Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piuriel Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 6:30 wyjazd na Radom. Na Radomiu łututututu i na kołach powrót. W domu byłem 20:10. Nie wiem jak reszta hołoty. Trochę nas tam było. Przebieg to jakieś 500+ 7 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Tyle was tam było na tym szkoleniu ? No dość spora grupa , jak to logistycznie szło ? Ja jutro chętnie gdzieś się przejadę - może do spały itp. o 16 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Były 3 grupy. Mimo to tłok. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 w 3 maszyny jak coś będziemy o 13 pod Auchan więc jak ktoś coś to chwilę tam będziemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ja w okolicach 16 godziny dzis pisze sie na tripa jakiegos 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) sry za oftop - ktoś pisał o pizzeri w konstantynowie, potrzebuje adres/stronę/kontakt/godz. otwarcia Nie mogę znaleść PS. pizza dobra ? Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) a ta pizzeria to nie zgierz? wlasnie wczoraj z Kasia mielismy rozkmine.. wejdz sobie w profil Dominikf6 i xakladane tematy bo on o tym mowil. chyba ze myslimy o czyms innym Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka edit. 1maja 67, Zgierz pizzeria Antica Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 dzieeeki, moze byc i zgierz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krokodyl Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ja w okolicach 16 godziny dzis pisze sie na tripa jakiegos Też bym się przejechała, tylko ja mam 125 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Spoko moze byc, tylko ze ja niestety pozniej troche bo kupiec przyjezdza mi po motor, wiec zobacze jak sie wyrobie 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Też bym się przejechała, tylko ja mam 125 No jak chcesz latac z 125tkami, to jest oddzielny watek. A znajac zycie jak podjedziesz na Della to spotkasz chlopaka na niebieskim Bartonie i inne 125 tez sie moga trafic. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jak chce się polatac tak na spokojnie to ze 125 większe pojemności tez mogą śmigać:-) tez miałem 125 wiec wiem co to znaczy Krokodylek jak chcesz dawaj znać ja zawsze z chęcią polatam jak tylko czas pozwoli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Niedziela, godzina 23, a Dell i tak tętni życiem uwielbiam to Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez Kejt93 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Niedziela, godzina 23, a Dell i tak tętni życiem uwielbiam to Rozumiem, że to transmisja "na żywo" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Rozumiem, że to transmisja "na żywo" Z 30-minutowym poslizgiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Niedziela, godzina 23, a Dell i tak tętni życiem uwielbiam to cholera było wcześniej pisać, kręciłem się po mieście bez celu 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 a mi się to nie podoba ! podjeżdzam kulturnie na della. Ekipa była, pogadane. Odjeżdzam, jadę bezpeicznie 50 na godzinę, a tu co chwilę "siuuuuum", "brrrrrrrrrr", itd itp. No Banda dawców wyprzedza mnie i ze stówe ponad mieli ! Dlaczego Ci motocykliści tak szybko jadą ! Nie zostało mi nic innego jak zrobić to samo, bo czułem się źle 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Dlaczego Ci motocykliści tak szybko jadą ! Bo mogą, mieli szczęście, że nie jechał peleton cyklofili, bo dostali by naganę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Dzięki za troskę Jeziorsko-Uniejów - Koło. 250km nakręcone w super pogodzie Gdzie taki wyczesany zameczek? 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zamek w Kole 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ktoś dziś lata?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Około 17 mogę polatać jak nie będzie padać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 To podjadę na 17 /10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ktoś gdzieś będzie leciał w Niedziele tak po godzinie 15? (wcześniej pracuje ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Jakieś plany na popołudnie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi