Fazerro Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Ja na chwile mogę wyskoczyć ogarne co się dzieję, mam za mało czasu tak to bym po Ciebie podleciał i pokazał drogę na Dell, ale pewnie nie jeden chętny się za chwile znajdzie 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
tlfabianka Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 ustalcie coś bo Łodzi nie znam i dziś dopiero moto z Częstochowy sprowadziłam ;d może ktoś z okolic placu wolności ? ;p bo nie wiem jak na dell dojechać nawet Będę na placu wolności około 19:30 to polecimy razem. Angelika, a możesz być a placu z 15 minut wcześniej (19:15), ponieważ ja o 19:00 będę na Pomorskiej i tam zabawię max. 10 minut ? 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"
angelikapa Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 no nie ma problemu, ja właśnie mieszkam koło pomorskiej więc luzik 0 Cytuj
cichy Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) Jesteście na Dellu ? edit: łeee, i tak się przejadę Edytowane 1 Maja 2013 przez cichy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
jezior188 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 siema, bedzie ktoś zamierzał polatac po miasteczku koło 21,00 0 Cytuj
tlfabianka Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Jesteśmy w Kruszowie, myślę, że jeszcze z pól godziny. 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"
jaquzie Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 zróbcie foto Angelice i wrzućcie ino zaraz 3 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Fazerro Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Dobrze prawi! 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
żółwik Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 zróbcie foto Angelice i wrzućcie ino zaraz polać mu dobrze prawi 1 Cytuj
Dann Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Jack zawsze dobrze prawi 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Dann Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) ja Wam fotki porobię ! Lepiej jak sama wybierzesz fotke odpowiednią ze względów estetycznych niż zrobioną z ukrycia lub z nienacka Edytowane 1 Maja 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
ErR Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 i jak angelikapa ? co tata powiedział jak mu wszystko opowiedziałaś ? fajnie się latało ! tylko zyygiego już nigdy nie będziemy słuchać ! 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 to nie moja wina będę się bronił to wszystko przez tą gumkę 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 pękła??????????????? 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
ErR Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 pękła??????????????? chciałby ! u niego to tylko mogła spaść 4 Cytuj
tlfabianka Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 i jak angelikapa ? co tata powiedział jak mu wszystko opowiedziałaś ? fajnie się latało ! tylko zyygiego już nigdy nie będziemy słuchać ! Jeśli opowiedziała mu wszystko ze szczegółami, biorąc pod uwagę magie łódzkich świateł (czerwone - jedziemy; zielone - też jedziemy), to pewnie nie uwierzył 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"
ErR Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Jeśli opowiedziała mu wszystko ze szczegółami to myślę, że właśnie się pakuje bo tata jutro z rana po nią przyjeżdża ;P 0 Cytuj
angelikapa Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 oj chłopaki ;p nie rozmawiałam z nim, poza tym nie mówię z nim na takie tematy ;D owszem fajnie się latało 0 Cytuj
tlfabianka Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 oj chłopaki ;p nie rozmawiałam z nim, poza tym nie mówię z nim na takie tematy ;D owszem fajnie się latało Ufff, a już się bałem, że nie pozwolisz nam więcej po siebie przyjechać ;P Jak pamiętasz, droga na "Dell-a" wcale nie była taka prosta, a w Łodzi bardzo łatwo się zgubić .... nooo i pamiętasz jak Roland mówił o tej dzielnicy, której historia sięga ..... i jeszcze dalej 1 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"
Fazerro Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Jak pamiętasz, droga na "Dell-a" wcale nie była taka prosta, a w Łodzi bardzo łatwo się zgubić .... Wszystkie drogi prowadzą na Della! 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
kosmaty Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 szkoda że wcześniej do mnie nie podjechaliscie może by mi się jeszcze chciało ubierać I latać ale dzisiaj nie omieszkam skoczyć na central 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Bulba Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Powinienem rowniez podjechac Chociaz pogoda butelkowo barowa EDIT: No i d*pa, juz pada Edytowane 2 Maja 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
chylon Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 do 19 się wyklaruje 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Rekomendowane odpowiedzi