Cristoferr Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 52 minuty temu, Kuri napisał: ktoś coś na jutro jakiś dłuższy wypad planuje? Ja bym się przejechał. Nie myślałem jeszcze gdzie, ale jestem otwarty na propozycje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 1 godzinę temu, Kuri napisał: ktoś coś na jutro jakiś dłuższy wypad planuje? Tak, pisałem parę postów wyżej, jak coś pisz na priv 13 minut temu, Cristoferr napisał: Ja bym się przejechał. Nie myślałem jeszcze gdzie, ale jestem otwarty na propozycje. Jak wyżej, jak coś pisz na priv to się zgadamy. Jeszcze z pół h będę online na pewno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) 14 minut temu, Kefas napisał: Tak, pisałem parę postów wyżej, jak coś pisz na priv Fajna się szykuje wycieczka, ale jak na mojego sporta trochę za daleko.. Nie dojadę do końca, d*pa i nogi mi odpadną 29 minut temu, Cristoferr napisał: Ja bym się przejechał. Nie myślałem jeszcze gdzie, ale jestem otwarty na propozycje. Jak się nie zdecydujesz jechać z Kefasem to możemy się ustawić koło południa.. Może ktoś się jeszcze dołączy ??? Ktoś z navi Edytowane 10 Czerwca 2017 przez Kuri (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Lecimy na Ogrodzieniec jak ktoś się chce jeszcze dołączyć to o 12 BP Rzgowska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Postaram się podbić 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Może i ja ale 100% nie daje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 jedziemy za jakąś godzinkę do opuszczonego dworu w Bratoszewicach. ktoś chętny? 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Jadę na działkę pod strykowem więc może bym podjechał, tyle, że tam wejście średnio legalne? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDiabolico21 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Chętnie się dołącze, gdzie ruszacie i o której? .. rozumiem że to te Bartoszewice przed Głownem czy jakoś tak.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 możemy się umówić albo na statoil na Włókniarzy pod Makro 14:15 , albo LukOilu na Srtykowskiej14:30. Jack jak chcesz to dojedz do nas na miejsce. pewne ze jakies 1,5h juz będziemy. a jak coś to dzwon. moj tel jest w profilu. 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDiabolico21 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Ok dzięki, to będę na lukoil, na strykowskiej o 14:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Ok. 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 3 godziny temu, matthewspl napisał: Lody i gofry w Spale dzisiaj. Wyjazd o 17 bp rzgowska kolumny. Ktos chce poleciec z nami? Ja chętnie polecę z Wami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Dopisuję się do listy matthewspl Edytowane 11 Czerwca 2017 przez Wolf (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merdion Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 3 godziny temu, Ramona napisał: jedziemy za jakąś godzinkę do opuszczonego dworu w Bratoszewicach. ktoś chętny? Ja z Bratoszewic ale za późno przeczytałem posta, podjechałem do dworku ale cichosza już was nie było. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Dzięki za dzisiejszy przelocik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 I ja. Trochę poleciałem z Koluszek, ale musiałem dać odpocząć plecom i niedzielni kierowcy mnie znudzili. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian87 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Chętny ktoś pojeździć jutro ? Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Ja tez dziękuję było miło i sympatycznie 😁 a gofry pycha 😜 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 A d*pa rośnie :* 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 18 godzin temu, karpiu napisał: A d*pa rośnie :* Chyba nie jest tak źle... bo w kombi wchodzę 😜😂 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Muzeum Wsi Mazowieckiej jutro rano (ok.9), jeśli ktoś chętny zapraszam. Fajne atrakcje mają być. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 aktualne jeszcze, bo dopiero zagladnalem ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 A ktoś po 14 obiera jakiś kierunek w okół komina ? Chętnie bym dołączył bo nie mam pomysłu gdzie ruszyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Napiszcie gdzie zbiórka może dołączę 😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi