wildeyed Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Wielkie dzięki za towarzystwo. DOkłądnie o taki spacer mi chodziło. Luźne tempo, wspaniałe widoki..... mniam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 No i się jednak wybralimy nad kolejny zalew. Grill udany, mam nadzieję, że dla wszystkich Szkoda, że już się najadłem, tak to bym zjadł tę ostatnią kiełbaskę.. Do następnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Roman ty cieniasie ja dopiero do domu wróciłem A po zatym dzięki wszystkim za udany wypad tylko szkoda kolegi co się doczepili za blache... Fakt faktem stracił dziewictwo 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Inowłódź dzisiaj. Wylot ok 17. Przelotowa 120-130. Kto chętny? 131 km w obie strony więc wycieczka taka króciutka, w sam raz na popołudnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalEbr Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 No niestety haha,ale trudno,jakoś się tym nie przejmuje,kiedyś musiał być ten pierwszy raz ;D,ale tak dla wiadomości to za zagiętą blache jest mandat w wysokości 100zł i 3pkt karnych,przynajmniej mi taki wlepili ,bo wczoraj pytałem na dellu kilku osób ile można dostać za to,to nie wiedzieli,tak więc szybko się dowiedziałem ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 No i się jednak wybralimy nad kolejny zalew. Grill udany, mam nadzieję, że dla wszystkich Szkoda, że już się najadłem, tak to bym zjadł tę ostatnią kiełbaskę.. Do następnego szkoda ze nie pojechałem z wami ale jak odczytałem esa od ciebie to juz było po zawodach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 szkoda ze nie pojechałem z wami ale jak odczytałem esa od ciebie to juz było po zawodach rewanż niedziela 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 czemu nie ale gdzie lecimy rydwan za domaniewicami???? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 ale gdzie lecimy Info bliżej wekendu 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 czemu nie ale gdzie lecimy rydwan za domaniewicami???? jeżeli rydwan, dajcie znać to moje okolice. Chętnie się przejadę z wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 To jak w końcu rydwan czy płock? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Jeździliśmy dziś z kobietą na rowerkach i aż mnie bolało że pojechałem... takiego wysypu moto nie widziałem jeszcze w tym roku. Co chwila coś śmigało... dajcie żyć! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 To jak w końcu rydwan czy płock? A to z tym pytaniem do kierownika "fakersa" 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 na rydwan to mozna jechac w kazdy weekend a na płocka to nie bradzo dla mnie jest sprawa prosta płock tylko pytanie kiedy sobota czy niedziela patrzac po planie imprezy to niedziel a jest bardziej atrakcyjna ile wogule bedzie chetnych na wyjazd do płocka w niedziele ?? impreza startuje o 9.30 wiec wyjazd musiał by być ok 7.30 zeby na spokojnie dojechac pozostawic motonoga na parkingu i kupic bilet 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Proponuje jechać razem duża grupą i wyjechać wcześniej, no ale jak kto chce. Tak jak już pisałem... http://motocykle-lodz.pl/topic/4443-budmat-drift-show-płock-22-23-czerwca-2013/?p=99916 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) jedźcie razem, a ci, co nie chcą na płock, po drodze, za gostyninem macie jezioro białe - czyściutkie, można popływać, ponurkować etc no i trasa ładna, A1 aż za Kutno, a potem prościutko na Płock jest b. sympatyczna droga. może się wybiorę nad białe, biorąc grillika z kiełbami... Edytowane 19 Czerwca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Tez bym sie wybral gdzies nad jeziorko. Tylko bardziej w weekend. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 A dziś ktoś gdzieś lata? Bo chętnie bym się wybrał na jakąś wycieczkę do 100 km 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 nono w taka pogode ja sie chetnie tez podlacze - jakies pomysly (co do godziny i celu)? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Godzina: już jestem dostępny, jak jesteś wolny to wskakuje na moto i jedziem Cel: wszystko już objeździłem chyba... liczę, że coś ciekawego zaproponujesz. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 cholera no 18:30 muszę być pod manufakturą, także ja mogę sobie samotny krótki przelot zrobić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Broto: możliwe, że jak nie zbiorą się ludzie teraz to i o 18;30 polatamy. Ja czekam aż zmontuję 4-5 moto i jadę 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Aidekk - ja wczesniej niż 19/20 nie dam rady jednak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 chodzi o to, że ja mam tylko do tej 18:30 czas. Jutro mogę cały dzień, aż do poniedziałku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Jak ogarne temat wymiany klocków to tez ide jeździć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi