bulwa Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) mi się udało szybszy od deszczu żółwik chyba 6 wbiłeś Edytowane 8 Maja 2013 przez bulwa (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 lata ktoś dziś po 19 lata ktoś dziś po 19 0 Cytuj
żółwik Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 żółwik chyba 6 wbiłeś oj tam oj tam kręciłem do odciny 0 Cytuj
Smooth Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 lata ktoś dziś po 19 lata ktoś dziś po 19 Ja będę około 19:30 na DEllu 0 Cytuj Buell sound
Różowa Pantera Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Mogę dobić po 19.30, do zobaczenia. 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Mario Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 też bzyknę, oby nie padało jak wczoraj... 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
michal_lc4 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 To może od razu na Selgros 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel
Różowa Pantera Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 nieeeee, dziś powtórki z rozrywki nie będzie Ufajmy meteo.http://meteo.org.pl/ 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Bulba Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Jasne jasne Wlasnie widac co sie buduje nad czestochowa i idzie w naszym kierunku http://www.yr.no/satellitt/europa_animasjon.html 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
ErR Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 pinknie się smigało pogoda typowo wakacyjna 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 pinknie się smigało pogoda typowo wakacyjna świętne słowa, pozdrowienia dla wszystkich śmigających, przede wszystkim dla gumującego Rolanda 1 Cytuj
tlfabianka Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 świętne słowa, pozdrowienia dla wszystkich śmigających, przede wszystkim dla gumującego Rolanda Jeszcze nie widziałem w tej roli Rolanda, więc już żałuję 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"
Thebestof78 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 ja mam dziś dzień czyszczenia ciuchów, kasku i motocykla z flaków i pancerzy chrabąszczy 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Fazerro Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Racja Roolek dał wczoraj popisówe, zaczynam bać się z nim jeździć - wariat jakiś A tak serio to myślę, że obejrzy kalka filmików na yt. poczyta na forum i nam pokaże! Mimo iż się trochę zgubiłem to było bardzo miło, kapciowało się bardzo sympatycznie i lacia też przypaliłem więc wypad uznaje za udany . Może w przyszłym tygodniu ogarniemy temat i będą jakieś foty, filmiki . W tym tyg ja już odpadam, bo żona dała mi karę 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 W tym tyg ja już odpadam, bo żona dała mi karę Już ja się domyślam za co ta kara Fazer nie bądź miętki! Przybywaj pod central a baba jak nie jeździ to w domu zostawić i niech czeka! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Fazerro Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Już ja się domyślam za co ta kara Fazer nie bądź miętki! Przybywaj pod central a baba jak nie jeździ to w domu zostawić i niech czeka! Hahaha nie, nie za to ta kara Dziś rano jechała samochodem, a ja na moto i ją ko kole wyprzedziłem - dostałem BANA za niestosowne zachowanie w ruchu ulicznym ... Zobaczę co da się zrobić 1 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Zobaczę co da się zrobić Na kobiety są dwa sposoby: oszukać i potajemnie się wymknąć albo w trakcie "czynności rekreacyjnych" zanim dojdzie zapytać czy mogę dziś iść na moto i jeśli nie to stop Spróbuj wykorzystać sposób nr #2... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
jabioka Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Zobaczę co da się zrobić Może żonę na plecy zamiast Gleby np. - myślę, że by się nie pogniewała... Spróbuj wykorzystać sposób nr #2... Z punktu widzenia kobiety stanowczo odradzam stosowanie takich praktyk 2 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Może żonę na plecy zamiast Gleby np. - myślę, że by się nie pogniewała... Ja myślę, że żona po tym co widziała rano by z szanownym mężem na moto nie wsiadła, więc problem nie leży w braku zaproszenia... Z punktu widzenia kobiety stanowczo odradzam stosowanie takich praktyk No i się wydało, że to skuteczny sposób. Przestańcie drogie panie zabraniać to nie będziemy musieli się uciekać do tego rodzaju szatańskich praktyk 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
jabioka Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 No i się wydało, że to skuteczny sposób. Przestańcie drogie panie zabraniać to nie będziemy musieli się uciekać do tego rodzaju szatańskich praktyk Bardzo proszę nie uogólniać - ja z zabranianiem nie mam problemu, ale faktem jest, że byłoby nam łatwiej znieść niektóre Wasze pomysły, gdybyśmy otrzymywały coś w zamian I ja widziałam jak Jędrzej jeździ, i mimo pokaźnych rozmiarów nie boję się jeździć z nim - to chyba kwestia zaufania...? 1 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
ErR Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Fazer to ty jej teraz daj bana na wychodzenie z kuchni ;-) 2 Cytuj
Fazerro Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 I ja widziałam jak Jędrzej jeździ, i mimo pokaźnych rozmiarów nie boję się jeździć z nim - to chyba kwestia zaufania...? "Pokaźnych rozmiarów" czego? Jędrzeja ? motocykla? 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
jabioka Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 "Pokaźnych rozmiarów" czego? Jędrzeja ? motocykla? MOICH 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Fazerro Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Ok zapomniałem, że Ty ten tego nooo ... błogosławiona 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Rekomendowane odpowiedzi