Aidekk Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Trasa na dziś: Start 18:30 Central. Łapać nas można także na trasie 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Co do ekipy "fakersa", to stawiam przede wszystkim na Płock!! Na Rydwan można wyskoczyć w każdy inny weekend, jak to Bulwa napisał, więc Płock przede wszystkim. Co do spotkania, to się możemy zgadać w Zgierzu, bo raczej jest po drodze, no chyba że ktoś woli pod Centralem, a z pozostałą "częścią" osób, to pod McDonalds'em. Co do godziny, to jak wam pasuje. Szczegóły możemy umówić na jutrzejszym zlotem pod Centralem, około 18 już powinienem być jak coś, bo piątek i sobotę pracuję i z netem może być ciężko.. :/ Aidekk się umawia przy Castoramie na wylocie na Zgierz, więc możemy razem polecieć, choć prędkość preferowana 120-130 km/h max, więc jak już uważa pozostała "ekipa fakersa" i nie tylko.. Mnie to bez różnicy co do prędkości, przede wszystkim grupa No i wiadomo, najlepiej niedziela!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ja niestety nie dam rady... w sobote wyprawiam urodzinki wiec bedzie %%% także dobrej zabawy i szerokiej drogi;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Szczegóły możemy umówić na jutrzejszym zlotem pod Centralem, około 18 już powinienem być jak coś Ustalcie godzinkę, bo mnie chyba nie będzie pod centralem i dajcie znać. Tylko raczej preferuje jak najwcześniej, zresztą impreza jest od rana. Na popołudnie muszę być juz w domu. Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Martini (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Niedziela jest ok. Podbijcie jeszcze temat co do ustawki na forum, mnie też nie będzie pod Centralem. Czekam na info z forum. Pozdr. 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Łokej. Zobaczym po dzisiejszym zlocie i będzie pewnie wszystko jasne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ja w ten weekend odpadam, chłodnica mi zdechła wypije za szerokości Wam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ktoś dziś jedzie na Rydwan? Ale tak z kocykami, pomoczyć tyłek, poopalać się i zrobić grilla... nie jak wczoraj postać i pogadać tylko i zaraz się zbierać. Tak z 4-5 godz posiedzieć mi chodzi 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Hehe ciekawe gdzie ja bym ten kocyk schował chyba musiał bym się nim owinąć tak czy inaczej ja dziś odpadam bo lecę na Borowiec 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Odkąd zakupiłem sakwy Oxforda wszystko się mieści, proponuję Ci Marcinie tez zakupić i zawsze na dłuższą wycieczkę będą. No chyba, że nie interesuje Cię dalsza turystyka 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Interesują mnie jak najbardziej jak będzie za tydzień bazar to z pewnością będę się rozglądał za czymś ciekawym 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ktoś dziś jedzie na Rydwan? Ale tak z kocykami, pomoczyć tyłek, poopalać się i zrobić grilla... nie jak wczoraj postać i pogadać tylko i zaraz się zbierać. Tak z 4-5 godz posiedzieć mi chodzi Kto stał ten stał, ja z Michałem 0,5 godzinki moczyliśmy się i pływaliśmy Nawet komary za mocno nie dawały znać po wyjściu i suszeniu się... (tak bywa bez ręczników) 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em412 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Hej, ustaliliśmy przed chwilą i proponujemy ; Jutro 22.06.2013 godzina 10:00 rano zbiórka pod castoramą na Radogoszczu kto chętny na wypad nad jezioro Białe czekamy do 10:15 numer kontaktowy: 791 746 739 Nas jest troje w tym dwa motorki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 kurde, a ja tyram jutro w nadgodzinach... a jeziorko Białe jest fajne. udanego wypadu. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Jakieś konkrety co do wypadu do Płocka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Jak by ktoś dzisiaj był na Sulejowie, to wypatrywać mojej kawci na Treście ;p 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 a my o 13tej robimy traskę do Bełchatowa na taras widokowy a później Wawrzkowiznę żeby trochę obmyć się z potu. Jak ktoś chętny o 13tej ustawka w Galerii Retkińskiej. Prędkość kolo 100ki, na lajcie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Na jutro jakieś plany? 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 jutro chętnie się gdzieś przespaceruję, dziś niestety w robocie 14-22. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 a my o 13tej robimy traskę do Bełchatowa na taras widokowy a później Wawrzkowiznę żeby trochę obmyć się z potu. Jak ktoś chętny o 13tej ustawka w Galerii Retkińskiej. Prędkość kolo 100ki, na lajcie. Szkoda że w czwartek robiłem sam tą trasę bo też bym poleciał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Ktos coś dzis wieczorem 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Jakieś konkrety co do wypadu do Płocka? mysle ze o 7.30 na macu w zgierzu zbiorka zeby na spokojnie dojechac na czas bo od 9.30 sie zaczyna jak cos to tel 796373276 jak mamy na kogos poczekac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Na jutro jakieś plany? siema, jutro planuje wyjazd nad Jeziorsko i znam fajną trasę. Jakby co wyjazd z nad stawów w Konstantynowie około 16tej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 nie, żebym zapeszał, na jutro pogodynka coś się chyba chrzani.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Racja już się błyska i grzmi ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi