Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ewentualnie o 19 chłopaki coś kombinują na dellu:) wiec jak nas nie pogonią to można by im zrobić nalot

Opublikowano

moze byc 19 ta-dell

moze ktos wczesniej sie zbierze i gdzies polecimy dalej???

Opublikowano

Kto się organizuje na wtorkowe latanie, może po 18:00 cele do ustalenia na miejscu. Od środy ma lać cały tydzień więc trzeba by wykorzystać ten pogodny czas.

:P
Opublikowano

Chetnie sie dolacze jutro po 18.

Opublikowano

Ja jak już przyjadę to po to żeby wam pomachać :hihi:

Opublikowano

A ja niestety nie dam rady :-(

Opublikowano

hyhy jak polatali to ja pełna podziwu jestem - ewentualnie popływali - bidulki :riding:

Opublikowano

mi się udało :hihi:

szybszy od deszczu :riding:

Różowa Pantera
Opublikowano

Melduję się, wszystko ok, wspólne latanie w burzę bezcenne. Na szczęście Selgros uratował niektórych nas z opresji :P Do zobaczenia w czwartek ;)

Lubię ... wpie*dalać.  :eat:

Opublikowano

jak polatali to ja pełna podziwu jestem

No jak nie, jak tak  :P

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

po 22 pod Dellem nikogo nie było (prócz mnie) - skończyłem robotę, przejechałem dookoła, trochę mi tam z góry zdjęć porobili (pioruny :biggrin:), i pojechałem na garaż..

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

W czwartek obiecuję pogodę.... i to słoneczną :smile:

post-1716-1367971810,17_thumb.jpg

Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"

Opublikowano

fajnie było. trochę udało się poćwiczyć rondka itp. więc dzień udany. żałujcie :-)

Opublikowano

wczoraj... najpierw było tak....

post-1905-0-97023500-1367994826_thumb.jpg

Opublikowano

Zyygy powiedz o której będziesz w czwartek :smile: dwa litrowe Fazer na kole - widok bezcenny :smile:

Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...

Różowa Pantera
Opublikowano

wczoraj... najpierw było tak....

No a później też było nie byle jak :biggrin:

Lubię ... wpie*dalać.  :eat:

Opublikowano

Zyygy powiedz o której będziesz w czwartek :smile: dwa litrowe Fazer na kole - widok bezcenny :smile:

Jeżeli będzie ładna pogoda to po 19:30 pośmigam na dellu i po mieście, ale wcześniej mogę nie dać rady :smile: choć może jeszcze coś się zmieni :smile: byle pogoda dopisała

Opublikowano

ja po wczorajszym mam tak moto upierdzielone że aż nie wiem jak się do niego zabrać ... 

Opublikowano

ja po wczorajszym mam tak moto upierdzielone że aż nie wiem jak się do niego zabrać ...

że uświnione? zgłoś się do Pantery - może pomoże :P