodzisz 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 No gdzie na Słowacie , nie pasuje Albo na linie 95 ha ha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Może i Ja się do was dołącze ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Może i Ja się do was dołącze ?Nie pytaj tylko przyjeżdżaj 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi