miktol Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 I jak ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żarek Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Sorry , dzisiaj jednak odpuszczam ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 To o której i gdzie się stawić? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 no to jak ? proponuje do 13godz pod Central sie ustawic, zeby za dnia sie gdzies przejechac. Ja bede . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 ktoś chętny za pół godz na smiganie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SobolQ Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Pośmigałbym z wami ale nie mam jeszcze A1 niestety... Za rok z chęcią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 tylko słyszałam jak przelecieli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukir1 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 szkoda ze wczesniej sie nie zgadalismy wlasnie wrocilismy strasy. A teraz czas dla coreczki Musimy szybciej sie zgadywac i bardziej zdecydowanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 ja sobie byłem ........ obejrzeć kapcia na parkingu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Mnie się plany pozmieniały i nawet nie miałem dostępu do Internetu, aby napisać, że mogę wyjechać po południu dopiero... Także kicha wyszła, podjadę wieczorem ok.19 na Della przewietrzyć maszyne 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 jak będę mógł to również na della skoczę tak ok 19tej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 19 na dellu jest ok. Tez pewnie podjade. 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 To z tyłu Della się widzimy, bo na rondzie przy Rokicińskiej na pewno pseudo-wyścigi znowu będą jak co niedziela. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 to do 19 Polatane pogoda super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Do której siedzieliście na Placu Wolności? Gdy wracałem, to deszczyk mnie złapał delikatny o 23.15 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 22:45 byłem już przed garażem ,ale pokropilo tak delikatnie gdzieś po 21szej ,bo lubiany się pytał czy ktoś go opluł czy zaczyna padać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gomes Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 no a teraz pada ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Dzisiaj ma popadać a potem już tylko słońce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Ja własnie wpadłem do domu..cały mokry od maca na widzewie do samego domu deszcz.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 czyli nam się upiekło na styk przed deszczem w domku:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Leci ktos teraz na Della? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Z Tomaszem jestesmy pod centralem jak cos to dzwonic 501432017 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ja bym wyskoczył ale moje gardło mówi stop... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek954 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 A jutro jest ktoś chętny na małą traskę o 17? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi