wildeyed Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ewentualnie o 19 chłopaki coś kombinują na dellu:) wiec jak nas nie pogonią to można by im zrobić nalot 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 moze byc 19 ta-dell moze ktos wczesniej sie zbierze i gdzies polecimy dalej??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 ktoś dziś lata ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Kto się organizuje na wtorkowe latanie, może po 18:00 cele do ustalenia na miejscu. Od środy ma lać cały tydzień więc trzeba by wykorzystać ten pogodny czas. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Chetnie sie dolacze jutro po 18. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) też chętnie To co 19sta dell ? Edytowane 7 Maja 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Ja jak już przyjadę to po to żeby wam pomachać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 też chętnie polatam dzisiaj wieczorkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 A ja niestety nie dam rady :-( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 polataliście? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 hyhy jak polatali to ja pełna podziwu jestem - ewentualnie popływali - bidulki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 mi się udało szybszy od deszczu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Melduję się, wszystko ok, wspólne latanie w burzę bezcenne. Na szczęście Selgros uratował niektórych nas z opresji Do zobaczenia w czwartek 1 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 też miałem być, pomyśleć co straciłem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 jak polatali to ja pełna podziwu jestem No jak nie, jak tak 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 po 22 pod Dellem nikogo nie było (prócz mnie) - skończyłem robotę, przejechałem dookoła, trochę mi tam z góry zdjęć porobili (pioruny ), i pojechałem na garaż.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 W czwartek obiecuję pogodę.... i to słoneczną 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 fajnie było. trochę udało się poćwiczyć rondka itp. więc dzień udany. żałujcie :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 wczoraj... najpierw było tak.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Zyygy powiedz o której będziesz w czwartek dwa litrowe Fazer na kole - widok bezcenny 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 wczoraj... najpierw było tak.... No a później też było nie byle jak 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) nooo..a później było tak: Edytowane 8 Maja 2013 przez Bambrys (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Zyygy powiedz o której będziesz w czwartek dwa litrowe Fazer na kole - widok bezcenny Jeżeli będzie ładna pogoda to po 19:30 pośmigam na dellu i po mieście, ale wcześniej mogę nie dać rady choć może jeszcze coś się zmieni byle pogoda dopisała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ja po wczorajszym mam tak moto upierdzielone że aż nie wiem jak się do niego zabrać ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ja po wczorajszym mam tak moto upierdzielone że aż nie wiem jak się do niego zabrać ... że uświnione? zgłoś się do Pantery - może pomoże 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi