sovteq Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 My w kleszczowie 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 A ja jade troche terroru porobić (y) Jak ktoś chętny numer w profilu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ja chwilowo doleciałem na bałuty, za jakieś 20 min w traskę;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 a co planujecie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Gdzieś w stronę czarnocina. Do tuszyna może skocze na "młynek":d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 My obecne we mlynie w Tuszynie 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 a kogo mijałem nieopodal DELL'a - jakaś drużyna 4 "muszkieteros" na 2oo? 5 z plusem za wzorowe grupowe pomachanie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Jaq, a czy ja Cię nie mijałem na Kolumny przypadkiem? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Mijałeś też masz 5 z plusem za odmachanie i cukierka przy okazji 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 tak myślałem, że to TEN GS powiem Ci, że łaaadnie się prezentuje maszynka. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 dzięki Tobie nic nie powiem w zamian, bo jechałeś tak szybko, że nic nie widziałem 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 My w kleszczowie Potwierdzam, Byliśmy , a później się gdzieś zgubiłem :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 My we Młynie siedzieliśmy na obiadku, ale nie tym pierwszym w Kruszowie tylko tym bliżej Łodzi 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ja się przeleciałem nad Jeziorsko dookoła przez Rososzycę potem do Łasku i Łódź po drodze sporo LwG na tamie też "naszych" spotkałem także widać rozpoczęcie sezonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ktoś łutututa dzisiaj po południu? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 może ja wyjadę ale to koło 16 dopiero 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 dobra ale ja mam tylko ćwiartkę Powyżej litra nie podchodzę 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 JESTEM WOLNY OK 18 KTOŚ CHĘTNY:)?? 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 O 18;00 na delu będę i mógłbym polatać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Sobek zaraz Ci łututu pod kosiarkami zrobię xD 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Jaquzie potwierdzam że moto prezentuje się za***iście, wyprzedzałeś mnie wczoraj przed Dell'em a na Śląskiej musiałeś się bidoku wlec za mną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 A ja siedzę w robocie... a taka pogoda super dziś była. Lata ktoś w ogóle w godzinach 10:00-16:00? Bo przez najbliższe 2 tygodnie będzie ogólnie lipa z wychodzeniem wieczorami i szukam kompanów do rannego latania 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Zimno 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ja idę zaraz hanke odpalać i mała runda 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Polatane I Ekipa Z Parapetu spotkana na Dellu od nas nikogo... (poza kondziem vel. michałem...) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi