bulwa Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 tez tak mowilem w tym tygodniu delikatnie a wyszło inaczej wczoraj 330km a dzis juz oszczedniej bo tylko 180 a no i w czwartek 150 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Spoko ja w tym tyg. 1088Km i w sumie było "delikatnie" 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Spoko ja w tym tyg. 1088Km i w sumie było "delikatnie" U mnie będzie podobnie... w weekend ze 200, w czwartek ponad 200. Jakaś Spała jeszcze... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 było by wiecej tylko bardzo brakuje czasu na jazde 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 No wlasnie tez juz 900 strzelilem.... I za co ja zaleje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.Berni Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Cześć. Jestem nowy i z tego co czytam i jak jeździcie w moje okolice nad wodę to najczęściej Smardzewice. Obczajcie sobie ten ośrodek: http://www.wodnikbronislawow.pl/wodnik/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=57 Chociaż pewnie pare osób zna to miejsce, ale za dużo motocyklistów tam nie ma, a naprawde warto się tam przejechać jeżeli jest sie już w tych okolicach. Nawet ładne łanie można spotkać! Naprawdę polecam! Fajne miejsce do wypoczynku i posiedzenia. Jakbyście sie tam wybierali to piszczie do mnie, bo rozpędzam sie z górki i się dotaczam w pare minut, bo mieszkam niedaleko . Są tam jakieś bary. Można pograć w siatke, popływać... kajaczki te sprawy. Więc zapraszam w weekend 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ja sobota i niedziela 600... to dopiero pocZatek 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Ktoś? Ktokolwiek...Gdzie? Na Dellu...Coś? Chwilę polatać... Kiedy? Dzisiaj za jakieś 30-45min... Będę na Dellu do 21 więc jak coś to wpadać na jakąś małą rundkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelikapa Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 ja chce ja chce! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 To wpadnijcie po mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelikapa Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 jak dojechałam o 21 to nikogo już nie było z forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Angelika poczekaj jeszczę trochę, zaraz odpalam motor i pojeździmy Mi tez pasują późniejsze godziny. 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelikapa Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 łoo super! w końcu pojeżdżę z jakąś kobietą <3 tylko jakoś w przyszłym tygodniu lub w niedziele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) W przyszłym, na bank będę miała motor z powrotem Babski wypad będzie Edytowane 24 Maja 2013 przez Szara (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Dzisiejszy spontan pod tytułem "Kruszów" dla mnie był wyjątkowy ... Pierwszy raz pękła mi guma ... a dokładnie wentyl .Na szczęście pod samym Kruszowem .Dziękuje ekipie z którą jechałem, że nie zostawiła mnie na pastwę losu I dzięki za izolację Gumy nie skończyłem i czekałem tylko 15 min na transport, więc nie było źle P.S Dobrze, że nie zeszło mi powietrze jak jechałem na kole Edytowane 23 Maja 2013 przez Fazer (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGrace Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Może ktoś ma ochote na szybka akcje dziś od 10 do 13-ej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario190 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 ktoś chętny na stunt Konstantynów Łódzki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyR Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Dwie kostki do kufra i mogę na kole polatać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 gdzie w konstantynowie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Coś się dzieje o tej porze? Dopiero wróciłem z motonga ale 85 km mi mało. Jedziemy gdzieś? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario190 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 W czwartek latamy teraz jak coś to możemy się umówic na galerii w Konstantynowie bo dojazd na miejsce jest trochę przez pola i łąki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Daro,daj numer tela do siebie,na pw 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Dzięki za wypad do Kruszowa fajne tempo było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Podrzućcie jakąś ciekawą trasę nad Jeziorsko, chcemy ruszyć ze Strykowa i ominąć autostradę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Podrzućcie jakąś ciekawą trasę nad Jeziorsko, chcemy ruszyć ze Strykowa i ominąć autostradę Jak ostatnio zabrali mnie znajomi to lecieliśmy przez Lutomiersk, Szadek, Rossoszyce, Jeziorsko i na tamę od tyłu. Wracaliśmy przez Poddębice. Fajna trasa jeśli ktoś nie chce jechać najkrótszą drogą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi