d1k3y Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Retkinia też mokra od jakiś 30, 40 minut tak więc do zobaczenia w najbliższych tygodniach... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Retkinia też mokra od jakiś 30, 40 minut Potwierdzam. Póki co zapraszam na gokarty dziś 18;30 Gokart Arena. Jest na razie 4 uczestników, więc jak deszcz przeszkadza śmigać na moto to chociaż po torze kartami pojeździm. Tutaj link. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Czas odświeżyć temat Może Dell ok.16-17, a potem Kruszów standardowo? Nie byłem tam chyba od września 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Mieliśmy z kumplem podjechać, ale w Zgierzu pada, na włókniarce przy Tesco pada, więc chyba my nie dojedziemy. 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 taaa ja akurat śmigałem aleksandrowska jak lało i dodatkowo benzyna mi się skończyła w połowie drogi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 jutro koło 17:30 z suchy wybieramy się gdzieś śmignąć, pewnie polecimy standardem czyli kruszów, dell itd wiec jak coś to wiecie co robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) co tak pozno? kobite mam jutro w pracy do 14, moze ktos gdzies wczesniej na spacer? Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ja dzis na moment na della podjechalem,spotkalem pare osob, takze objazd uwazam za udany! 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Mam już moto w Łodzi więc chętnie gdzieś się wybiorę, zwłaszcza patrząc na pogodę za oknem. Niestety dziś mam do obskoczenia Jakubka i WolfMoto więc wolny dopiero ok. 19;00. Za to kolejne dni śmiało piszę się na jakieś latanie więc dawajcie znać komu już doopa się prosi o motongowe siedzisko 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 kto dziś ma ochotę polatać po Łodzi około 17;00 ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 a ja z innej paki. jestem dzis o 20 w zgierzu na basenie ponurkowac (sprzet etc). jesli ktos ma chec, zapraszam ze swoim sprzetem, a jesli ktos nie ma, a ma certyfikat, mozna pozyczyc np. w zanurkuj.pl 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Ktos cos dzisiaj gdzies ? powiedzmy po 18 ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 ja coś gdzieś napewno ja coś gdzieś napewno ja coś gdzieś napewno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Właśnie wróciłem i ok.18.40 wyciągam, moto zatem o 19.00 jakbyś ktoś miał ochotę troszkę polatać, to pisać/dzwonić na kom (mam wpisany w profilu). Generalnie zrobię rundkę tu i ówdzie, bez szaleństw 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 O 20 na Dellu 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 hahahaha Bulba ciągle na dellu siedzisz? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Powiem szczerze, że dzisiejsza ekipa była EKSTRA Wyjątkowo miałem dzisiaj "ciężką" rękę, ale wszyscy tempo bardzo przyjazne, oby więcej takich wypadów 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 No dziś było fajnie, zaraz Arek się zarejestruje to będziemy z Wami latać, jak coś dzwoń i będziemy robić dym na mieście Na pewno będzie jeszcze z nami ZX9 i ER 5 może jeszcze kogoś skołujemy ... Możemy gdzieś środa-czwartek wyskoczymy? nad jakąś wodę ? 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Z uwagi na to, że byłem jednym z tej "EXTARA" ekipy, to mogę tylko potwierdzić, że Suchy faktycznie miał dzisiaj "ciężką" rękę - jak na Mój sprzęt, a może bardziej doświadczenie (umiejętności) i dodając do tego jeszcze mój około 75 kilogramowy plecak Do następnego razu... Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez tlfabianka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ktos cos dzisiaj z kims gdzies ? Koza znow zdrowa i mnie nosi. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 moze jakies spotkanko na dellu kolo 19:00 o 20 zaczynaja sie wyscigi na drugim rondzie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Tez bym się gdzieś wyrwał Jakieś propozycje zbiorki, czy wszyscy już będą na dellu ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 To gdzie o 18:30 ? Mak Donald na chojnach ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 18 30 mogę się nie wyrobić, bo cala łódź mam do przejechania. Ale tak 18 45 myślę, ze dojadę jak poczekacie na mnie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Profesor miło było cie poznać 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi