Kamieniu Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 o ktorej byście jechali? do 16 w pracy jestem, mógłbym w sumie wcześniej wyjść.. po 16 to są moto-popołudnia, a my lecimy na speed day , to jest cały dzieńhttp://www.aw.poznan.pl/motocykle/speed_day.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElBrzemko Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Cześć Panie i Panowie. Wybiera się ktoś może na "nocny mocny" do Bełchatowa? Z tego co wiem to ekipa z Della smaży około 18 kiełbaski na Ofiar Terroryzmu a później długa na zlot. My najpewniej lecimy w 2 autka i 2 motocykle. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo80 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 A o której ten zlot w bełchatowie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior188 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Lata dziś ktoś wiecorem po Łodzi???? Może bym sie dołączył... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 No ja się olatałem i na kapciu i na dwóch,szkoda że tak późno to odczytałem 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ja dzisiaj wybieram się rodzinnie na dwa bzyki do Woli Łokotowej - "Batorówka", jak ktoś tam będzie to dzwonić, nr. w profilu.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElBrzemko Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Witam, Kto leci dzisiaj na DELL'a ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ja pewnie wpadnę, ale chyba za późno bo po pracy tj. 22:00 (kończę).... najwyżej powącham swąd palonej wcześniej gumy i sprzęgła... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ja 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 jak nie bede musiał odbierać nikogo z poprawin to i ja zajżę 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 jak nie bede musiał odbierać nikogo z poprawin to i ja zajżę czym ewentualnie bedziesz jechal na della? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 jak to czym mpk linią 96 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif albo jamnikiem albo czałczałem albo corsiną 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElBrzemko Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zlot fajny... szkoda tylko, że jestem biedniejszy o dowód :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Witam, Kto leci dzisiaj na DELL'a ?? Zlot fajny... szkoda tylko, że jestem biedniejszy o dowód :/ A wiesz już dlaczego? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElBrzemko Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Jak się jest pierdołą i zapomni się o przeglądzie to tak jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ok. 19.00 jadę w kierunku Koluszek prawdopodobnie, ktoś ma chęć się przyłączyć? Edit: Właśnie szykuje maszynę do startu, więc jak coś dostępny pod telefonem. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam moze jakas wycieczka 15.08?? kazdy ma wolne wiec mozna by gdzies sie prtzejechac, moze skorzecin?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Tam w dni wolne nie ma gdzie palca wcisnąć, za to w tygodniu mało ludzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Stępień Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ja na Skorzęcin bardzo chętny jak coś dzwoń dzień wcześniej 609814045 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) a moja propozycja na 15 sierpnia jest taka: http://motocykle-lod...rzgow-15082012/ a pozniej proponuje do tresty nad wode !! Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez Suchy-wolk - dodany link. (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suzi gsx-R Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 siemanko wszystkim Suchy: Tu się witamy - http://motocykle-lodz.pl/forum/4-powitalnia/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 W niedzielę 19 jakiś eypad sulejów niebieskie źródła pogoda ma być LUX..potem jakiś obiad i dalej cos na miejscu sie wymyśli..chętni?? :riding: 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Spontan sobota godz 9;00 lece z żoną nad Bałtyk kierunek Władysławowo może Chałupy spacerek jakiś , rybka , piwko i w niedziele kita do Łodzi są chętni ???? nocleg jakiś motel może hotel pisać lub dzwonić 502-438-364 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Przemo fajna opcja trza przemyśleć P.S. Tylko kto Was dogoni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 siemanko co wy na to Zdunska Wola, ze Zdunskiej na Uniejow tama , ja bede na naprzeciw zajazdu Skorpion w Osrówku . pijemy u mnie kawe . i lecimy niedziela wieczór powrót na Ostrowek Grilll kielbaska i piwko bezalkocholowe jak cos to dzwoncie !!! 514378498 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi