Fazerro Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 śmiem wątpić 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 A czy ktoś w niedzielę może gdzieś będzie się wybierał? Pogoda ma być dobra a i ja może w końcu się zabiorę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Do zgierza w niedziele 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 A czy ktoś w niedzielę może gdzieś będzie się wybierał? Pogoda ma być dobra a i ja może w końcu się zabiorę Tak wszyscy leca na Zgierz 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 a dzisiaj ktoś gdzieś coś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 pogoda średnia ((( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 przejaśni sie ;p ja to wiem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Ja dziś miałem latac a w niedzielę (czyt. jutro) jest wystawa psów na starcie więc ja odpadam Jak ktoś odda słoneczko to można by dziś trochę po kapciować Edytowane 4 Maja 2013 przez Fazer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Na wystawę też się wybieram jak coś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 na wystawę kotów bym wolał pojechać ;p no i mam nadal nadzieję, na dzisiejsze słońce a przynajmniej brak deszczu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Właśnie przestało padać czekam aż asfalt trochę przeschnie i lecę polatać bo już mnie szlak trafia 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 19:00 - 19:30 Dell, albo inna okolica łodzi - ma ktoś ochotę polatać ? 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Koniecznie ! Od tego deszczu juz mi w dekiel bije i trza sie wyluzowac Ponadto zmajstrowalem sobie na "Adama Słodowego" mocowanie kamerki i musze je stestowac 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) tlfabianko, czyli Tomaszu ja bardzo chętnie, tylko proponuję konkretną godzinę bo znów będziemy śmigać i się mijać. Albo widzimy się o 19 i czekamy pół godzinki na resztę ? Edytowane 4 Maja 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Nie wymyśliłbym nic lepszego ;P O 19:00 będziemy na Dellu i odrobiną nikotyny poczekamy na resztę. 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ja się nawet nie wpraszam bo po ostatnim wypadzie nikt mnie nawet nie zaprasza rozumiem, nie dziwie się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Myślałem, że Ciebie to nie trzeba zapraszać Mam nadzieje do zobaczenia. 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 @Tlfabianka - wezmę dla Ciebie towar jak coś, więc weź plecaczek lub jakąś siatę My z Rolkiem lecimy razem, więc ok.19 wpadniemy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 wezmę dla Ciebie towar jak coś, więc weź plecaczek lub jakąś siatę widzę że nie bawisz się w 1/2 gramy tylko na kilo lecisz ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 No i gitara 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 W takiej sytuacji nie pozostaje mi nic innego jak spasować. Nie mogę brać udziału w żadnych tego typu kryminalnych rozgrywkach Bawcie się dobrze do jutra... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Nie mogę brać udziału w żadnych tego typu kryminalnych rozgrywkach oj tam, Twój przełożony nie dowie się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ja ostatnio z obiegu wypadłam, czy wszyscy grze4ją dziś na Zgierz? Czy są jakieś dobre dusze które po południu wybierają się na inny ( od zgierskiego) spacer? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Może coś się wymyśli 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ja ostatnio z obiegu wypadłam, czy wszyscy grze4ją dziś na Zgierz? Czy są jakieś dobre dusze które po południu wybierają się na inny ( od zgierskiego) spacer? Ja tez chetnie gdzies po południu bym sie przespacerował, moze ma ktos jakies plany to sie podłaczymy??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi