Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaRRcin Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Przyznam się że 1szy raz w życiu śmigałem 25 Grudnia więc jestem mega szczęśliwy z dzisiejszego śmiganka nad Jeziorsko razem z kumplem z kanzasu Ogólnie mega pogoda i oby się utrzymała jeszcze parę dni to może wyskoczę na jakieś latanie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Moc jest z wami a 25 grudnia to najlepszy dzień na latanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Przyznam się że 1szy raz w życiu śmigałem 25 Grudnia więc jestem mega szczęśliwy z dzisiejszego śmiganka nad Jeziorsko razem z kumplem z kanzasu Ogólnie mega pogoda i oby się utrzymała jeszcze parę dni to może wyskoczę na jakieś latanie Czy to nie jarkowa cebra?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Czy to nie jarkowa cebra?? dokladnie Jarkowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 największy czad by był jakby w Sylwestra jeszcze dało radę pośmigać!!! na pewno byłby to jeden z najfajniejszych Sylwestrów!!!!!! 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Da się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 zobaczymy co przyniosą najbliższe dni 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 kto dziś ma ochotę polatać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Mła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) o której latacie?ja może tak po obiadku przeczyścił bym komin Edytowane 27 Grudnia 2013 przez sebol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 ja najchętniej za ~2 godz - póki co zbieram się do kupy - później chcę skoczyć na myjnię i do chłopaków z Motorwings się umówić na małe co nie co. --- No i polatane, mało bo mało ale zawsze, dzięki @pafcio & @Agusiaczek81 za miłe towarzystwo ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 o której latacie?ja może tak po obiadku przeczyścił bym komin ja przeczyściłem ale gardło i zatankowałem do pełna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 U mnie jeszcze wejdzie z pół zbiornika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ktoś coś dziś? Rozjeździł bym trochę moto, bo się zastoi Mamy czyste błękitne niebo i chyba ponad 10 stopni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 ja sie kolo 13 karne na łodź 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ktoś coś jutro lata? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Jak suzi wybudzi się ze snu zimowego to pewnie wezmę ją na spacerek około 15 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Jutro ma byc lipa zpogoda;(. 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Znalazł się pesymista podobnie jak dzisiaj tylko pochmurno, wieczorem przelotne opady. Jestem dobrej myśli Pogoda jedno, a akumulator drugie mam nadzieję że obie opcje będą mi sprzyjać 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Dzisiaj było idealnie, tylko dopiero o 17 skończyłem walczyć z zaciskami... Jeśli jutro będize tak jak dziś to trzeba zrobić jakąś małą trasę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Około 15-16 będę w okolicach karczmy, jak coś to możesz mnie łapać. Tel mam w profilu, oczywiście jak odpali 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 No i pierwsze 50 km polatane A patrząc po ilości maszyn na mieście, sezon chyba można uznać za otwarty, nawet na Dellu ruch jak w lato Jeszcze parę stopni cieplej i będzie można trochę dłuższe wycieczki robić. możliwe że już za tydzień... patrząc na prognozy 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Jeśli ktoś/coś w weekend to skrobać tu. <b> konkrety: maciupeńka traska tzn. Parapet/Dell/Kruszów lub wariacje na temat... termin: południe sobota lub niedziela prędkość: nie powodująca odmrożenia (4Liter) ale i nie przepisowa warunek: temp. powyżej 5 st i brak deszczu miejsce spotkania: do ustalenia <e> 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Powiem ci że może się skuszę pojechać tylko jak będzie ciepło i wolałbym w niedziele . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi