jabioka Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ok zapomniałem, że Ty ten tego nooo ... błogosławiona tia... między niewiastami 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 no powiedzmy ... Kto jutro lata podczas dnia? do sieradza musze lecieć ... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 W Sieradzu będę, ale puszką A jutro chętnie polatam po 18:00 jakby ktoś był chętny... 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szywy Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 byłem wczoraj o 22 na dellu nikogo z was nie widziałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Przyjechales dosłownie trzy minuty za pozno 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 byłem wczoraj o 22 na dellu nikogo z was nie widziałem No jakoś 21:5x się zmyliśmy w kierunki na BP na Rzgowskiej. A byłą całkiem pokaźna grupa motongów... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 gdzie pojechaliscie bo na kruszowie nie było nikogo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 gdzie pojechaliscie bo na kruszowie nie było nikogo Na BP na Rzgowskiej, następnie tam nastąpił podział, jedni pojechali do McDonalds, następnie lotnisko, Lublinek, Konstantynów nad wodę a drudzy mieli jechać na Zgierz, ale gdzie polecieli to nie mam pojęcia 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 a to sie mjalismy w konstantynowie jak wracałem do domu a wy w strone łodzi w kilka moto jechaliscie ok 1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 a to sie mjalismy w konstantynowie jak wracałem do domu a wy w strone łodzi w kilka moto jechaliscie ok 1 Zgadza się, łapka była. Lecieliście we 2? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 napoczatku w 2 ale juz w konstantynowie sam na wysokosc hotelu a stacj bilska sie mialismy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Wypad do Spały, zbiórka 16:40 do 17:00 pod M1 Łódź Jak ktoś chętny to pisać: 502-342-355 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ktoś ma ochotę dzisiaj polatać po 18:00 ? 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 jeżeli ochota wystarczy to ja mam edited by Aidekk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Jak masz, to zabieraj ochotę na moto i śmigamy 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 ja z suchym umawiamy się ok 18:30 więc pewnie na 18:45 na dell zawitamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Być może pojawię się o 19.00 na dellu. (W razie czego macie z 15.00 minut na szybką ewakuację) Edytowane 14 Maja 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Czy ktoś gdzieś dzisiaj lata ??? fajna pogoda, trzeba ją wykorzystać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ja bym może polatał jak będzie z kim 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 ja chętnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Rolek, zaliczymy dziś kebaba? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Pewnie Zyygy! o której się tam widzimy ? kupię sam ostry sos i będę wciągać nosem ! Ale jak coś to ja z suchym i fabianką ruszamy o 19stej. Jak coś to pisz, dzwoń, wysyłaj gołębia ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Muszę to podsumować - zamiast kebaba i ostrego sosu, sąsiedzi "Milki" mogli raczyć się strzelaniem wydechu Rolanda, i cichacza (cyt: ale ja palę gumę szeptem) Barta Ja na miejscu "Milki" i "Dżako" jutro do roboty dla odmiany i świętego spokoju wyszedłbym balkonem 1 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 A tak mówili "sąsiedzi przyzwyczajeni do hałasu bo tutaj kibice chodzą" ;-) Proponujesz im wyjście balkonem? Chyba bardzo ich lubisz bo mieszkają na czwartym piętrze :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Z Glebą kruszów odwiedziliśmy, ale tak się złożyło, że nawet jednego moto nie było a pogoda dziś była świetna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi