Magellan Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 tak sobie myślę ... mam motocykl, co prawda 125-ka, ale zawsze ... i na imprezę dziewczyn nie pojechałem Ale qrka wodna nie dlatego, że się obrazłem na nie, bo czegoś nie zrobiły, albo zrobiły inaczej. Po prostu nie ma mnie w Łodzi I na pewno, gdybym był, to bym się w Porcie zameldował na moto!!! I wali mnie to czy umieściły info na forum, bo pewnie w ferworze przygotowań po prostu, tak po ludzku, zapomniały. W przyszłym roku mam nadzieję, że się w tej kwestii poprawią Julek i Paweł - więcej qrka wodna dystansu!!!! I qrka wodna uśmiechu i życzliwości dla drugiego ... motocyklisty (bez względu na płeć, wiek, pojemność qubików, kolor włosów, wyznanie i co tam qrka wodna chłopaki sobie jeszcze kcecie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Było super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Lecimy jutro w kilka moto do Żelazowej Woli. Tempo do stówki, bo 125 w składzie. Jakby ktoś chciał się podłączyć to zapraszamy. Start spod Della o 11.00. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Też byłem wczoraj z Łódkami a dziś życzę wszystkim przyjemnego latania . LwG ✋ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Ktos cos dzisiaj gdzies ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Coś, ktoś, dzisiaj ? 17:30 dell ? 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Jak ktoś zainteresowany jutro turystycznym tempem tak do stówki (bo będzie125) nad Jeziorsko to Dell o 10.00 Edytowane 4 Listopada 2017 przez PH7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) Jestem na offie, za kilka minut planuję ruszać na Della, chyba, że ktoś ma na cito inną propozycję Edytowane 5 Listopada 2017 przez Logan (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Muszę pamiętać o grzanych manetkach przy zakupach. Swoją drogą dość sporo sprzętów widziałem na mieście i słyszałem. Muszę zapytać @Bocian@13 czy by się nie dał przejechać szwagrowi w cieplejszy dzień jak jeszcze nie za-zimowana maszyna 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Spontan to to nie będzie, ale niedziele zapowiada się elegancko😁 ktoś planuje jakąś rundę?😈 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) Nie kuś kurna olek Edytowane 8 Marca 2018 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 1 godzinę temu, Bulba napisał: Nie kuś kurna olek Widziałeś pogodę?😁 ja się nie powstrzymam😁😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Mój triumfek jeszcze na serwisie. Ja odpadam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Ja sobotę jak będzie sucho. W niedzielę mam niestety imprezę u rodziców. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 13 minut temu, Piuriel napisał: Ja sobotę jak będzie sucho. W niedzielę mam niestety imprezę u rodziców. To ja też się postaram wyskoczyć😁 ciekawi mnie to twoje cudo😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Mnie już dziś kusiło ale jak patrzę na syf na asfalcie to strach:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 4 minuty temu, AgaJaga napisał: Mnie już dziś kusiło ale jak patrzę na syf na asfalcie to strach:) Dziś nakręciłem ok 60-70km ok 16:30-18. Fajnie jest pojeździć 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Ja to się zdziwiłem, jak dzisiaj podczas krótkiego deszczu było słychać przecinaka na autostradzie😂 taki mały ot😁 w każdym bądź razie...w wekeend startuje😈 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Aku naładowane i czeka na niedzielę....... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Ja myślę że niedziela tak :), pewnie o Della zahaczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Jeśli będzie pogoda oki to też pomyślę ,aby wytoczyć się w niedzielę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Ja jutro ok 11-12 się wytocze, bo ma nie padać. Jak ktoś ma ochote na co nie co to dawać znać. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Piuriel ja chętnie dziś polatam 🏍🏍🏍🏍 Edytowane 10 Marca 2018 przez Dyzio81 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Ja chyba wyskoczę ale za 1-1.5h, bo chwilowo w robocie jestem😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 No właśnie, jakieś konkretne plany? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi