bulwa Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 napewno dzis bede 100% 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 16 central... Trochę późno. Myślałem coś koło 14 odpalić. .. Jak tam, udało się dojechać do Bełchatowa suchym kołem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Trochę późno. Myślałem coś koło 14 odpalić. .. Jak tam, udało się dojechać do Bełchatowa suchym kołem? udało. Nawet wróciliśmy susi dopiero przed 23 zaczęło kropić jak wracałem do domu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 ja o 1 zajechałem na garaz 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 ja was przebijam przed momentem dotarłem ale wypad udany na nastepna niedziele złobnica ponownie?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 niedziele złobnica ponownie?? ale nie o 18 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ktoś, gdzieś dziś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Tak Skrzywana 12 godzina 18 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 leci ktoś jutro koło 10tej objezdzic zamki w okolicach Częstochowy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 A o której miej więcej będziesz w Częstochowie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 http://goo.gl/maps/AFiZQ Ktoś się pisze na sobotę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 ? 2km. ? 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 U mnie wskazuje 2.1 km 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Coś nie trybi, u mnie 290. Zaraz pokombinuję z linkiemŁódź-> Poddębice -> Osadnik Gajówka -> Jeziorsko -> Kleszczów pod Bełchatowem -> Kruszów -> Home, sweet Home. https://maps.google.pl/maps?saddr=%C5%81%C3%B3d%C5%BA&daddr=Osadnik+Gaj%C3%B3wka,+Przykona+to:DW478+to:51.2621542,19.1958564+to:G%C5%82%C3%B3wna+to:Aleja+Politechniki%2FPolitechniki&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.798424,19.291992&spn=0.922312,2.705383&sll=51.245262,19.20496&sspn=0.05835,0.169086&geocode=FZDIFQMd798oASmvVkV1JMsbRzGs2yGbY658yw%3BFRt3GQMd_oYbASn1gQBetR4bRzG31svgDj72kg%3BFUk6FwMdYLkeAQ%3BFcoyDgMd0OckASmBf3wGaw4aRzF_s4rId1ELJw%3BFVWODQMdRL0mAQ%3BFYqOFQMdQs4oAQ&t=h&mra=dpe&mrsp=3&sz=13&via=3&z=9 Ten link działa? Edit Dobra, coś te moje linki nie działają, teraz metoda obrazkowa. KLIKKLIKKLIK Edytowane 30 Września 2013 przez Dinozaur (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 może lepiej narysuj 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Mi tam działa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Kilka kilometrów od zjazdu w stronę kopalni z drogi 483, jest kawałek ancfaltu z głębokimi winklami. Ancfalt jednolity, bez dziur, łat, gładki jak stół. Przechodzi się z winkla w winkiel, kawałek prostej i znów szykana Minus to to że wysokie krawężniki, a po rowach betonowe przepusty. Miejscówka na zadupiu, policjantów ni ma. Ruch minimalny. Taka mała ala Żłobnica. Wiedzą o tym nieliczni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ja chętnie. Zobaczymy jaka pogoda i czy się wyrobię z czasem. 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Pogoda ponoć słoneczna, godzinę się ustali, tak jak ewentualne korekcje i modyfikacje trasy Prędkość raczej koło 100 z racji, że jedzie również kilka 125ccm, ale na winklach przy jeziorsku i Bełchatowie byśmy się zatrzymali na dłużej, polatać i poćwiczyć technikę Edit Z racji zakończenia sezonu w Piotrkowie jedziemy jednak tam, a potem na Kleszczów. Edytowane 3 Października 2013 przez Dinozaur (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Jest jakiś gryplan na sobotnie popołudnie lub niedzielne przedpołudnie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) W sobotę w trzy moto planujemy około 14 ruszyć do Łasku na Wrak Race, i może później na loda maczanego do Sieradza, ale to jest do dogadania na miejscu . Więcej maszyn to więcej pomysłów na wyjeżdżenie baku Edytowane 4 Października 2013 przez boroś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 gdzie ruszacie na wraka? mozna sie olaczyc? 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Kurcze szkoda ze tak pozno info o FlatOucie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 gdzie ruszacie na wraka? mozna sie olaczyc? wstępnie był port ale się posrało :-( 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Jutro ok.12.00 spotykam się z @_Michał_ i @Dadza84 na ul.Pszczyńskiej 45 pod żółtym budynkiem w celu dokonania przejażdżki krajoznawczej. Jeśli ktoś ma ochotę, to proszę się zgłaszać. Prędkość bardzo turystyczna, a cel bliżej nieznany Na miejscu się pomyśli 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi