dawid Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 na parkinu za galerią, tam koło taxija sie ogarniam i jadęja cos to moj numer 660587964 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Dann, Gruby też by był, lecz na 17 się wyrobi dopiero z minutami, to poczekamy na niego.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 oka..jeszcze ktoś coś to czekamy do 17 na dellu... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Dobra, ja uciekam do Galerii zobaczyć kto tam jest i potem Dell city Do zobaczyska na miejscu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 (edytowane) Ktos coś dzisiaj ?na głowno ? godzina 16 ? ktos chętny ? Edytowane 6 Lipca 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finton Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Ma ktoś chęć wspólnie wyskoczyć nad Jeziorsko, bo jutro się wybieram zobaczyć kościół w Siedlątkowie. Nigdy tam nie byłem i jestem ciekaw. Planuje wyjechać tak koło południa, jakby co to dajcie znać! 0 Cytuj Ślązak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Ma ktoś chęć wspólnie wyskoczyć nad Jeziorsko, bo jutro się wybieram zobaczyć kościół w Siedlątkowie. Nigdy tam nie byłem i jestem ciekaw. Planuje wyjechać tak koło południa, jakby co to dajcie znać! Finton...ciekawe miejsce do zaliczenia ,ja z chęcią ale mogę tylko w niedzielę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Czy ktoś się dzisiaj wybiera się na jakieś nocne manewry? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finton Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Hey Jeziorsko zaliczone, tama bardzo fajna ale po za tym całkowity brak zagospodarowania takiego dużego zbiornika wodnego. Nawet pod samą wodę ciężko zajechać przez błotnisty teren. Jutro mam grilla u znajomego wiec niedziela odpada, ale na przyszłość można się zgadać. 0 Cytuj Ślązak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Jak ktos chetny to dziś o 13 z pod centrala startujemy na jeziorsko 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Dann, zapomniałeś dodać, że Jeziorsko, potem Lazurowe i... moja Szopska sałatka.. (Bułgarska, żeby nie było)... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 jak bedzie w polowie taka dobra jak ty gaduła to to bedzie prawdziwy kunszt kulinarny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Haa... no i był to prawdziwy kunszt kulinarny.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomib Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Widzę, ze nie jestem sam jeżeli chodzi o godziny. Po 20:30 jestem za. Może być to czwartek ale też inny dzień. 0 Cytuj Darmowe ogłoszenia Dodaj darmowe ogłoszenie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 pojechaliscie na ta tame czy nie? bo ja za godzinke wyruszam ktos zainteresowany? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomib Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Czy jutro ok 20:45 jeszcze kogoś zastane pod centralem 2 ? 0 Cytuj Darmowe ogłoszenia Dodaj darmowe ogłoszenie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Czy jutro ok 20:45 jeszcze kogoś zastane pod centralem 2 Zapomnij, od razu leć na Kruszów 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomib Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Ok 40km ode mnie to niedaleko, a dlaczemu tam? 0 Cytuj Darmowe ogłoszenia Dodaj darmowe ogłoszenie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 To już taka tradycja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Ok 40km ode mnie to niedaleko, a dlaczemu tam? Być może dla sławnego, trudnego do zjedzenia w całości placka po zbójnicku (czy jak on się tam nazywa) Być może dlatego, że zawsze jak tam podjedziesz to aż roi się od motocyklistów. Być może dlatego się roi, że mamy tam 30% zniżki po okazaniu dowodu rej. motonga (btw: poza nami zniżki mają TIRowcy i policja ) Być może dlatego, że to dalej niż latanie w koło komina. Być może dlatego, że posiadacze szybkich maszyn lecąc na Kruszów mogą odkręcić manetę. Wymyśl sobie więcej powodów, ale czy te nie wystarczą? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomib Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Ok wystarczy tylko żeby chmurki się nie rozplakaly bo coś się kiepsci pogoda. 0 Cytuj Darmowe ogłoszenia Dodaj darmowe ogłoszenie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Aidek strasznie monotematyczny jesteś Być Może -to takie perfumy Słabo to wykombinowałeś kolega pojechał na kRUSZÓW i roiło się od 3 motongów dzwonił do mnie a te wskazówki tak dobitne Być może miał od Ciebie? wisisz browara 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomib Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Bo wjechałem o jeden młyn za blisko potem juz znalazłem ale i tak skończyło się na parapecie. Lekki deszcz nas złapał, chyba czas wymienić te oponki bo coś uciekają na boki. 0 Cytuj Darmowe ogłoszenia Dodaj darmowe ogłoszenie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Propozycja na niedzielę - Rydwan. Central godz. 13.00. Bulwa bierze grill Jak ktoś chętny to brać kiełbę i zapraszam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Propozycja na niedzielę - Rydwan. Central godz. 13.00. Bulwa bierze grill Jak ktoś chętny to brać kiełbę i zapraszam! będzie padać.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi