Arthur Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Spała potem rybka w Sulejówie, wyjazd o 14ej z pod galerii stary młyn w Andrespolu ( rokicińska)) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Kto dzisiaj smiga o zmroku ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Jest ktoś chętny wyskoczyć na ryby .Naprzykład zalef sulejowski za godzine 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) jak ktos ma ochote to kolo 18 po dellu sie bedziemy krecic ktos chetny to wpadac;] Edytowane 9 Września 2012 przez Adrian-xj600 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Spała potem rybka w Sulejówie, wyjazd o 14ej z pod galerii stary młyn w Andrespolu ( rokicińska)) wyjazd super tylko znowu litry się trochę pozamulały ale jak mało palą 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 wyjazd super tylko znowu litry się trochę pozamulały ale jak mało palą Po dzisiejszym wypadzie z dziewczynami spalanie spadło z 12 na 6 litrów szok ! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Po dzisiejszym wypadzie z dziewczynami spalanie spadło z 12 na 6 litrów szok ! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif nic tylko z nami jeździć oszczędność dla portfela i trening cierpliwości w full pakiecie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Ale mi przyjemność jak będę chciał jeździć ekonomicznie to sobie skuter zakupie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif nasze motungi musz a swoje spalić 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Jesli ma ktos ochote to dzisiaj latamy. Spotykamy sie o 21 pod MC donalds na widzewie a pozniej lecimy na Della . Mozna sie bedzie po miescie pobujac . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 no mam nadzieje że zdążymy z Mario. Na dellu będziecie na rondzie? 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 wklejam temat o zawodach Cross Country ja z moim chłopakiem bedziemy startować . ) .Chetnych zapraszamy:D:D:DD,a nie jest daleko;P http://www.wehikul4x4lask.pl/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Cześć dzięki Gerwazowi wpadłem na to info http://ptpmotocykle.hpu.pl/forum/viewthread.php?forum_id=22&thread_id=235&pid=1422 Ktoś chętny polecieć?? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Jakieś plany na jutro? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) Bry dzionek. wraz z naszym forumowym kolegą Puchatem robimy trip po sklepach. trasa: 1. spotkanie 10.00 McDonald pod hotelem Qubus przy mickiewicza. 2.- Wólczańska do Motorwings 3. MotoLoto Kilińskiego 4.Koronado Przędzalniana 5.MTTR Północna 6. Wolfmoto Drewnoska Wiadomix śniadanko na Maku podstawa, potem robimy traske. którą planuje skończyć zawitaniem u Jakubko w warsztacie na Drewnoskiej. jak cos macie do mnei na profilu kom. na przystankach bede ogarniał łączność. 10.20 startujemy Edytowane 15 Września 2012 przez GerwazKNZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Kurcze w tym domu siedzę a to przecież zut kamieniem odemnie ja sie daniel33650 wybiore o ile pogoda bedzie tyle ze puszka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Chyba troszkę kiepski termin sobie wybraliście, bo sporo towaru na targi wywieźli (oczywiście Ci którzy się wybrali) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 jedzie ktos na ta obstawe dzis? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 a o której ona ma być ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 wszystko jest napisane w odpowiednim temacie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 pardon, mój błąd ja mogę się wybrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 to 15.40 central jezeli nie bedzie padac ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 miejmy nadzieję, że nie będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Kurcze w tym domu siedzę a to przecież zut kamieniem odemnie ja sie daniel33650 wybiore o ile pogoda bedzie tyle ze puszka JA LECE TEŻ ALE ZALEŻNE BĘDZIE OD POGODY JAK COŚ TO DRYN DRYN WYKONAM DO CIEBIE 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Na mroczne latanko ja też jestem chety. tylko dołącze między 21a 22 . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 22 trochę za późno. Polatamy dzisiaj z kumplem od 20:30 Ktoś się gdzieś ustawia? 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi