bulwa Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) mi się udało szybszy od deszczu żółwik chyba 6 wbiłeś Edytowane 8 Maja 2013 przez bulwa (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 lata ktoś dziś po 19 lata ktoś dziś po 19 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 żółwik chyba 6 wbiłeś oj tam oj tam kręciłem do odciny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 lata ktoś dziś po 19 lata ktoś dziś po 19 Ja będę około 19:30 na DEllu 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Mogę dobić po 19.30, do zobaczenia. 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 też bzyknę, oby nie padało jak wczoraj... 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 To może od razu na Selgros 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 nieeeee, dziś powtórki z rozrywki nie będzie Ufajmy meteo.http://meteo.org.pl/ 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Jasne jasne Wlasnie widac co sie buduje nad czestochowa i idzie w naszym kierunku http://www.yr.no/satellitt/europa_animasjon.html 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 pinknie się smigało pogoda typowo wakacyjna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 pinknie się smigało pogoda typowo wakacyjna świętne słowa, pozdrowienia dla wszystkich śmigających, przede wszystkim dla gumującego Rolanda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 świętne słowa, pozdrowienia dla wszystkich śmigających, przede wszystkim dla gumującego Rolanda Jeszcze nie widziałem w tej roli Rolanda, więc już żałuję 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 szydercy ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ja mam dziś dzień czyszczenia ciuchów, kasku i motocykla z flaków i pancerzy chrabąszczy 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Racja Roolek dał wczoraj popisówe, zaczynam bać się z nim jeździć - wariat jakiś A tak serio to myślę, że obejrzy kalka filmików na yt. poczyta na forum i nam pokaże! Mimo iż się trochę zgubiłem to było bardzo miło, kapciowało się bardzo sympatycznie i lacia też przypaliłem więc wypad uznaje za udany . Może w przyszłym tygodniu ogarniemy temat i będą jakieś foty, filmiki . W tym tyg ja już odpadam, bo żona dała mi karę 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 W tym tyg ja już odpadam, bo żona dała mi karę Już ja się domyślam za co ta kara Fazer nie bądź miętki! Przybywaj pod central a baba jak nie jeździ to w domu zostawić i niech czeka! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Już ja się domyślam za co ta kara Fazer nie bądź miętki! Przybywaj pod central a baba jak nie jeździ to w domu zostawić i niech czeka! Hahaha nie, nie za to ta kara Dziś rano jechała samochodem, a ja na moto i ją ko kole wyprzedziłem - dostałem BANA za niestosowne zachowanie w ruchu ulicznym ... Zobaczę co da się zrobić 1 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Zobaczę co da się zrobić Na kobiety są dwa sposoby: oszukać i potajemnie się wymknąć albo w trakcie "czynności rekreacyjnych" zanim dojdzie zapytać czy mogę dziś iść na moto i jeśli nie to stop Spróbuj wykorzystać sposób nr #2... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Zobaczę co da się zrobić Może żonę na plecy zamiast Gleby np. - myślę, że by się nie pogniewała... Spróbuj wykorzystać sposób nr #2... Z punktu widzenia kobiety stanowczo odradzam stosowanie takich praktyk 2 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Może żonę na plecy zamiast Gleby np. - myślę, że by się nie pogniewała... Ja myślę, że żona po tym co widziała rano by z szanownym mężem na moto nie wsiadła, więc problem nie leży w braku zaproszenia... Z punktu widzenia kobiety stanowczo odradzam stosowanie takich praktyk No i się wydało, że to skuteczny sposób. Przestańcie drogie panie zabraniać to nie będziemy musieli się uciekać do tego rodzaju szatańskich praktyk 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 No i się wydało, że to skuteczny sposób. Przestańcie drogie panie zabraniać to nie będziemy musieli się uciekać do tego rodzaju szatańskich praktyk Bardzo proszę nie uogólniać - ja z zabranianiem nie mam problemu, ale faktem jest, że byłoby nam łatwiej znieść niektóre Wasze pomysły, gdybyśmy otrzymywały coś w zamian I ja widziałam jak Jędrzej jeździ, i mimo pokaźnych rozmiarów nie boję się jeździć z nim - to chyba kwestia zaufania...? 1 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Fazer to ty jej teraz daj bana na wychodzenie z kuchni ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 I ja widziałam jak Jędrzej jeździ, i mimo pokaźnych rozmiarów nie boję się jeździć z nim - to chyba kwestia zaufania...? "Pokaźnych rozmiarów" czego? Jędrzeja ? motocykla? 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 "Pokaźnych rozmiarów" czego? Jędrzeja ? motocykla? MOICH 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ok zapomniałem, że Ty ten tego nooo ... błogosławiona 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi