Suchy-wolk Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Z Glebą kruszów odwiedziliśmy, ale tak się złożyło, że nawet jednego moto nie było a pogoda dziś była świetna O której? Podjechaliśmy 20 maszyn ok.22.30 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 nie no nie przesadzajmy ;p koło 17 to było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 o 17:00, to chyba większość odliczała czas do pojawienia się pod centralem 1 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 To wiem, ale akurat o tej ja bylem tam, i sprawdzilem czy jest ktokolwiek juz nawet nie mowie z forum. Ale nic a nic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 W takim razie pozostaje tylko wytłumaczenie, że to nie pora obiadowa dla motocyklistów 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 No jak widac nie, a trasa rozkopana w 3 doopy, ktos pisal ze zna objazd ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 No jak widac nie, a trasa rozkopana w 3 doopy, ktos pisal ze zna objazd ;p ja znam jedzie się poboczem za pachołkami 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żarek Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Pobocze jest rewelacyjne , ale dla mniej zdeterminowanych najlepiej bedzie tak: Tomaszowską do Kolumny w lewo i od razu w prawo na Tomaszów , potem za kawałek będzie rozwidlenie na zakręcie , jedziemy w prawo , przecinamy szosę Rzgów-Kurowice i cały czas prosto przez Modlicę . Droga trochę kręci i wąsko , ale wylatuje się w centrum Tuszyna . Tam skręcamy w prawo w stronę trasy i wylatujemy na drugich światłach przed Młynem . Powodzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 b. fajna trasa, którą podał Żarek, z 1 ale - w pewnym momencie też są roboty autostradowe, i przez dobre 100m jedzie się totalnie rozwaloną drogą, żwirowatą z niezłymi dziurami - w dzień ok - 5km/h, ale w nocy można się nieźle wysypać. no i trzeba na tej trasie uważać na stop'y - jest ich kilka. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Jeśli są dziś chętni na przejażdżkę motocyklową to proponuję się spotkać przy skrzyżowaniu ulic Aleksandrowskiej i Szczecińskiej (między salonem japońskich samochodów a krańcówką tramwajową) o godzinie 19:33. Można by pojechać w stronę Strykowa lub zahaczyć o Zgniłe Błota ewentualnie do Pabianic. Ja zapewne się udam w któreś z tych miejsc samotnie lub nie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) Grill na Zgnilych to byłoby to Edytowane 17 Maja 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 w sumie nie mam co robić około 19-20 i później. ktoś gdzieś coś? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ja się będę szwędać ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 ja znam jedzie się poboczem za pachołkami też popitalałem za pachołami, przed nami jakiś koleś w puszce i tir nam drogę zajechał, że osobówka nie dała rady, a my prawie do rowu wpadliśmy ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Kto jedzie na lumumby?> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 ale to chyba nie 2oo byłem właśnie na spacerze w Motorwings, i wróciłem do domu zobaczyć czy coś gdzieś ktoś - i nie widzę. chyba za chwilę znów gdzieś na spacer, szkoda wieczoru 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 ktoś, dziś, gdzieś lata? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Właśnie, ktoś gdzieś dziś. Jakas krotka trase bym zrobil. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Broto, jak chcesz możesz dołączyć do mnie (stacja Bliska) i lecimy do Jeżowa, tam Thebestof78 się dołączy i jecimy do Tomaszowa, chętny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Chetny tylko za pozno odczytalem :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 broto lecimy gdzies cos ? na tame np smardzewice ? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Chetny tylko za pozno odczytalem :/ ehhhh za wolno czytasz ;P 205 km zrobione http://goo.gl/maps/h86J6, Marta prowadziła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Poszedłem naprawiać parasol ogrodowy ;p zajelo mi to godzine ;p dlatego nie odczytalem :/ a jestem chyba jedyna osoba bez smartphone'a ;p co do tej tamy, to juz mnie w domu nie bylo do centrum smignalem po kobiete i teraz sie smaze w domu. Jutro praca to trza korzystac. A jutro ma padac :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 ehhhh za wolno czytasz ;P 205 km zrobione http://goo.gl/maps/h86J6, Marta prowadziła fajnie było tylko już dziś zmęczenie poczułam 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 ale w sumie ja i tak chciałem zrobić szybką trasę. już za dużo razy w tym miesiącu tankowałem ;p a do portfela nie przybywa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi