Suchy-wolk Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Nikt nie obiecywał niczego wam Ja raczej wpadnę na jutrzejsze spotkanie, bo specjalnie czekałem na jednego motocyklistę, który miał po mnie przyjechać i mnie wyrolował 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 to gdzie sie jutro konkretnie ustawiamy ? i o ktorej ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 czwartek, 19.00-19.30 - krańcówka pod Dellem, potem się obaczy to gdzie sie jutro konkretnie ustawiamy ? i o ktorej ?Chyba już wiadomo? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Jutro postaram sie pojawic pod Dellem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 ok to wpadne ;] ale na 19.30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiet Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Też postaram się być ;p owszem mała frekwencja ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 No ja jestem o 19.00 pod dellem :)Wprawdzie muszę o 20 zniknąć na 30 min, ale potem dołączam ponownie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 moze mi tez uda sie do was dolaczyć 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 wczoraj nikt sie nie odezwal to nie latałem ale moze dzis by sie udało jak bedzie ktos zdecydowany tak po 18 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiet Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 @ bleft-style Przecież było ustalone że 19 pod MC na rzgowskiej i się cztery motocykle zjechały a teraz ponoć 19.00 Dell 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 no ja mialem czekac na tel od suchego albo mowilem zeby podjechac po drodze do mnie bo takto sie nie ruszam http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif ale nikt nie odezwal sie 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 ja to sie jednak kolo 20 dopiero moge zjawic na dellu niewiem czy jeszcze bedziecie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crm Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 czwartek, 19.00-19.30 - krańcówka pod Dellem, potem się obaczyTeż wpadnę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiet Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 @ bleft-style aha to ja nie wiedziałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Dzisiaj z miłą chęcią pojeżdżę :)Jak było wczoraj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiet Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Wczoraj to tak w sumie wyszło, że niby jeździliśmy w czwórkę ;p a potem ja z xj600 polecieliśmy na Piotrkowską ale tam były pustki więc zawinęliśmy do domu ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Lans na pietrynie heh nie no to jak wkoncu robicie? 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiet Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 czwartek, 19.00-19.30 - krańcówka pod Dellem, potem się obaczyraczej tak wszyscy dzisiaj robią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 ogolnie wwczoraj calkiem spoko lansil choc niewielki po pietrynce byl:D a dzis kolo 20 zajze na della jezeli jeszcze tam bedziecie ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 ok a jakas motorzystka bedzie Bo ja sie wstydze sama 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 nie przesadzaj jakos sie wtopisz w towarzystwo:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 doklej wąsy 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 haha no raczejj 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiet Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 ja mam posturę kobiety i jeżdżę jak kobieta ;p nie będziesz sama ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 heheehe no no w sumie jak byl bys w kasku i kominiarce i nie wiedzial moze bym sie nie kapnąl:D:D:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi