bułgar Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ktoś, coś dzisiaj?? Jak coś, to wyślijcie mi smsa, bo zaraz wychodzę się gdzieś przejechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Piejesz do mnie :biggrin: Taaaa piję do ciebie Powiem o całej ekipie dzisiejszej "cieniasy" A czemu niby? Sam jesteś cienias...my jesteśmy fakersi Edytowane 11 Czerwca 2013 przez Martini (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 A czemu niby? Sam jesteś cienias...my jesteśmy fakersi wszyscy uciekliście do domów az się ..padało za wami ja o koło 23 zjechałem na 4 kąty więc jesteście cieniasy a tak na powaznie kiedy latamy ? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 ja teraz latam, ale was nigdzie nima.zaraz chyba do domu spadam.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Teraz to odpoczywac po ciężkim dniu 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 a może jutro dookoła Jeziorska, a potem późny obiad w Kruszowie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Się pracuje... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 wieczorem ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 na jeziorsko to w niedziele pojedziemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) na jeziorsko to w niedziele pojedziemy No no...pod warunkiem że pogoda dopisze... Chociaż mnie by pasowała bardziej sobota...ktoś chętny na sobotę? Edytowane 12 Czerwca 2013 przez Martini (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ja jeszcze nie wiem jak z sobotą u mnie, bo może będę miał małą fuchę, ale niedziela na pewno wolna u mnie.. W sumie to od dzisiaj jestem wolny, no prócz soboty, o której jeszcze ni wim :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Jak nie będziecie przeginać z prędkością to może i my się załapiemy na sobotę na Jeziorko 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Jak nie będziecie przeginać z prędkością to może i my się załapiemy na sobotę na Jeziorko spoko ostatnio jechała z nami Pati taką samą Niunią jak twoja i dawała spokojnie radę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 a o której planujecie w sobote ten wypadzik bo ja chyba do 12 bede w pracy a moze tez bym pojechał z wami jak ostatnio;) czy mówimy o niedzieli? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 możemy w sobote jescze lepiej bo wczesniej nie trzeba czekac do niedzieli ok 15 sie zebrac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Bo to ta sama niunia Tylko jak będę plecaczył a Wy będziecie lecieć pędzikiem to mogę zostać gdzieś po drodze siłą wiatru Trochę wystaję głową ponad Pati 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 możemy w sobote jescze lepiej bo wczesniej nie trzeba czekac do niedzieli ok 15 sie zebrac W sobotę o 15-16 to i ja bym może zdążył ?. Z tym że o 19 musiałbym być z powrotem na dobranockę . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Z tym że o 19 musiałbym być z powrotem na dobranockę :hihi: to chyba raczej na 23.00 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 To w końcu sobota czy niedziela, bo już się ino jo pogubiłem?!... No i gdzie się wstępnie umawiamy, pod Centralem?! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Sobota 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Sobota Ale ja prowadzę... żartowałem... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ktoś ma ochotę jutro skoczyć do Sielpi? Wystart ok 10.30 - 11. Przelotowa coś koło 120-130. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Michał, lecimy na Jeziorsko a potem Kruszów. Proponuję Central godz 15. (albo wcześniej!) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Planujemy( chwilowo we dwójkę ) wybrać się jutro do Częstochowy, jeśli ktoś miałby ochotę wybrać się z nami, to serdecznie zapraszamy. Prędkość bardzo turystyczna więc każdy może jechać.Na miejsce spotkania proponujemy McDonald's na rogu Pabianickiej i Jana Pawła o godzinie 10:00. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_AN_7R-1jgw Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Rogoś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Na Jeziorsko bym się chętnie z wami przejechał. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi