Luke Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ktoś gdzieś coś? Bo nie ukrywam, że mało mi po wczorajszych 200km A gdzie proponujesz leciec? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 A ma to jakieś znaczenie? Na 19:00 muszę być z powrotem. Jestem na Dellu. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 A ma to jakieś znaczenie? Na 19:00 muszę być z powrotem. Jestem na Dellu. To ubieram sie i jade, z 20 minut bede na dellu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Już 40 mija. Z nudy polatałem w kółko... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Dzięki za latanko :-) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ktoś coś dzisiaj? Jakiś dalszy wypadzik? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 16:30 z pod Auchan ruszamy na obstawkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Jutro jakieś plany tak do powrotu o 15? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lachuDBWA Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) Jaka dziś będzie obstawka? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Maja 2017 przez lachuDBWA (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Kto coś teraz? Albo za godzinkę? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Ruszam z kanzasu. Jadę na dell. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Dam znać jak się obrobię 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Wiem, ze jutro dzień obstawek i ślubów ale może ktoś nie jedzie i będzie chciał sobie trawkę zrobić wczesnym popołudniem? Jakiesndrobne 200-300km? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Wiem, ze jutro dzień obstawek i ślubów ale może ktoś nie jedzie i będzie chciał sobie trawkę zrobić wczesnym popołudniem? Jakiesndrobne 200-300km? Trawkę powiadasz:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Haha, za to lubię słownik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Wiem, ze jutro dzień obstawek i ślubów ale może ktoś nie jedzie i będzie chciał sobie trawkę zrobić wczesnym popołudniem? Jakiesndrobne 200-300km? A masz już jakiś kierunek i godzinę startu ? ja myślałem też o jakimś przelocie ~200km ale raczej w godzinach bardziej popołudniowych. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Tego jeszcze nie wiem. O której byś ruszał? Ja myślałem o 13-14 ale mogę się dostosować żeby samemu ni śmigać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Sądzę, że właśnie jakoś koło 14 byłbym wolny dziś. Kierunku też jeszcze nie mam, zastanawiałem się tylko czy nie zajrzeć później na grill'a który organizuje kolega Jarek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Ok to jak coś daj znać, coś wymyślimy:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Powinienem się wyrobić z robotą na 13:30. Jakby co lecę z wami :-) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Ok to jak coś daj znać, coś wymyślimy:) Może spotkajmy się pod Auchan jakoś 14:00 -14:15 i ustalamy gdzie jedziemy. Jakąś trasę spokojnym tempem Co Ty na to ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Jednak warto było wysłać SMS o treści "Pomagam". Już coś się dzieje. Mnie pasuje. Mam nadzieję, że się nie spóźnię bo póki co jeszcze pracuję. A co do finalnego planu: sama traska 200-300 czy traska + grill u Jarka? Bo jeśli grill to trzeba zabrać kiełbę i osprzęt 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Ja myślałem żeby zrobić trochę krótszą trasę + zajrzeć na grill na pogaduchy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Jestem za. Biorę kiełbę... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 (edytowane) Dobra, to wstępnie tak: 13:45 na auchan, tak, zeby max o 14 wyjechac. Proponuje jakiegos klasyka na poczatek sezonu typu kleszczow lub jeziorsko, pozniej kto chce to na grila Na miejscu ustalimy szczegóły, ważne tylko, żebyśmy wszyscy zatankowani byli i sprawdzone ciśnienie w oponach . Edit: kiełbę będzie można spokojnie kupić w drodze powrotnej myśle, zahaczymy jakąś stację czy sklep i będzie Edytowane 27 Maja 2017 przez Kefas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi