bułgar Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Oj, to Martini, widocznie ekipa "fakersa" się zdublowała Szkoda, że jutro odpadasz Ciekawe jak reszta. A jak nie ta ekipa, to oczywiście zapraszamy wszystkich, żeby nie było.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżol Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 To ja już się pogubiłem. Myślałem że nazwa ekipy "fakersa" była od avatara Rogosia W każdym razie też pyknęliśmy 250km ... i chyba ze 20km pieszo zwiedzając Dystanse podobne, to następnym razem trzeba się wybrać gdzieś razem. Ja niestety jutro też odpadam więc do czwartku (może w końcu załapie się na jedzonko w Kruszowie). 3majcie sie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Ekipa "fakersa " powstała od pozdrowienia jednego uzytkownika hondy f2.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Czy tu chodzi tu o mnie?! Ty, Dann, jak tak idzie, jak idzie i tyle chętnych się zgłasza na jutro, to powiem Ci, że nas nie pomieszczą nad tym zalewem normalnie.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Leci ktoś jutro od rana na jakiś szybki spacer Mam czas do 13 a chętnie się gdzieś przejadę. Czasu niewiele ale potem jakaś impreza rodzinna ;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Yyy widzę że ekipa "fakersa" chyba się rozdwoiła albo zdublowała, bo my byliśmy na tamie na Jeziorsku, a potem na Lazurowym Wybrzeżu w 8 motocykli znowu...i tak pyknęlismy 250km...a na początku spotkaliśmy pod centralem ekipę co na ślub Tito jechała...to tylę odmeldowuję się. Do następnego. Jutro odpadam niestety. ja dopiero dojechałem do domu i sie troche zdziwiłem bo działka nie w puczniewi tylko w pęczniewie (mała pomyłeczka) czyli nad jeziorsko po raz drugi dzis i wyszło łąćznie z wami i na grila 413km ale polatana sobota a srednie spalanie 4.36 az miło sie płaciło po tankowaniu Ja byłem z dwoma kolegami,poznałem Cię po piórach ,ale jak znikłeś to znikłeś. Było jeszcze kilka motocykli z Łodzi,P-c. jak odjeżdżaliśmy dokładnie na tamie sie widzieliśmy a my z 20 min po was sie zawineliśmy na lazurowe jeziorko pod turkiem ale jacka nie widziełem pieczacego kiełbaski napewno bysmy wpadli na jedną 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalEbr Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 cześć wszystkim,lecicie gdzieś dzisiaj może?od godz 13/14 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 to może http://www.solpark-kleszczow.pl na 2 godziny, potem karczma i obiad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Chyba nikt już nie czyta wcześniejszych postów.. Ktoś się pisze na ten zalew dzisiaj w ogóle??!! Żeby nie było, że podjadę pod Centralem i będę stał 30 minut sam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalEbr Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Chyba nikt już nie czyta wcześniejszych postów.. Ktoś się pisze na ten zalew dzisiaj w ogóle??!! Żeby nie było, że podjadę pod Centralem i będę stał 30 minut sam... na wole łokotową? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Wstępny plan, zalew "Batorówka", niedaleko Jeżowa. http://jezow.pl/?cid=644&par=644 Proponuję spotkanko o 13:00 pod Centralem, pogaduchy i poznanie się do 13:30 i odjazd do Brzezin, gdzie dołączy do nas Dann i może ktoś jeszcze i nad zalew. Można wziąść kocyk, a nawet grilla, jeżeli komuś się zmieści w kieszeń Ktoś chętny?? Ktoś się pisze dzisiaj?? Tak MetalEbr, akurat jesteś z tamtych stron, to znasz lepiej temat czy warto tam lecieć i se ino posiedzieć Dobra, ja nie wiem czy będę, bo widzę Dann, że pomysł niezyt wypali. Jak coś, to dzwońcie / piszcie, kolejność dowolna. Pzdr. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 JAk bys "fagas" lecia łto daj cynk.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Leci ktoś na Kleszczów...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 ja lece 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 ja lece O której? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 no na Piv ci napisalem ja moge kolo 12 ??? bo zanim sie zbiore i dojade do PeCe to z 1120-12 bedzie ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalEbr Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 jak ktoś chce lecieć troszkę później najpierw nad zalewik "batorówka",a stamtąd na rawe mazowiecka nad zalew to niech bedzie na godzine 17 pod centralem,podjedzie tam Roman,zbierze te osoby które tam beda i polecicie na Brzeziny,w Brzezinach dolaczymy,ja,Strumyk i Dann.a wiec wszyscy chetni na taka traske niech sie zbiora na godzine 17 pod centralem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 pozdrowienia z plazy w Sielpii ludzi wiecej w kolejce po lody i na deptaku, niz na plazy - dziwne bo goraco, a woda orzezwiajaca, choc plytka.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 czy ktoś się wybiera na moto spacer koło godziny 18-19? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Ja jestem umówiony o 19.15 z dwoma kumplami na Dellu, tam zadecdujemy gdzie lecimy, więc jeśli nie będziesz miała innych propozycji - zapraszamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Umówiłem się w Zgierzu ok.18.30 i jadę w 2-3 motocykle do Głowna nad wodę się zrelaksować, polatać Tempo turystyczne, starczy szaleństw w tym tygodniu (piszcie, dzwońcie, wpadajcie do Maka na Zgierz, to po was wyjedziemy ok.19) P.S. Numer mam w profilu. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Ok postaram się podjechać do maca w zgierzu. mam nadzieję że zdąrzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 To inaczej...Spotkajmy się ok.19.15 w takim razie na Wycieczkowej (parking Kaloryfer) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 A cóż to takiego "kaloryfer" ? 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 MAPA 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi