B3DNAR Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 UWAGA TRASKA JEST. Zbiórka o 11.30 spod MOTORWINGS przewodnikiem Mateusz. Trasa na 4h wszystkich chętnych zapraszam kszzzt bez odbioru 2 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 uhhh Bardzo żałuję, że nie mogę 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 15 godzin temu, Dyzio81 napisał: Piuriel ja chętnie dziś polatam Sorki, wyszedłem na moto, ale w sumie to pojechałem raptem do Kosmatego na sklep i do kumpla na widzew. Nie fatygowałem nikogo, bo to nie było żadne latanie. Next time 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Czy ktoś coś jutro oprócz powyższej zbiórki?😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Ja też planuje polatać Ale planu brak Edytowane 10 Marca 2018 przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Lesiu, nie wiem co planujesz ale jeżeli coś na spokojnie to możemy się na jakąś mniejsza traske zgadać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 9 minut temu, Bocian@13 napisał: Lesiu, nie wiem co planujesz ale jeżeli coś na spokojnie to możemy się na jakąś mniejsza traske zgadać Pierwsza myśl, a w zasadzie 3: spała, wapienniki, żłobnica😁 trzeba się styknąć jakoś 11:30-12 powiedzmy na dellu i pomyślimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Ok, to w kontakcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 To ja tez bede kolo 11 30 na dellu może się podłącze do Was 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Łututututu k**wa mać! Wiosna! Maszyna przebudzona i dziś trzeba by gdzieś lecieć. Proponuję traskę 200-300km z żarciem na końcu. Chętni? Co do trasy: coś się wymyśli 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Moja propozycja: 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Aiddek o której zbiórka ma dellu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Ja bede ok 11:45 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Ja chyba jednak się nie wyrobie. Następnym razem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Apeluję o bezpieczeństwo... LwG 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 No i pojeżdżone😈 Spała i okolice zaliczone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Motorwings i ekipa dzięki za latanie. Takie tempo to ja propsuje. SPrawnie szybko! Polecam tego Allegrowicza 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Spoiler 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 19 godzin temu, B3DNAR napisał: Motorwings i ekipa dzięki za latanie. Takie tempo to ja propsuje. SPrawnie szybko! Polecam tego Allegrowicza Następnym razem chcę też. Dawaj znać jak będę takie eventy jeszcze. Tym razem nie mogłem. Next time 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 15 godzin temu, Piuriel napisał: Następnym razem chcę też. Dawaj znać jak będę takie eventy jeszcze. Tym razem nie mogłem. Next time Do mnie Mateusz pisał w sumie utworzył konferencje. Ale ja chętnie do Ciebie zagadam. Chciałbym tego pomaranczowego łobuza zobaczyc w akcji 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 W kontakcie zatem. Jednak nie w tym tygodniu a weekend ma być znowu syberyjski. Będę wołał jak coś. 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) Niedziele 13:00-13:30 złapmy się chętni na przelot jakiś na parkingu pod Castorama na Radogoszczu https://www.castorama.pl/sklepy/lodz-zgierska.html na końcu parkingu pod szyldem. Trasa - nie wiem, nie mam planu: Tama Uniejów Cokolwiek... Powrót ok 17. Dziś latałem testowo od 12 do ok 17:30, jutro ma być cieplej i moim zdaniem spoko. Tempo raczej dynamicznie.@matthewspl @B3DNAR ktoś jeszcze? W razie czego numer do mnie w profilu. Edytowane 24 Marca 2018 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Chyba ja😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shima Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Ja właśnie wróciłem, nocką też ujdzie asfalt suchy trzyma dobrze, temp jak się lepiej przyodziać nie straszna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 4 minuty temu, Shima napisał: asfalt suchy trzyma dobrze Ja dziś na 4 biegu traciłem trakcję 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi